- 16 Ekim 2015
- 3.243
- 3.978
- 83
- 36
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.681
devlet hastanesine kayıt mı yaptırmak gerekiyor hamileliği :Oİnşallah öyledir zaten banada göstermedi çocuğumu 2 dakka ultarasonda tuttu tutmadı kaldırdı beni anlamadım ki bende devlette kaydım yokdu die devlete çıkmıştım 10 haftalık olsun bi Allahın izniyle kendi doktoruma gidicem inşallah o bana güzel birşey söyler
Normalde baksalar bile devletteki kan tahlillerini falan özelde istemiyolar ben özele gittim hiç tahlil istemedi devlette büssürü tahlil istediler birde sigortamoz yok bizim devlete gidince gebelik sigortası başlatıyolar sırt ondan gittimdevlet hastanesine kayıt mı yaptırmak gerekiyor hamileliği :O
evet canım bu gıttıgımde yaptırdım on gun sonra sonuc alacağımikili tarama testi yaptırdınmı cnm
bende yeni girdim 11 haftama 10+3 ama oluyo işte duracağına artıyo allah yardım etsinbenımde arttı sözde 12 haftada biterdii bugun 11+3
zencefil limon ben de içtim ama yaramadı bana inşallah sen de yararOKYANUS302 @Melan-kolik5
Zencefili bugün aldım işe yaramaz mı ya birde papatya çayı okudum mideye iyi geliyormuş birde onu deneyin derim ben şimdi demledim bakıcam daha kahvaltı yapmadım midem bulanıyo başım dönüyo sürekli ayağa kalkamıyorum birşeyde yiyemiyorum
amin canım inşallahCanım inşallah geçer bir an önce. Umarım hepimiz rahat keyifli bir hamilelik geçiririz :))
İnşallahzencefil limon ben de içtim ama yaramadı bana inşallah sen de yarar
İnş hiçbir sorun cikmaz.bizde 3 hafta sonra gitcez insevet canım bu gıttıgımde yaptırdım on gun sonra sonuc alacağım
Canım milimetre santimetrenin onda biri bir miktar sonuçta. Bunun ustalıkla çok alakası yok bence ufacık kaymalar her zaman olabilir. Benim doktorum yaşadığım şehirde en beğenilen ve benim de çok güvendiğim bir insan. Şimdiye kadar üç kez kontrole gittim ve üçünde de hafta olmasa da gün farkları oldu. Belki kullanılan aletin kalitesiyle ilgili de olabilir bilemiyorum tabi. Bir de bence bu topiğin amacı birbirimize destek olarak stresi azaltmak ve bebeklerimizin etkilenmesini engellemek. Birbirimizi motive etmemizin bir sakıncası olmadığını düşünüyorumSsenin dediğine göre ultrason tarihi de yanıltabiliyor.neye göre takip yapmalıız ozaman.doktorlar okadar ustalaşmış kayma olucağını sanmıyorum
bugun cok fenaydıydım tuzlu cekırdek bastırdı haberın olsunbende yeni girdim 11 haftama 10+3 ama oluyo işte duracağına artıyo allah yardım etsin
sigrtan olması gerekmıyor ki analık diye bir şey var hiççç sigortası olmayan hamilelelr ondan faydalanabilyor . hamıle mısın bilmiyorum amaNormalde baksalar bile devletteki kan tahlillerini falan özelde istemiyolar ben özele gittim hiç tahlil istemedi devlette büssürü tahlil istediler birde sigortamoz yok bizim devlete gidince gebelik sigortası başlatıyolar sırt ondan gittim
gün önemli değl ki kızlar önemli olan haftasının doğru gitmesi 1 -2 gun her zaman oynar ultrasonda bunun önemı yok kiSsenin dediğine göre ultrason tarihi de yanıltabiliyor.neye göre takip yapmalıız ozaman.doktorlar okadar ustalaşmış kayma olucağını sanmıyorum
sadece kan mı verdın ? nasıl yapıyorlar taramayı ?evet canım bu gıttıgımde yaptırdım on gun sonra sonuc alacağım
İnş hiçbir sorun cikmaz.bizde 3 hafta sonra gitcez ins
sadece kan verdım iki tüp doktorum bana yaptırıp yaptırma seçeneği sundu tamamen istatistiksel birşey istersen yapalım dedi ben bunu yaptırdım üçlü testi yaptırmayacağım zaten ense kalınlığına baktı buna göre normal dedi sonucumuzda da sıkıntı çıkmaz inşsadece kan mı verdın ? nasıl yapıyorlar taramayı ?
inşallah canım .gecmıs olsun ben de pazartesı gunu gıdecegımsadece kan verdım iki tüp doktorum bana yaptırıp yaptırma seçeneği sundu tamamen istatistiksel birşey istersen yapalım dedi ben bunu yaptırdım üçlü testi yaptırmayacağım zaten ense kalınlığına baktı buna göre normal dedi sonucumuzda da sıkıntı çıkmaz inş
hayırMeraba Kizlar benim yüzüm pütür pütür oldu yanma kaşinma var doktor hormonlardan oluyor dedi sizdede oluyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?