2017 Eylül Anneleri

Yaklaşık 1saat 15 dk dur emiyor ve uyumuyor gelecekte de böyle emzirip uyumuycak diye korkuyorum uzun saatler emip öyle uyumasindan
Her gün aynı saatlerde uzun uzun emerse muhtemelen o saatlerde sütün az geliyor ve doyamıyordur. Bi ara aynı şeyi yaşadım ve sonuç günün o saatinde mama veriyorum hâlâ. Uyusa bile açlıktan uyanıyordu zavallı yavrum.

Yemek yemeye fırsatım yok inanırmisimiz bensiz beş dk durmuyor gündüz uyumuyor. Kanguru sling tarzi bisiy al da bende rahat ediyim diyorum ama param yokdan başka bisiy demiyor. Anasiyla esime göre akşama kadar kizi bahane edip yatiyorum

Canım internette çok ucuza slingler var bende çok para vermedim belki kullanamaz diye ama 30-40 lira gibi bir paraya aldım gayet rahat kullanıyoruz cidden sling büyük rahatlık

Hangi
Canım internette çok ucuza slingler var bende çok para vermedim belki kullanamaz diye ama 30-40 lira gibi bir paraya aldım gayet rahat kullanıyoruz cidden sling büyük rahatlık
Hangi siteden mesajla göndersene canım
Ben istiyorum de esimi ikna edemiyorum para yok diyip duruyor ayın sonunu bekle diyor aklına ne duserse onu istiyoj diyor anlamıyor sanki 50 liramiz yok

Hangi

Hangi siteden mesajla göndersene canım
Ben istiyorum de esimi ikna edemiyorum para yok diyip duruyor ayın sonunu bekle diyor aklına ne duserse onu istiyoj diyor anlamıyor sanki 50 liramiz yok
Bende kanguru almak istiyorum.evden disari hic cikmadim resmen.2 ay olacak.takar cikarim diyorum.yeni dogan aparatlari varmis.arabada almadik daha istediklerim cok pahali acelesi yok diyor esim

Esleri ikna etmek çok zor eve gelincede yemek temizlik diyor cinleniyorum
30 dk kıza bak ben yemek yiyim diyorum ona bile dayanamıyor kizimiz durmadığı için
Diyorum bide beni düşün gündüz de boyle
Sen kendi ne alistirdindan başka cevab yok
Iyi ki bi bunu annesinden duydu

Bende kanguru almak istiyorum.evden disari hic cikmadim resmen.2 ay olacak.takar cikarim diyorum.yeni dogan aparatlari varmis.arabada almadik daha istediklerim cok pahali acelesi yok diyor esim
Canım bizim doktorumuz yeni doğan aparatı da olsa 3 Aydan önce kullanma demişti bana istersen sende bir sor doktorunuza

Eşinin alışması lazım canım yavaş yavaş sonuçta sen tek başına yapmadın bu çocuğu. Gece çocuğa benim eşim bakıyor mesela. Uyuması gerekiyorsa geri uyutuyor acıkmışsa o zaman beni uyandırıyor

Benimki memede uyuyor canım oyuzden benle uyumasi gerekiyor uyutmadı birak
Akşam uyandı ben mutfak toprlarken gitmis kaldırmış oturma odasına getirmis sinirden güldüm sonra özür diledi uyandı

Gece bakmak mi.ise gidicem yarin diye uykusunu bile bolmuyor.tum gun evdesin ben calisiyorm diyor.saat basi uyaniyor bebekde.araliksiz uyumayali o kadar uzun sure oldu ki.evde de resmen ev hapis gibi. kis gunu bebek hasta olur bahane de bu.kanguru icinde 3 ayini bekleyim nolur nolmaz sagligindan hicbirsey onemli degil

Damdan dusenin halinden damdan düşer anlar canım benim esimde yardım etmiyor kizimda bensiz durmuyor yemek de yiyemiyom bisiyde yapamıyorum geçecek diye sabır ediyorum ama bazen kaldiramiyorum ağlıyorum bu sefer de sutum aklıma geliyor gene toparlanmaya calisiyorum

Aynen canim oysa bebek dogana kadar ölüyordu.int atak haftalari diye birsey gordm acaba o mu oluyor.buyume ataklari.dogdugu gunden hesaplaniyor o hafyalar atak geciriyorms

BEbişi nezle olan var mı ? Varsa neler yaptınıx? Ateşi Yok Burun akıntısı var çekiyorum sık sık korkuyorum inşaallah ateş falan yapmaz

Valla biz dışarıya da çıkıyoruz canım bebekle hiç birşey olmuyor. O kadar incelemiyoruz yani ben bebek doğunca söyledim beraber bakıcaz ben tek başıma yapmadım bu çocuğu diye şükür hiç problem olmadı bakıyor. Zaten bizim oğlan babasında daha çabuk uyuyor kucağına alınca 2 dakikada sızıyor o yüzden birşeyde diyemiyor

Böyle adamları evlat sahibi yapmamak lazım. Eşim çocuk için bir yıl yalvardığı için öyle güzel bakıyor ki. Hatta bizimkiler memesi de olsa sana hiç gerek kalmayacak diye dalga geçiyorlar :) İlk üç ay zaten bütün bebekler annesine yapışık yaşar. Çok bilmiş eşin oturup bebekler hakkında bir şeyler okusun mümkünse. Artık baba olduğuna göre sorumluluğunu da alsın bi zahmet. Deli ediyor böyle tipler beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…