• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

kızlar çok fenayım ben ya mide bulantılarım ve rahatsızlıklarım hafıflemıstı 3 gundur çoğaldı. 12 hafta da gececek dıye gun saydım 11+3 deyım ve azalma değil çogalma var

mahfettı bu mıde bulantısı cok kusmuyorumda ama sürelı byleyım dayanmakta cok zorlanıorum artık. var mı bır çözümünüz ? çokk kötüyüm yaaa

kızlar çok fenayım ben ya mide bulantılarım ve rahatsızlıklarım hafıflemıstı 3 gundur çoğaldı. 12 hafta da gececek dıye gun saydım 11+3 deyım ve azalma değil çogalma var

mahfettı bu mıde bulantısı cok kusmuyorumda ama sürelı byleyım dayanmakta cok zorlanıorum artık. var mı bır çözümünüz ? çokk kötüyüm yaaa
Canım benim de öğle saatlerinde aşırı bulantım oluyor. Soda içiyorum ben o direk benim midemi yatistiriyor başka da çözüm bulamadım şimdilik :(

benim de durum farksız canim bulanti kusma konusunda aksamdan balkona cikariyorum kahvaltiliklarimi balkonda soğuk birsry olmuyo sabah mutfaga girince basliyo salgi toplanmaya agzimda dolap kokuyo geliyo bulasik makinesindem buzdolabı ndan tiksiniyorum cok acayip bi sekilde mihdem de birşey yok sari su çıkarıyor um hafta ilerledikce gecer diyolar benim artiyo Allah yardim etsin onun icinde taze zencefil ve limon iciyorum yine oluyo malesef
benımde arttı sözde 12 haftada biterdii bugun 11+3

Ben bas ucumda leblebi bulunduruyorum gece bulantı olunca bi kaç tane atıyorum ağzıma hafifletiyor

merhaba arkadaşlar. yeni hamişler olarak bu başlıkta heyecanlarımızı paylaşabiliriz diye düşündüm. benim ilk hamileliğim, umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. benim bebişin tahmini doğum tarihi 5 eylül. sizinkiler ne zaman?

Sıra Rumuz Tahmini Doğum Tar. Kaçıncı Bebek Cinsiyet
1 Nesene -- 1 eylül --
2 lawyeraltay -- 1 eylül --
3 yildirimerve -- 2 Eylül --
4 Sinem0609 -- 2 eylül --
5 Diddyy -- 2 Eylül --
6 pnrrnp -- 2 eylül --
7 yeni_ay -- 2 eylül --
8 MissBuTTeRFLy -- 2 eylül --
9 canbebekds -- 2 eylül -- ((2))
10 sedenim -- 3 eylül -- ((2))
11 damlazula -- 4 eylül --
12 Michie -- 4 eylül -
13 ELMA YANAKLI HATUN -- 5 eylül -- ((1))
14 eylül annesi38 -- 6 eylül --
15 merveibo2305 -- 7 eylül --
16 ElifMeyra -- 8 eylül -- ((1))
17 inciela -- 8 eylül -- ((2))
18 Denizimin annesi --8 eylül --
19 Bugidili -- 9 eylül -- ((1))
20 Mavikelebek0134 -- 9 eylül --
21 mirosh -- 9 eylül --
22 omurus --10 eylül -- ((2))
23 Merveibo2305 -- 10 eylül --
24 Cazgirella -- 10 eylül --
25 AskBocugumsun -- 10 eylül -- ((2))
26 Cevizici -- 10 eylül --
27 Bade3535 -- 11 eylül --
28 Lionirossii -- 11 eylül --
29 Ceycey61 -- 12 eylül -- ((2 ))
30 Destanhanim -- 12 eylül -- ((1 ))
31 cardine -- 12 eylül -- ((1))
32 balaka -- 12 eylül -- (( 2))
33 ervanazim -- 12 eylül -- ((1))
34 iiz -- 13 eylül --
35 Dddml -- 13 eylül --
36 naztunc -- 13 eylül --
37 sonnurbebek --13 eylül--
38 Gunesmk -- 14 eylül --
39 imena -- 15 eylül -- (( 1 ))
40 nottobe -- 15 eylül -- ((2))
41 Busra1504 -- 16 eylül --
42 Melan -kolik5 -- 16 eylül --
43 dilek123456789 --16 eylül--
44 ayparçası86 -- 16 eylül--
45 gerenmo -- 17 eylül --
46 buyan87 -- 18 eylül --
47 Rmysa22 -- 18 eylül --
48 OKYANUS320 -- 20 eylül --
49 Shusui -- 20 eylül --
50 nehirçinar -- 20 eylül --
51 _buhara20_ -- 20 eylül --
52 BenanAsiye -- 21 eylül --
53 ehtcan -- 21 eylül -- ((2))
54 mik -- 22 eylül -- (( 1))
55 Asiy2 -- 22 eylül --
56 menis menis -- 22 eylül --
57 Allicee -- 22 eylül --
58 Nln82 -- 22 eylül --
59 Sleepyyy -- 23 eylül --
60 vermissenli -- 23 eylül --
61 Sevgicansu -- 23 eylül --
62 gurugagine -- 24 eylül --
63 semraelifcik -- 24 eylül --
64 yesilkubbe -- 25 eylül -- ((2))
65 Bril -- 26 eylül --
66 vfatos -- 26 eylül --
67 Ssssssss -- 26 eylül --
68 Fulya- -- 26 eylül --
69 bimucizeolsun -- 26 eylül --
70 birdgirl -- 27 eylül --
71 leylimley33 -- 27 eylül --
72 injjilay -- 27 eylül --
73 kelebek27 -- 27 eylül --
74 Silakotann -- 28 eylül --
75 tomrs -- 28 eylül --
76 pinar-selma -- 28 eylül --
77 eylul sena -- 28 eylül -- ((2))
78 Mrs Pink -- 28 eylül --
79 Sevgi cansu -- 28 eylül --
80 ElifAlperMehmet -- 29 eylül-- ((2))
81 celineee -- 29 eylül --
82 8403BHC -- 30 eylül --
83 haticeza -- 30 eylül --
84 oz-gul --30 eylül--
85 Foha -- 4 ekim --
86 Canadalibebis -- ? --
87 Peri perii -- ? --
88 Dubeduzmantik81 -- ? --
89 Sonbaharguzeldir -- ? --
90 Heyecanlikız -- ? --
91 baharulu -- ? --
92 Sseezzgg -- ? --
93 Pelikant -- ? -- (( 2))
94

beni de ekleyin liseteye 13 eylül :)

Ya teşekür ederim yorum için iç rahatlıcı bir yorum evet olabilir aslında normalde benim adet döngüm 34 günde birdi hamile kalmadan bir ay önce 15 gün geçmişti zamanını o yüzden takip edememiştim evet doktorlarda öyle diyor ama ultrasona göre hesapladığım dada geri bu gün 8+1 olmamız lazımdı geçen ultarasondan bu ultrasona 7+6 çıktı o yüzden korktum ben aslında:110: birde şuan doğum ekim gözüküyor ama ben burdaki herkezi tanıdım nerdeyse konularını takiplerini sorunlarını biliyorum ekim grubuna geçmicem :anneadayı::KK36::KK36:
Canım ultrasonda doktor bakarken 1 milimetre oynatsa ya da yanlış yöne götürse 1 haftalık fark çıkıyor ortaya diyorlar. Bence sen bunlara hiç takılma. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi döllenme geç olabilir.

benım once aksam ustu başlıyordu sonra gece 1 den sonra başlamaya başladı sımdı hıc bıtmıyor sabah aksam gece uykuda
Ben de iki haftadır öyleyim. En son iki saatte bir bir şeyler atıştırmakta buldum çareyi. Bulantım olduğu için doğru düzgün yiyemiyorum ve biraz acıkmaya başlasam bulantı artıyor. İki saatte bir meyve, az tuzlu ayran, kraker filan yiyince daha rahat oluyor çok şükür. Ama en önemlisi bunlar geçecek merak etme. Ve bi de bizim aç olmamız çocuğa etki etmiyor merak etme. Benim büyük ablam 6 ayda 6-7 kilo vermişti hamileliklerin de ama Allaha çok şükür gayet de sağlıklı çocukları

Canım ultrasonda doktor bakarken 1 milimetre oynatsa ya da yanlış yöne götürse 1 haftalık fark çıkıyor ortaya diyorlar. Bence sen bunlara hiç takılma. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi döllenme geç olabilir.
Ssenin dediğine göre ultrason tarihi de yanıltabiliyor.neye göre takip yapmalıız ozaman.doktorlar okadar ustalaşmış kayma olucağını sanmıyorum

Canım inşallah geçer bir an önce. Umarım hepimiz rahat keyifli bir hamilelik geçiririz :))
OKYANUS302 OKYANUS302 Melan-kolik5 Melan-kolik5
Zencefili bugün aldım işe yaramaz mı ya birde papatya çayı okudum mideye iyi geliyormuş birde onu deneyin derim ben şimdi demledim bakıcam daha kahvaltı yapmadım midem bulanıyo başım dönüyo sürekli ayağa kalkamıyorum birşeyde yiyemiyorum :(

İnşallah öyledir zaten banada göstermedi çocuğumu 2 dakka ultarasonda tuttu tutmadı kaldırdı beni anlamadım ki bende devlette kaydım yokdu die devlete çıkmıştım 10 haftalık olsun bi Allahın izniyle kendi doktoruma gidicem inşallah o bana güzel birşey söyler :dua:

Ssenin dediğine göre ultrason tarihi de yanıltabiliyor.neye göre takip yapmalıız ozaman.doktorlar okadar ustalaşmış kayma olucağını sanmıyorum
Ya olmuş olabilir ama bu doktor 2 dkka bakdı içeridede en fazla 5 dakka durmuşturum hiç konuşamadan yolladı ne kalp atışı duydum ne bebeğimi gösterdi :(

Merhaba kızlar bende Eylül annesiyim bugün doktora gittik kıpır kıpır bebeğim çok şükür doktor sadece kemik yapısına baktı kız gıbı tabı kesin değil dedi :halay:tabi öğrenmek istemiyordum yanılma olur dıye sasırdım dıyınce hala heveslenmek istemiyorum alışıp sonra değişirse çok oluyormuş böyle kemik yapısına göre kesin mi oluyor var mı bu haftalarda kesin belli olan :anneadayı::KK200:

Ya olmuş olabilir ama bu doktor 2 dkka bakdı içeridede en fazla 5 dakka durmuşturum hiç konuşamadan yolladı ne kalp atışı duydum ne bebeğimi gösterdi :KK43:
O zaman her doktor aynı değil demekki cnm bir hafta arayla bile gittiğimde kalp atışı, boyu, şeklini anlatıyor.
5-10 dk anca duruyorumdur bende.

Merhaba kızlar bende Eylül annesiyim bugün doktora gittik kıpır kıpır bebeğim çok şükür doktor sadece kemik yapısına baktı kız gıbı tabı kesin değil dedi :halay:tabi öğrenmek istemiyordum yanılma olur dıye sasırdım dıyınce hala heveslenmek istemiyorum alışıp sonra değişirse çok oluyormuş böyle kemik yapısına göre kesin mi oluyor var mı bu haftalarda kesin belli olan :anneadayı::KK200:
ikili tarama testi yaptırdınmı cnm

Back