2017 EKİM Anne adayları

Hadi gözün aydın. Ben yoğurdu kendim mayalıyorum. O da organik sonuçta. Activia gibi. Bi de sık sık az az yiyorum. Ara öğünlere dikkat ediyorum özellikle. Hem fazla kilo almamak açısından da önemliymiş.

ay çok teşekkür ederim gercekten.bugün süt alıp kaynatıp yogurt yapıcam cocugum bıraz beslensın bari cok korkuyorum boyle devam edecek dıye sureklı.

ay çok teşekkür ederim gercekten.bugün süt alıp kaynatıp yogurt yapıcam cocugum bıraz beslensın bari cok korkuyorum boyle devam edecek dıye sureklı.

Kızlar bu arada kız ve erkek için düşündüğünüz isimleri paylaşır mısınız rica etsem? Fikir alışverişi olsun

canım erkek için EREN yada ALPEREN ama kız için daha karar veremedim ASYA yada DEFNE düşünüyordum hep ama etrafımda çok var bıktım o yüzden bu isimlerden

canım erkek için EREN yada ALPEREN ama kız için daha karar veremedim ASYA yada DEFNE düşünüyordum hep ama etrafımda çok var bıktım o yüzden bu isimlerden
benimde erkek olursa deniz efe kız olursa derin deniz:)
ilk kızım eylül:) buda ekim de doğarsa ekim mi koysan diye dalga gecıyor herkes

Şöyle bi baktım da kızlar; kimimiz ishalden şikayetçi, kimimiz kabızdan; kimimiz mide bulantısından dert yanıyor, kimimiz neden bulanmıyor acaba sorun mu var diyor; kimimiz kasık ağrısından işkilleniyor, kimimiz neden ağrı falan yok acaba bi problem mi var diyor. Aman Allah'ım ne zormuş şu hamilelik. Birsey olsa bi dert olmasa bi dert. Hep bi endişe mi yaşayacağız. Nasıl geçer bu 7 ay?

Ay senin karnin o derece mi agriyo ben onu kasimda yasamistim cok kotu birsey o yaa aglaya aglaya sancidan olmustum hem yapiyosun hem yapamiyorsun sanki bir yerde tikanmis gibi gelmiyor bazende degil mi Allah yardim etsin canim

Evet canım kendin yapman daha iyi....ev yogurdunun yerini hiçbiri tutamaz :) Bende oyle yapıyorum ama 1 veya 2 kase ye

Bende mide bulantısından fenayım 12 gündür bifiil kusuyorum yediğim hiç bişey durmuyo üstüne bi de kabızlık mahvetti beni su da içemiyorum inanılmaz midemi bulandırıyo uykudan bulantıyla uyanıyorum yarın dr a gidicem artık ilaç falan bişi versin de geçsin şu bulantı

Benim de çocukluğumdan beri en sevdiğim kız ismidir Eylül :) Çok büyük ihtimalle Eylül olacak adı eğer kızım olursa :) Ayrıca Eren, Efe ve Deniz isimleri var. Deniz'i özellikle erkek çocuklarında çok seviyorum. Asya adına da bayılırım ama görümcemin kızının adı ne yazık ki

kirmizigitar bundan 6 ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım canım. 1,5 sene önce de 9 haftalıkken ve hiçbir belirti yokken akşam kanamam başladı ve düşük yaptım. Rabbim korusun hepimizin meleklerini

Bu arada ishal sorunu olan arkadaşlar için kuru kahve ve limon önerebilirim. Çocukluğumdan beri ne zaman ishal olsam annanem 1 tatlı kaşığı kuru kahvenin üzerine bir kaç damla limon sıkar yedirirdi bana ve şıp diye kesilirdi. Aklınızda bulunsun istedim. Bir de tabi ki sarı leblebi

Ay senin karnin o derece mi agriyo ben onu kasimda yasamistim cok kotu birsey o yaa aglaya aglaya sancidan olmustum hem yapiyosun hem yapamiyorsun sanki bir yerde tikanmis gibi gelmiyor bazende degil mi Allah yardim etsin canim
ay canım evet ya dün test verıcem ınan saatlerde kendımı zorladım ki bir gram zar zor verdim örnek.bu sabah kalktım deli gibi ishalim.geçiyormu zamanlar yada ne yapmak gerek.ilac alamıyorum cunku.

kahvenın bır zararı olmaz dımı sımdı yesem:)

Yok canım sanmıyorum ya. Yani hamilelik süresinde kafeini azaltın diyorlar ama sonuçta az bir miktar. Ben zaten gün içinde bir fincan türk kahvesi içmezsem kendimi iyi hissetmiyorum. Dene bence sonuçta hem miktarı az hem de limon faydalı bize

evet canım büyüyoruz günden güne birde benim normaldede çok hassas hamilelikte iyice çekilmez oldu herşeyin kokusunu alıyorum ve midem bulanıyor sonrada o yüzden sürekli ağzımdan alıyotum nefes şuan benim oturunca daha çok midem bulanıyor otobüslerde amin canım hepimizin evladına sağlıklı hayırlı ömür versin Rabbim inşallah netten baktın mı hiç isim canım?

aynen canım bende fazla yiyemiyorum zaten mide şişince iyice rahatsız ediyor masamda sürekli çubuk kraker yogurt elma falan oluyor onları yiyorum hep ara ara

benimde erkek olursa deniz efe kız olursa derin deniz:)
ilk kızım eylül:) buda ekim de doğarsa ekim mi koysan diye dalga gecıyor herkes

ekim mantıklıymış nisan ismi güzel ama eylül de güzel ben netten bakıyorum ara ara buğlem dedim çok hoşuma gitti herkes söylenmesi zor dedi soğuttular isimden

Anldim canim. Benim de eylul ayinda kalp atimi durdugu icin kaybettigim bir evladim var. Bende 9+3 olmustuk artik grip olmustum doktor gel bakalim dedi gittigimizde 5 gun once kalbinin durdugunu ogrendik cok aciydi apar topar kurtaj olmustum. Ve sonra arastirdim ki dusuk bebeklerinize isim verin diyor dinimiz. Bende ona eylul 29 da olmustu diye eylul adini koymustum dua ederken eylul bebegimin de ruhuna diye ediyorum allah kabul etsin. Cok guzel isim cidden... rabbim hepimize nasip etsin bebeklerimizi saglikla sihatle.

aynen canım valla tespit gibi tespit allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin anne olmak zor tabi hatta kadın olmak zor ben hep sabır çekiyorum Rabbim hepimize sabrını ve kuvvetini versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…