2017 Eylül Anneleri

devlet hastanesine kayıt mı yaptırmak gerekiyor hamileliği :O

devlet hastanesine kayıt mı yaptırmak gerekiyor hamileliği :O
Normalde baksalar bile devletteki kan tahlillerini falan özelde istemiyolar ben özele gittim hiç tahlil istemedi devlette büssürü tahlil istediler birde sigortamoz yok bizim devlete gidince gebelik sigortası başlatıyolar sırt ondan gittim

zencefil limon ben de içtim ama yaramadı bana inşallah sen de yarar

Ssenin dediğine göre ultrason tarihi de yanıltabiliyor.neye göre takip yapmalıız ozaman.doktorlar okadar ustalaşmış kayma olucağını sanmıyorum
Canım milimetre santimetrenin onda biri bir miktar sonuçta. Bunun ustalıkla çok alakası yok bence ufacık kaymalar her zaman olabilir. Benim doktorum yaşadığım şehirde en beğenilen ve benim de çok güvendiğim bir insan. Şimdiye kadar üç kez kontrole gittim ve üçünde de hafta olmasa da gün farkları oldu. Belki kullanılan aletin kalitesiyle ilgili de olabilir bilemiyorum tabi. Bir de bence bu topiğin amacı birbirimize destek olarak stresi azaltmak ve bebeklerimizin etkilenmesini engellemek. Birbirimizi motive etmemizin bir sakıncası olmadığını düşünüyorum

sigrtan olması gerekmıyor ki analık diye bir şey var hiççç sigortası olmayan hamilelelr ondan faydalanabilyor . hamıle mısın bilmiyorum ama

İnş hiçbir sorun cikmaz.bizde 3 hafta sonra gitcez ins

sadece kan mı verdın ? nasıl yapıyorlar taramayı ?
sadece kan verdım iki tüp doktorum bana yaptırıp yaptırma seçeneği sundu tamamen istatistiksel birşey istersen yapalım dedi ben bunu yaptırdım üçlü testi yaptırmayacağım zaten ense kalınlığına baktı buna göre normal dedi sonucumuzda da sıkıntı çıkmaz inş

Ben hep tuzlu çubuk yerdim içine ekstra tuz atardım bazen sadece tuz yerdim şükür az bulantım oldu tavsiyem aç bırakmayın kendınızı surekli birşeyler atıştırın geçecektir

inşallah canım .gecmıs olsun ben de pazartesı gunu gıdecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…