2017 Eylül Anneleri

canım 3500 üstü zaten riskli normal dogum diye geciyor bizim kız 50 cm di 39 hafta dogdu normal gıbı senınkıde söyle doktoruna ben doğuramam diye kızımda 3680 di ben en son 3200 diye biliyodum hastanedeki ebe karnın düşmemiş bu bebek büyük dedi dogum yolunada inmemişti zaten

hay maşallah ama sezeryan daha iyi senin için bebiş iri çünkü hakkın da hayırlısı geçirme gününü Allah korusun bebişine birşey olmasın kaka yapar karnın da anlamazsın bile Allah korusun

Yaa 41 hatta 42. Haftaya kadar yurt dışında bekliyorlarmis, buralarda o kadar bekleyen doktor yok herhalde
çok riskli 40 haftayı geçirmiyormuş hüseyin bey ablam da bi kere şahit olmuş bi gün önce kadının biri geldi nst baktım dedi normaldi sancı çıkmadı ertesi gün yine geldi kalp atışı yoktu bebek kakasını yapmış ve günü geçtiği için de ölmüş kalp atışı yokmuş hiç unutamıyorum ağladı ve ölü doğum yaptı ağlaya ağlaya diye Allah cümlemizin evladını korusun gününü geçirme elma yanaklı hatun

Kızlar benim suyum geldi sabah 7 de evdeyim hala sancım çok hafif lütfen bana ve kızıma dua edin....
Allah yardımcın olsun canım bizimkinlerin de eli kulağın da inşallah normal doğum yaparsın panik yapma duşuna gir oyalan sancıların sıklasınca git 48 saat müddeti varmış su gelince doğar zaten o zamana kadar da nişan gelmeden direk su mu geldi Allah yardım etsin inşallah bi avaz da kurtul_alım :)

Selam arkadaşlar, bende bugün itibariyle 40+3 günlük oldum. İlk bebeğim ve normal doğum istiyorum. Doktorumuda normal doğum yanlısı bir hekim olduğu için seçtim. Benimde şu ana kadar hiçbir doğum belirttim başlamadı, bugün doktor kontrolüm var , Nst çekileceğim.
Şu ana kadar bebeğin kalp atışı, hareketleri ve suyum iyi olduğu için rahattım ve bir süre daha hekim kontrolünde bekleme taraftarıyım çünkü normal doğum yapmayı çok istiyorum.
Herkese sabırlar ve kolay doğumlar diliyorum.

maşallah senin de tamamlamış gününü :) inşallah bi cesaret doğururuz benim bugün karnım sertleşiyo belim ağrıyo agrım var biraz ama su nişan falan gelmedi 38 i doldurdum 39 dan gün almaya başlayacam benim oğlum doldurmayacak gibi öyle hissediyorum randevum cuma günü bakalım hayırlısı hakkımız da

Sezeryan olan anneler doğum için bi tavsiyeniz var mı sütünüz hemen geldi mi cumaya bende inşallah sezeryan la bebeğime kavuşacam tavsiyelerinizi bekliyorum

Sezeryan olan anneler doğum için bi tavsiyeniz var mı sütünüz hemen geldi mi cumaya bende inşallah sezeryan la bebeğime kavuşacam tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım bende haftaya sezeryan olcam 20 gun once dogum yapan arkadaşımla konustum sutu cok az gelmıs mama vermemişler sarılık olmuş hastanede kalmıs ışın falan vermişler zaten hemen süt gelmiyor sarılık olmaması için kullanmak istediğim mamayıda koyacağım çantama.

Selam canım benimde doktor çatı darlığından dolayı 38 .haftada gün vermişti sezeryan için ama ben olmadım bekledim başak doktor çatın dar değil kasların çok güçlü sadece dedi 2 gündür nişanım geliyor ağrılarım var ama kasılmalarım az açılmamda yavaş ilerliyor bu yüzden gelmiyor bizim oğlanda yarın tekrar gitcem doktora bakalım ne dicek bende minyon tipliyim 3500 bizim oğlanda normal için zorlama diyo herkes

sagma makinesi tavsiyemdir. sut olsun olmasin emzirmeye calis derim. mamayi da hemsireler bebek sussun diye cok cok dolduruyor sonra bebek gazdan fena oluyor. esin yapsin mamayi 5 cc saat basi verse yeter hadi 8 olsun en fazla. bana 40 cc dayamislar agliyor diye ben de kendimde deilim olsam da kalkamiyorum kucaklayamiyorum ztn. aglamaktan perisan oldu bebek. ben normal olurum istedigi kadar emer diye hesap ederken hersey alt ust oldu. hemsire bile bilmiyor yeni doğanın midesi 1 caykasigi kdr oldugunu. dr geldi de sasirdi adam nasil verdiniz diye

hayırlısı olsun canım hakkın da ağların çok mu oluyo ben de bugün bi acayip huzursuzum kaşık ağrısı bel ağrısı ama nişan falan yok

Sağol canım ben mama almamistim hastanede olur diye o zman mama da alalım yanımıza şimdi ayse önerin kitabında okudum sarı örtü kıyafet falan koyabilirsiniz sarı karaciğerin güçlenmesini sağlıyor yazmış denemekten zarar gelmez en azından bi altin takılabilir heralde

Tamam canım çok sağol mamayı siringayla veriyorsunuz dimi bu hemşireler çok vicdansız yaa küçücük çocuğa eziyet etmisler resmen

Komposto tuket canim bol su meyve suyu tuket.bizim hastanede siringayla vermislerdi mama sutum ilk basta gelmediginden dogum yapacagin hastanede boyle bir uygulama yoksa mama koy sicak su ihtiyacinda olacak siringayla verin zaten hemen doyuyorlar.ama sutum gelmedi diye moralini bozma hastaneden cikincada dus al bol bol olmadi goguslerini yika sut damarlarin acilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…