- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.661
O zamn hc gitmeyeym bn . Kontrolde soylerm.Benim de dusuyordu doktora soyledim dedi ki butun hamilelerde tansiyon sorunu vardir bizim en sevdigimiz dusuk tansiyondur bebege yada anneye hic bir zarari yoktur sadece bayilirsan duserken basini ve gobegini carpmamaya dikkat et bir de etrafindakileri uyar sana hemen tuzlu hirseyler icirsinler yapcak baska birsey yok dedi:)
Kız duramadm gene girdim bak :)) çok alışmışım valla ..Amaannn sendeeee
Sallasana bak biz burada aile olduk bakarsin çocukları kerteriz :)
Bende kpss çalışamyrm kitaplara bakınca başım ağrıyor çalışmayınca strese giriyorum geçer inş bu günler hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırızCok sukur benim hic bi sorunum yok tezden baska o da cok zor degil de iste üsendgimden sadece uyumak istiyorum baska hicbisey istemiyo canim.
Bende kpss çalışamyrm kitaplara bakınca başım ağrıyor çalışmayınca strese giriyorum geçer inş bu günler hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırızCok sukur benim hic bi sorunum yok tezden baska o da cok zor degil de iste üsendgimden sadece uyumak istiyorum baska hicbisey istemiyo canim.
Bende 10+1 yakınmışız daamin hepimizinkini inşAllah. Şuan 9+4 um . Siz
Ben de her seyi yiyemiyorum canim iştahım az hicbir yedigimden tat alamıyorum.Canım bugün yaptırdım çıktı sonuçlar ama normal gözüküyor diğer kan sonuçları da çıksın hepsini birden göstereceğim bakalım bu arada sizde de yemek konusunda iştahsızlık herşeyi yiyememe sorunu var mi
evet ins denk geliriz muaynede felan.Bende 10+1 yakınmışız da
Ayy inşaAllahevet ins denk geliriz muaynede felan.
Evet pes pese dogacaklar inşallahSağ salim kucağımıza alalımda her sıkıntıya değer
Bu arada aramızda bir gün var :)
Ya bende de öyle şöyle keyifle yediğim bişey kalmadı tek yediğim rahatça kırmızı elma o kadar ki ben boğazına düşkün biriydim şimdi çok özlüyorum o keyifle yemek yediğim günleri hiçbirsey in radikal eskisi gibi gelmiuoBen de her seyi yiyemiyorum canim iştahım az hicbir yedigimden tat alamıyorum.
Sirkeli suyu normalde hep yapardim ben cok faydasini gorurdum ozellikle kasintim oldugunda su an sari akintim var ama kasinti yok pek onemsemedim ama evet deneyebilirim dedigin gibi tesekkur ettim:)Akıntı sorunu olan hamişler. Gebelik hormonları nedeniyle renksiz kokusuz akıntı normalmiş ama benimki koyu sarı ve çoktu. Doktorum ilk 3ay ilaç vermek istemiyorum, Kokusuz kaşıntısız sa sorun yok, sirkeli su yap tuvalet sonrası onunla yıka dedi. 5lt kaynayıp ılımış suya 1bardak sirke koy demişti ama ben onu uygulamaya zorsundum şöyle yaptım. Kapaklı bir saklama kabına 2kaşık kadar sirke döküp Kalanı içme suyu ile doldurdum. Tuvaletten sonra normal suyla yıkadıktan sonra makyaj temizleme pamuğunu sirkeli suya batırıp o bölgeyi silip kuruluyorum. Kabın Kapağını kapatıyorum 2gün yetiyor.
1haftadır faydasını gördüm, akıntının rengi açıldı ve miktarı ciddi azaldı. 3lt su içiyorum onun da etkisi var tabi. Bir de hep peçete katlayıp koyuyorum hep kuru kalması için ve sıksık çamaşır değiştiriyorum. Mantar gebelikte sık rastlanan bişeymiş, önlem almaya çalışıyorum böyle.
Sağlıklı gebelikleeeerrrr
Sirkeli suyu normalde hep yapardim ben cok faydasini gorurdum ozellikle kasintim oldugunda su an sari akintim var ama kasinti yok pek onemsemedim ama evet deneyebilirim dedigin gibi tesekkur ettim:)
Evet benimki de kokusuz kasinti yok koku yok o yuzden cok onemsemedim bende:)Bende de var sarı akıntı ama rahatsiz edick duzeyde degil ve kokusuz
Bende de kaşıntı ve koku yoktu ama sinirimi bozdu oldukça. Tam abdest alıyorum namaza durucam ıslaklığı hissediyordum. Şimdi rahatladım birazSirkeli suyu normalde hep yapardim ben cok faydasini gorurdum ozellikle kasintim oldugunda su an sari akintim var ama kasinti yok pek onemsemedim ama evet deneyebilirim dedigin gibi tesekkur ettim:)
Canım yaşadığımız durum zaruret abdesti bozmazBende de kaşıntı ve koku yoktu ama sinirimi bozdu oldukça. Tam abdest alıyorum namaza durucam ıslaklığı hissediyordum. Şimdi rahatladım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?