- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.901
Bak şu ... cuma cuma ağzımı bozduracaklar. Ver isimlerini tenhada derslerini biz anlatalım hocam. Sen sıkma canını. Sen haklısın, hem diğer öğrencilerin suçu ne.Derse 45 dk gec geldi konuyu tekrarlamami istedi. Ki hersaman soylerim derste olup konuyu anlamazsaniz 20 kere tekrarlarim ama burda olmayan kimseye koyu anlatmam tekrar dedim. Ozel hoca degilim ben nihayetinde. Madem oyle biz de bi daha gelmeyiz dediler carpip kapiyi ciktilar. Bakalim uyari mektubum nr zaman gelecek:)
Hahhaha dimi ya aynen:) yok yavru sagol bi sinirimi bozdum neyse gittiler zaten idareye de bilgi verdim oldu btiti:) kendileri kaybeder bundan sonraBak şu ... cuma cuma ağzımı bozduracaklar. Ver isimlerini tenhada derslerini biz anlatalım hocam. Sen sıkma canını. Sen haklısın, hem diğer öğrencilerin suçu ne.
Ben reflüden şüpheleniyorum doğrusu hamile kalmadan öncede yanmalarım oluyordu ama hamileliğimden beri 2 kez sabah aynı şekilde istifra ettim. Evde gaviscon var acaba içsem sorun olur mu
Offf senin işin daha zor ya allah yardımcın olsun bende artık ise gitmek istemiyorum evde dinlenmek süpermişen güzeli bol dinlenme :) bende malaesef olmuyor hem iş hem ev bide 3.5 yaşında sürekli anne anne diyen bir sıpa :) bu kış hep hastaydım yaz bi gelse diye dua ediyorum her gün
Bndede solda oluyor arada ama genelde yatıp kalkınca veya uzun süreli oturup sonra ayağa kalkınca oluyor. İleri haftalarda daha çok ağrıyor muş kuyruk sokumu da agrirmis hoş benm smdidn agriyo ama ameliyat oldm ondan kaynaklı olabilirVallahi neden olduğunu ben de anlamadim canim benim ya. Ben de yürürken düşerim falan diye korkuyorum inan. Otururken de ağrı yapıyor çok fena. Kalkınca da bıçak saplanması resmen. Doktoru arasam sorsam mı bilemedim
Oyyy canım kıyamam ya seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim yardımcın olsun çok zor ama inşallah geçecek ve bizde hamileligin keyfini süreceğimiz günler gelecekbenimde aksine mide bulantılarım çoğaldı 3 gündür maf durumdayım kusamıyorum da öğürmekten bir hal oldum valla iki yudum yemek yiyesiye kadar canım çıkıyor resmen
Geceden yediğin brsey migdene iyi gelmemstr bnde de oldu o kokuluyduda ilaç kokusuna benziyordu hatta.Merhaba kızlar bugün de sabah 5 te kalkıp sadece sarı su istifra ettim o kadar asitli ki boğazım tahriş oldu alev alev yanıyorum(boğazım) başına gelen var mı çok kötü bir durum
Offf senin işin daha zor ya allah yardımcın olsun bende artık ise gitmek istemiyorum evde dinlenmek süpermiş
Canım ya senle ben aynıyız ben hayatta reflu falan olmayan biriydim ama şimdi refluymuşum gibi boğazımı yakan sıvı ağzıma geliyor birde bademciklerim şişti resmen yanıyor bende dün çok portakal yedim ondan yakıyor galiba dedimAh canım ya niye böyle oluyorsa inşallah geçer çabucak. Yemek konusunda ben de aynı durumdayım. Zorla yiyorum sabah kahvaltıları hariç. Zaten yediğim hiçbir şeyin de tadı güzel gelmiyor. Dün annem kereviz yapmıştı tatlı tatlı yedim ondan biraz. Aman tanrım sonrası felaket. Reflü gibi içimden asit çıkıyor boğazıma kadar yandım mahvoldum. Annem kereviz yemeğine limon sıkıyormuş sanırım o yaptı.
Teşekkür ederimBen gaviscon kullanıyorum canım son 1-2 haftadan beri. Gaviscon advence olanını hamileler güvenle kullanabiliyormuş doktor verdi bana benim de midem sorunlu. Günde 3-4 kez içebilirsin guvenle dedi. Diger hamileliklerimde de vermisti fakli doktorlar. Bence iç sen de bisey olacağını sanmam.
Bende yemek yemeyi çok seven biri olarak şimdi ise sadece karnım doysun diye zorla yiyorum eskiden yediğim sevdiğim şeylerin tadı şimdi bana eskisi gibi gelmiyorsorma canım ya bende aynı durumdayım Sabah midemin yanmasından kavruldum resmen içim yandı arkası bulantı zaten bende yediğimden hiçbir şey anlamıyorum karnım aç ama bişey yemek istemiyor canım yemek görünce bile midem bulanıyor kendi evime bile yemek yapamıyorum yaa
Seneye inşallah çalışmaya ara vereceğim zaten sadece çocuğumla ilgilenmek icjn haziran ayı gelince yani okullar kapanınca benim iş de bitiyor öğretmenim işte o aydan sonra bol bol dinleyeceğim inşallah şimdi de iki gün izin aldım evdeyim ya o bile nasıl iyi geldi banabol bol dinlen :) bebiş olduktan sonra hayal oluyor dinlenmek
Bndede solda oluyor arada ama genelde yatıp kalkınca veya uzun süreli oturup sonra ayağa kalkınca oluyor. İleri haftalarda daha çok ağrıyor muş kuyruk sokumu da agrirmis hoş benm smdidn agriyo ama ameliyat oldm ondan kaynaklı olabilir
Muhtemelen portakaldan olmuştur canım. Mide asidini arttırıyormuş limon ve portakal. Ben bu yaşıma kadar mide rahatsızlığı nedir bilmezdim. Umarım tez zamanda düzeliriz canım.Canım ya senle ben aynıyız ben hayatta reflu falan olmayan biriydim ama şimdi refluymuşum gibi boğazımı yakan sıvı ağzıma geliyor birde bademciklerim şişti resmen yanıyor bende dün çok portakal yedim ondan yakıyor galiba dedim
Bende yemek yemeyi çok seven biri olarak şimdi ise sadece karnım doysun diye zorla yiyorum eskiden yediğim sevdiğim şeylerin tadı şimdi bana eskisi gibi gelmiyor
İnan içimi rahatlattı yazın Allah razı olsun senden tamam canım beklerim sabırlaCanım merhaba hiç tedirgin olma ben 5+5 de gittim kese vardı ama bebek yoktu ben üzüldüm ağladım kahrettim kendimi ama 2 hafta sonra tekrar gittim 7+2 de gördük bebeğimizi ve kalbini duyduk sabret hiç anormal bi durum yok
Oyyy canım kıyamam ya seni öyle iyi anlıyorum ki Rabbim yardımcın olsun çok zor ama inşallah geçecek ve bizde hamileligin keyfini süreceğimiz günler gelecek
Sorma canım ya. Benim de zor geçecek belimden dolayı sanırım. Allah yardımcımız olsunmide bulantılarım benim de drvam ediyor ama eskisi kadar yoğun değil. 2 gün olursa 1 gün falan ara veriyor ama gercekten bulantı çekmek çok zor
kirmizigitar tatlım haklı olduğun bir konuda sana neden uyarı versinler ki? Sonuna kadar haklısın çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?