- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.501
Canlarım çok teşekkür ederim hepinize.
Aslında değer düşüktü en son transferin 17. Günü 1031 çıkmıştı değer. Ben tektir diye düşünüyordum. @sell-in gürkan hoca n2 kalp atışına baktı ne kese görüntüsü verdi, boyutunu da söylemedi. Hemen bir periontologtan randevu al dedi. 1 de filiz çayandan randevu aldım bekliyorum hastanede. Böyle işte. Darısı isteyen herkrsin başına.
HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUMMMM
Ohhhh valla böyle hayırlı haberler tedaviye baslayacak olan bizlere de moral oluyo biliyo musunuz kizlarKizlar kan teati yaptirdm beta hcg 591
Gercektenmi oyle yapiyorlar. Benim 12 taneden 8 dollendi. Sonra aradilar 4 tanesi 5. Gune geldi blas durumdalar donduracagiz. ama bir yumurtanizda ilerliyor blas olursa dondurmak istiyormusunuz dediler. Bende maliyeti hic onemli degil dondurun dedim. Hazir 5 e gelmis embriyoyu copemi atayim yani. Neler cekiyoruz biz o bir yumurta icin. Oyle yapan hastaneler varmi yaa sok oldumCanım o kendisine ve labaratuvarına güvenmeyen hastaneler için geçerli ben görüyorum bazen 10 yumurta toplanıyor kadından , çoğu döllenıyor ama 2 tanesini transfer edip gerisini hop çöpe, yok kalitelı değıl yok bozulur... bana çogu inandırıcı gelmıyor... bende 15 yumurta toplandı hepsi döllendi ve 11 tane blast olup5. günde dondurdular ve hepsi 1. kalitede embriyolar... tabi herseyden önce Rabbim nasip edecek , benım ilk denemem negatif ama geride 10 tane dondurulmuş embriyo var , tekrar ilaç kullanmadan birçok defa deneme şansım olacak...
Canim degerin nasil yukseldi benim 9. Gun 115 11. Gun 299 13. Gun 591 cikdi aile hekimi cogul olabilir dedi ama henuz kendi doktoruma gorunmedmCanlarım çok teşekkür ederim hepinize.
Aslında değer düşüktü en son transferin 17. Günü 1031 çıkmıştı değer. Ben tektir diye düşünüyordum. @sell-in gürkan hoca n2 kalp atışına baktı ne kese görüntüsü verdi, boyutunu da söylemedi. Hemen bir periontologtan randevu al dedi. 1 de filiz çayandan randevu aldım bekliyorum hastanede. Böyle işte. Darısı isteyen herkrsin başına.
HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUMMMM
Gozun aydin canim. sukur belli bir surece girdin. Insan onunu gormek istiyo. Regl beklemek sinir bozucu. Gelince rahatliyo insan yol ciziyobende opu sonrası 14. günde adet oldum şükür artık miyon alınması için temizlenmeyi bekliyorum sonra bende transferi bekleyeceğim inşallah
Tabiiki iyi kuzum bebeğin eşiği derler ona ordan beslenir en önemlisi o
Hatta erkenden gördüğüne şükür et hemen görünmez o
Aminnnn inşallah. 3.Gün taze tranfer canımtebrikler canımrabbim bizede bu sevinci yaşatsın inş. kaçıncı gün embriyosuydu seninkiler:)
Evet halay çekiyor şuan :))))rune eşine haber verdin mi
Canım 11. Gün119 sonra 231- 497 -1031 diye çıkttıCanim degerin nasil yukseldi benim 9. Gun 115 11. Gun 299 13. Gun 591 cikdi aile hekimi cogul olabilir dedi ama henuz kendi doktoruma gorunmedm
Eveeettt harikaaa :) ne sanki cokmu sey istiyoruz :)çağırınca hemen gelsin.
git deyince gitsin.
otur deyince otursun
kalk deyince kalksın.
:)
Kızlar ikizzzz :)))))
erken gelmiş seninde muhterem :)) inşallah gelecek bata güzel haberlerini alırız canımAz kaldı canım. Benimde normalde 13 unde olmam gerekirken dun adet olmaya başladım ki daha kullanmam gereken bi ilâç vardı.adet olunca dr.a yazdım durumu adet olduysan kullanma dedi. valla vücut dalga geçer oldu
ayyyyyy masallah kuzummm gozun aydinnn. Nazar boncugu tak. Cok sevindim. Sagligiyla gelsinler insallahhKızlar ikizzzz :)))))
Kizlar kan teati yaptirdm beta hcg 591
Belirtin oldu mu peki canımm tuttuğuna dair , ben de transferden sonraki 8. Gün kan tahlili planlıyorum dördüncü günüm bugünInsallah vardir canım öğlen yaptircam zaman geçmiyor:):)
Çkizzzz maşallah maşallah.ikiz annesi seni Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin insallah
ayyyyyy masallah kuzummm gozun aydinnn. Nazar boncugu tak. Cok sevindim. Sagligiyla gelsinler insallahh
Çok teşekkür ederim canlarım. Tüp doktorum ne foto verdi ne kalp atışına baktı manyak :)) şimdi periontologla görüşeceğim inşallah o verirse paylaşacağım hemen fotosunu
Bilmiyorum da ben yapamazdım annemin evinde tüp bebek, ben zorlanırım yani rahat edememBi yandan panik eşimin her an yanımda olmaması güzel aslında. Bi de insan annesinin evi de olsa kendi evini arıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?