- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.481
Kan test günüm 14 nü bekle dedi doktorum o yüzden birde hemen hayal kırıklığı olacak korkusuna var ya ne bilim cesaretim yok sanirimNeden kan vermiyorsun emin olursun
Kızlar ikizzzz :)))))
Tabiiki iyi kuzum bebeğin eşiği derler ona ordan beslenir en önemlisi oiyi mi simdi yani doktorum kötü birşey demedi de o rahmim değil mi kesem mi büyük o kadar bilmiyorum ondan soruyorum çok ağladım bende o an film koptu da canım bir sure kendime gelemedim doktor neler dedi hic yok bende kalp atışında aglamicam ama oynuyor sonra
Bana doktorum 10 güne baktir dedi transfer gününü saymazsak. 5. Gün embriyoları daha hızlı yukseliyormus ondan belki.bende doktorun dediği günü bekliyorum idrar testi yapmadım.kafa karistiriyorKan test günüm 14 nü bekle dedi doktorum o yüzden birde hemen hayal kırıklığı olacak korkusuna var ya ne bilim cesaretim yok sanirim
Canım keseni gör inşallahhh fotosunu da bize at sevinelim:)Benim de kardeşim dötünü kaldırsa kese görmeye gidecez inşallah birazdan. Ah kocacım. Yanımda olsan 6da kaldırır götürürdün beni
Gözün aydın sonuna kadar sağlıklı bir gebelik olsun inşallahKızlar ikizzzz :)))))
Aha:))) sayfaya girdim bunu gördüm maşallah bebeklerine canımm sağlıkla kucağına al inşallahKızlar ikizzzz :)))))
Oooooo süppppperrrrrrrrr darısı bana inşallahhhhhhh ay çok sevindim senin için yaa ne güzelll:))Kızlar ikizzzz :)))))
canım benim sanada geçmiş olsun benimde nezle vardı yeni yeni geçiyor gibi
bugün regl oldum şükür canım 14. günde
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKızlar ikizzzz :)))))
hayırlı olsun canım kacıncı günün transferin. ve kaccıncı gün embriyosuKizlar kan teati yaptirdm beta hcg 591
Heyy bi tane daha bebis geliyor :))) R rune ayağın ugurlu geldi hayırlı haberler geliyor arka arkaya :))Kizlar kan teati yaptirdm beta hcg 591
2 kese mi var canım???Kızlar ikizzzz :)))))
Evet canım. Ama detaylar saat 1den sonraaa2 kese mi var canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?