2017 EKİM Anne adayları

Bende universitedeyken olmuştu hafif sizliyor dimi...tukruk beziyle alakalı geçer demisti ilac bile vermedi ve dedigi gibi 3 4 gunde geçti....sanirim oyle bisidir sennde

Bende universitedeyken olmuştu hafif sizliyor dimi...tukruk beziyle alakalı geçer demisti ilac bile vermedi ve dedigi gibi 3 4 gunde geçti....sanirim oyle bisidir sennde

Umarım öyle birşeydir hamile olunca insan çok endişeleniyor uyuyamıyordum zaten şimdi hepten kaçtı

O bende de zirt pirt olur.muhtemelen grip olacaksin yada olmussundur belki de fark etmeden gecirmissindir. Hic korkma yahu ben alistim artik senede bir kac defa cikar benimki. Lenf bezleri sisiyormus sonra yine iniyomus.

O bende de zirt pirt olur.muhtemelen grip olacaksin yada olmussundur belki de fark etmeden gecirmissindir. Hic korkma yahu ben alistim artik senede bir kac defa cikar benimki. Lenf bezleri sisiyormus sonra yine iniyomus.

Hamile olmasam bu kadar endişelenmem ama şimdi en ufak bşyden nem kapar oldum aman ya ne hassas bir dönem kendi vucudumu bu kadar araştırsaymışım zamanında doktor olurmuşum doktora görünücem başka çarem yok zaten panik atak hastasıyım iyice takıcam stress sonra teşekkür ederim sabah sabah cevaplarınız için

Merhaba canım geçenlerde aynısı bende oldu ağzımda aft çıkmıştı birde beyaz şişlikte vardı acayip acıyordu tuzlu su ile gargara yaptım geçti. Arada oluyor geçiyor inşallah seninkide öyle birşeydir. Panik yapma.

günaydın kızlar bugün bende iyiyim. göğüs hassasiyetim azaldı. bulantım falan zaten çok olmuyordu. yarın kontrolüm var sabahtan. bu duruma sizce endişelenmeli miyim her şeyden nem kapar oldum

günaydın kızlar bugün bende iyiyim. göğüs hassasiyetim azaldı. bulantım falan zaten çok olmuyordu. yarın kontrolüm var sabahtan. bu duruma sizce endişelenmeli miyim her şeyden nem kapar oldum
Canim bende oyle bazen iyice bombos hissediyorum bulanti yok agri yok goguslerde hassasiyet azaldi felan... ama muhtemelen normaldir diye dusunuyorum kontrolde gorucez artik.

Siz hep kontrollere gidiyorsunuz bu arada yaw benim kontrol surem cok uzun :)

selçuk hoca acayip yoğun oluyordu ilk gebeliğimde hiç randevu saatimde muayene olduğumu bilmiyorum. devam etseydim doğumumuda onunla yapıcaktım 32 haftalıkken memleketime gittim orda bir özel hastanede araştırmadan sıradan bir doktora gittim ve şansıma çok çok iyiydi hem hastane hem doktorum hem çocuk doktoru. 2015 te yine bi gebelik durumu oldu kese boşmuş operasyon gerekti medicalparkta soyulduk resmen. kızımıda oraya götürüyordum her gittiğimizde muayene ücreti %50 artmış oluyordu ki sık sık gidiyorduk. tahlillere deli gibi para alıyorlardı 4 parametre için para alıp sonucu tek parametre verilince ve neden böyle diye sorduğumuzda cevap alamadık. fatura istedik ayrıntılı vermediler. yani yapılan işleme para vermek neyse de yapılmayana vermek koyuyor insana. mesela doğumda odayı süsletmiyorlarmış kendileri süsleyip 800 tl para istiyorlarmış. 800 tl lık ne süslüyorlar anlamadım. eşimde hastane güzel diye illaki oraya gidelim diyor. kanamam var daha birşeyler netleşmedi ama doğum poliçesi varmış 5.000 tl doğuma kadar olan bütün muayeneler tahliller ve doğum dahil bi gidip onu konuşalım diyoruz o bile pahalı aslında ama bilemedim hayırlısı

canım ben dayanamıyorum iki hafta ya bir gidiyorum. :)

Ben doktora gitmeye de geriliyorum cok gitmesem icim rahat etmiyor gitsem o gun stresten hicbise yiyip icmiyorum:)

Bendeki mantik sey oldu bi sorun varsa bilmeyeyim :)
benim düşüncem şöyle: ilk 3 ay iki haftada bir. daha sonraki aylar ayda bir kontrol. çünkü tereddütte kalıyorum dedim ya her şeyden nem kapıyorum. içim rahat etmiyor bi türlü :)

Ben doktora gitmeye de geriliyorum cok gitmesem icim rahat etmiyor gitsem o gun stresten hicbise yiyip icmiyorum:)

Bendeki mantik sey oldu bi sorun varsa bilmeyeyim :)

benimde kanama alanım vardı kalp atışları baya geç duyuldu halen parça parça lekelenmeler oluyor ona rağmen 3 hafta sonra gel dedi doktor :) bi diyorum gideyim sonrada bekliyeyim gidersem bişey çıkar bide ilk gebeliğim diil ona rağmen herşey ilkmiş gibi. hamileliğin tecrübesi olmuyor sanırım. vücut aynı vücut ama tepkileri bile ilk gebelikteki gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…