- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.521
Yesilkubbe canim nasılsın.,seni cok merak ettim insallah bebegin seninledir canım
Canım çok sağol merak edip sormuşsun. Hafta sonu kanamam oldu çok az acile gittik doktor ultrasonla bakti kalp atisi henuz yok ama belki kucuk oldugu icin olusmamis olabilir deyip yatis yapti 2 gun hastanede kaldim. Pazartesi gunu cikarken yine vajinal ultrasonla bakti. Yine yoktu kalp atisi. Yukarıdaki mesaji yazdigim zamanki doktor bugün icin gelirsin demisti. Ama biz pazratesiye kadar bekleyip universiteye profesore gidecegiz. Son sozu o soyleyecek canim. Cunku artik pazartesi gunu tam 9+0 olacagim. Eger hâlâ yoksa doktorum ne derse onu yapacagiz.Canım ne yaptın!seni cok merak ettim.bebegin seninledir insallah.guzel haberlerle don canım
Insallah hersey gönlünce olur güzel haberlerle donersin.olmazsa da cok yıpratma kendini.bende 1 hafta önce kürtaj oldum.bugun kontr.vardı.dr muayene etti.cok şükür parca kalmamış temiz dedi.2 ay korunmamizi istedi.folikasit kullan dedi.birde rahmimde perde varmış hic duymamıştım onceki hamileligimde.ama sorun yok sıkıntı yapma dedi.benim bir oglum var 8 yasinda.onun bir kardesi olmasını cok istemistim.ama nasip degilmis vardır bundada bir hayır diyorum.insallah bundan sonra sağlıklı hamileliklerimiz olur canim.Canım çok sağol merak edip sormuşsun. Hafta sonu kanamam oldu çok az acile gittik doktor ultrasonla bakti kalp atisi henuz yok ama belki kucuk oldugu icin olusmamis olabilir deyip yatis yapti 2 gun hastanede kaldim. Pazartesi gunu cikarken yine vajinal ultrasonla bakti. Yine yoktu kalp atisi. Yukarıdaki mesaji yazdigim zamanki doktor bugün icin gelirsin demisti. Ama biz pazratesiye kadar bekleyip universiteye profesore gidecegiz. Son sozu o soyleyecek canim. Cunku artik pazartesi gunu tam 9+0 olacagim. Eger hâlâ yoksa doktorum ne derse onu yapacagiz.
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eylesin insaallah.
Sagol canim valla cok zor hala bulantilarim varÇok geçmiş olsun canım, iki gün midem bulandı o bile zor geldi. Geçicek inşallah,hep böyle devam etmeyecek ya
O zaman sıkıntı yok canim:)Kalp atışı hizlandigindan daha çok kan pompalıyormus birde vücutta deriye yakın kılcal damarlar burundan oldugundan bütün kanamalari normalmis ogrendim canım
Canim cok gecmis olsun ya insallah tekrar annelik duygusunu tadarsin rabbimden ümit kesilmezInsallah hersey gönlünce olur güzel haberlerle donersin.olmazsa da cok yıpratma kendini.bende 1 hafta önce kürtaj oldum.bugun kontr.vardı.dr muayene etti.cok şükür parca kalmamış temiz dedi.2 ay korunmamizi istedi.folikasit kullan dedi.birde rahmimde perde varmış hic duymamıştım onceki hamileligimde.ama sorun yok sıkıntı yapma dedi.benim bir oglum var 8 yasinda.onun bir kardesi olmasını cok istemistim.ama nasip degilmis vardır bundada bir hayır diyorum.insallah bundan sonra sağlıklı hamileliklerimiz olur canim.
Insallah hersey gönlünce olur güzel haberlerle donersin.olmazsa da cok yıpratma kendini.bende 1 hafta önce kürtaj oldum.bugun kontr.vardı.dr muayene etti.cok şükür parca kalmamış temiz dedi.2 ay korunmamizi istedi.folikasit kullan dedi.birde rahmimde perde varmış hic duymamıştım onceki hamileligimde.ama sorun yok sıkıntı yapma dedi.benim bir oglum var 8 yasinda.onun bir kardesi olmasını cok istemistim.ama nasip degilmis vardır bundada bir hayır diyorum.insallah bundan sonra sağlıklı hamileliklerimiz olur canim.
Amin canım insallahCanim cok gecmis olsun ya insallah tekrar annelik duygusunu tadarsin rabbimden ümit kesilmez
Evet aynı yız benim oglumda 2009 mayıs dogumlu.duan için canı gönülden amin diyorum.2 ay koruncam ondan sonra akışına bırakıcam.nasibimizde varsa olur insallaj.hayırlı aksamlarCanim Rabbim sana da en kisa zamanda en hayirli bir sekilde tekrar hamile kalabilmeni ve sag salim kucagina alabilmeni nasip etsin inşaallah.
Biliyor musun ayniyiz neredeyse seninle benim de 2009 haziran dogumlu bir kizim var. Rabbim senin ogluna da benim kizima da hayirli saglikli kardesler nasip eylesin inşaallah
Bende 4 gün önce pazartesi güle oynaya doktora gittim. Rapor alcaktm aslında. Gitmisken de ultrasonla bakılsın dedim. Doktor kalp atısı yok dedi. Bizde baska doktora gittik o da aynı seyi dedi. Ultrasonla da alttan da baktılar. 8+2 ydi benimki de. Hemen ertesi gün gittik biz kürtaj oldum maalesef. 6.haftadayken kalbi güm güm atıyordu. O yüzden emin oldum ben atmadığna. Sizinkinin sonucunu merak ettim bende..Canım çok sağol merak edip sormuşsun. Hafta sonu kanamam oldu çok az acile gittik doktor ultrasonla bakti kalp atisi henuz yok ama belki kucuk oldugu icin olusmamis olabilir deyip yatis yapti 2 gun hastanede kaldim. Pazartesi gunu cikarken yine vajinal ultrasonla bakti. Yine yoktu kalp atisi. Yukarıdaki mesaji yazdigim zamanki doktor bugün icin gelirsin demisti. Ama biz pazratesiye kadar bekleyip universiteye profesore gidecegiz. Son sozu o soyleyecek canim. Cunku artik pazartesi gunu tam 9+0 olacagim. Eger hâlâ yoksa doktorum ne derse onu yapacagiz.
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip eylesin insaallah.
Bende 4 gün önce pazartesi güle oynaya doktora gittim. Rapor alcaktm aslında. Gitmisken de ultrasonla bakılsın dedim. Doktor kalp atısı yok dedi. Bizde baska doktora gittik o da aynı seyi dedi. Ultrasonla da alttan da baktılar. 8+2 ydi benimki de. Hemen ertesi gün gittik biz kürtaj oldum maalesef. 6.haftadayken kalbi güm güm atıyordu. O yüzden emin oldum ben atmadığna. Sizinkinin sonucunu merak ettim bende..
Bende tedirgin oldum yaÇok üzüldüm ve tedirgin oldum 10. Haftadayım bnde
Ne aşeriyosun net mi evet ya benimkide hayel ettiğim gibi zevkli değil aşermeyle ilgili daha güzel planlarım vardı ama olmadı senin aşermen nasıl netmi istediğin şeyKizlar iki gündür cok kotuydum hastanede yattim serum taktilar yedigimi cikariyodum surekli suan ilaclarla daha iyi oldum ay bu aserme dedikleri sey cok kotuymus allah kimseye vermesin
Aserme derken mide bulantisindan bahsediyorlar bende senin gibi asermenin zamanı olmayan seyleri yemek arzusu yada hiç yenilmeyecek birşeyi yemek isteme olarak biliyordum.ama öyle değil mide bulantisi yaşamaya aserme diyorlarNe aşeriyosun net mi evet ya benimkide hayel ettiğim gibi zevkli değil aşermeyle ilgili daha güzel planlarım vardı ama olmadı senin aşermen nasıl netmi istediğin şey
Ben hiç duyamadım kalp atisini ilk 5+3 te gitmistim 7 mm keseyi gormustu dr. 2 hafta sonra gel kalp atisini duyarız demişti. Ben tam 7+4 ken gittim once karindan ultrasonla baktı kalp atisi yok belki de karindan duyamiyoruz bir de vajinal baklim dedi yine yoktu ayrintili ultrason icin radyologa gondersi o da vajinal bakti o da alamadı. Rabbim sana da en kisa zamanda en hayırlı bir şekilde tekrar hamile kalmanı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Bende 4 gün önce pazartesi güle oynaya doktora gittim. Rapor alcaktm aslında. Gitmisken de ultrasonla bakılsın dedim. Doktor kalp atısı yok dedi. Bizde baska doktora gittik o da aynı seyi dedi. Ultrasonla da alttan da baktılar. 8+2 ydi benimki de. Hemen ertesi gün gittik biz kürtaj oldum maalesef. 6.haftadayken kalbi güm güm atıyordu. O yüzden emin oldum ben atmadığna. Sizinkinin sonucunu merak ettim bende..
7.haftadaydım cnm radyoloji uzmanı da baktı boş gebelikmişcanım acele etmeseydin eminlermiydi kçaıncı haftadaydın
canım ben de kürtaj oldum, boş gebelikmiş Allah inşallah yine nasip ederBende 4 gün önce pazartesi güle oynaya doktora gittim. Rapor alcaktm aslında. Gitmisken de ultrasonla bakılsın dedim. Doktor kalp atısı yok dedi. Bizde baska doktora gittik o da aynı seyi dedi. Ultrasonla da alttan da baktılar. 8+2 ydi benimki de. Hemen ertesi gün gittik biz kürtaj oldum maalesef. 6.haftadayken kalbi güm güm atıyordu. O yüzden emin oldum ben atmadığna. Sizinkinin sonucunu merak ettim bende..
Canım gecmis olsun.bende kürtaj oldum gecen hafta.Allah bir daha yaşatmasın insallah.bugünlerde gececek biliyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsuncanım ben de kürtaj oldum, boş gebelikmiş Allah inşallah yine nasip eder
Amin inşallah canım gerçekten çok zor bi süreç, eski halimize dönene kadar zaman geçecek, dr 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi bakalım hayırlısı.Canım gecmis olsun.bende kürtaj oldum gecen hafta.Allah bir daha yaşatmasın insallah.bugünlerde gececek biliyorum.rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Yaaaa off hiç hayel ettiğim gibi değil o zaman bu hafta başladı yoktu bendeAserme derken mide bulantisindan bahsediyorlar bende senin gibi asermenin zamanı olmayan seyleri yemek arzusu yada hiç yenilmeyecek birşeyi yemek isteme olarak biliyordum.ama öyle değil mide bulantisi yaşamaya aserme diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?