2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tabiiki iyi kuzum bebeğin eşiği derler ona ordan beslenir en önemlisi o
Hatta erkenden gördüğüne şükür et hemen görünmez o

Kan test günüm 14 nü bekle dedi doktorum o yüzden birde hemen hayal kırıklığı olacak korkusuna var ya ne bilim cesaretim yok sanirim
Bana doktorum 10 güne baktir dedi transfer gününü saymazsak. 5. Gün embriyoları daha hızlı yukseliyormus ondan belki.bende doktorun dediği günü bekliyorum idrar testi yapmadım.kafa karistiriyor

canım benim sanada geçmiş olsun benimde nezle vardı yeni yeni geçiyor gibi
bugün regl oldum şükür canım 14. günde

saol canım sana da geçmiş olsun havadan sanırım herkes hasta malesef bu kadar stresin üstüne bide bu hastalık hiç çekilmiyor

ohh şükür ya ne gelmez regliydi bizimkisi , sıkıntı yapmıştı bana oldum da rahatladım valla

Kizlar kan teati yaptirdm beta hcg 591
Heyy bi tane daha bebis geliyor :))) R rune ayağın ugurlu geldi hayırlı haberler geliyor arka arkaya :))
Kubito gözün aydın canım benim yükselerek devam etsin değerin sağlıkla kucağına almakta nasib olsun inşallah
Darısı bize bakalım 3 4 güne belli olacak akibetim:S

Canlarım çok teşekkür ederim hepinize.
Aslında değer düşüktü en son transferin 17. Günü 1031 çıkmıştı değer. Ben tektir diye düşünüyordum. sell-in gürkan hoca n2 kalp atışına baktı ne kese görüntüsü verdi, boyutunu da söylemedi. Hemen bir periontologtan randevu al dedi. 1 de filiz çayandan randevu aldım bekliyorum hastanede. Böyle işte. Darısı isteyen herkrsin başına.
HEPİNİZİ ÇOOOK SEVİYORUMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…