2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

tebrikler canım rabbim bizede bu sevinci yaşatsın inş. kaçıncı gün embriyosuydu seninkiler:)

Gercektenmi oyle yapiyorlar. Benim 12 taneden 8 dollendi. Sonra aradilar 4 tanesi 5. Gune geldi blas durumdalar donduracagiz. ama bir yumurtanizda ilerliyor blas olursa dondurmak istiyormusunuz dediler. Bende maliyeti hic onemli degil dondurun dedim. Hazir 5 e gelmis embriyoyu copemi atayim yani. Neler cekiyoruz biz o bir yumurta icin. Oyle yapan hastaneler varmi yaa sok oldum

Canim degerin nasil yukseldi benim 9. Gun 115 11. Gun 299 13. Gun 591 cikdi aile hekimi cogul olabilir dedi ama henuz kendi doktoruma gorunmedm

Tabiiki iyi kuzum bebeğin eşiği derler ona ordan beslenir en önemlisi o
Hatta erkenden gördüğüne şükür et hemen görünmez o

çok şükür ya çok mutlu oldum sağlıkla olsun inşallah sabah yine hafif leke geldi ama kesildi benimde arada yoklucak o galiba hayırlısı artik.sağol canim

Az kaldı canım. Benimde normalde 13 unde olmam gerekirken dun adet olmaya başladım ki daha kullanmam gereken bi ilâç vardı.adet olunca dr.a yazdım durumu adet olduysan kullanma dedi. valla vücut dalga geçer oldu
erken gelmiş seninde muhterem :)) inşallah gelecek bata güzel haberlerini alırız canım

kizzzz maşallah maşallah.ikiz annesi seni Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin insallah
Ç
ayyyyyy masallah kuzummm gozun aydinnn. Nazar boncugu tak. Cok sevindim. Sagligiyla gelsinler insallahh

R rune hayırlı olsun canım:) fotosunu merak ediyorum ultrasonun buraya koy lütfen
Çok teşekkür ederim canlarım. Tüp doktorum ne foto verdi ne kalp atışına baktı manyak :)) şimdi periontologla görüşeceğim inşallah o verirse paylaşacağım hemen fotosunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…