2017 EKİM Anne adayları

canım o çok doğru benim annemin 7 aylıkken bile belli olmamış karnı bana hamileyken iç karnı genişmiş ve bir tane çatlağı yok kadının hemde krem falan yokmuş o zamanlar hiçbirşey kullanmamış yani benimde bu hafta 8. haftanın içindeyiz ama çok yok karnım hele tuvaletimi yapınca hiç kalmıyor

Hemen paniklediğim bişey değil aslında , sabah böyle bi hisle uyandım hiçbişey yokken
Hamileligin duygusal yansımaları bunlar. Zaman zaman kendinizi boslukta hissedebilir, mutsuz olabilir ve ne kadar da bebek beklediğiniz icin sevinseniz olumsuz duygulara kapılmanız normal diye okumuştum bi uygulamada. Sen içini rahat tut ki Bebişin de rahat etsin.

bende erkek ismi hazır ama kızda karar kılamıyorum asya ismi çok hoşuma gidiyor ama etrafımda o kadar asya varki koymak istemiyorum o yüzden

İdrar enfeksiyonundan yıllardır muzdarip bir insan olarak hamilelikte başıma gelmesinden çok korkmuşumdur. Allah yardımcın olsun. Purinol diye suda eritmeli bir ilaç kullanırım ben hissettiğim an. Geç değilse hemen keser. Çok güçlü bi ilaç değil. Onu da bi sor istersen doktoruna. Monural tek seferlik. Onu da kullanmıştım. Çok geçmiş olsun. Bol su iç.

Çabalıyorum cnm inan

valla benim dün akşam canım et döner ekmek istedi ki midem nasıl bulanıyor anlatamam zorla yedim midem bulandıkça tıktım ağzıma napıyım canım istedi

bende erkek ismi hazır ama kızda karar kılamıyorum asya ismi çok hoşuma gidiyor ama etrafımda o kadar asya varki koymak istemiyorum o yüzden

evet ya benimde canım isteyince tutamıyorum kendimi mide bulantılarım sadece 2 hafta sürdü nedense

asya ismi çok güzelmiş gerçekten... benimde sevdiğim isimler çevremde olduğu için üzülüyorum hep

kızlar ben cok kotuyum ya öğle yemegıne cıktık geldık ne varsa geldim cıkardım ıshalım baya ya karnımıda cok agrıtıyor ben napıcam hıc gecmıyor .nasıl beslenecek bu cocuk anlamadım

Sağol canım. Su içiyorum monural ı da akşam içicem inşallah.

Kızlar sonuclar icin doktoru aradım yanindaki kiz çıktı sonuclarin yarisi çıkmış yarısı cuma günü çıkar dedi.... Çıkanlar temiz sorun yok dedi ama doktor konuşmadı ya içime kurt düştü? Kız kendi kafasına göre konuşmaz dimi ?

9+1 bugun canim en son kontrolumuzde 7+4 te 1.23 cm di su an nedir bilmiyorum 12 hafa dolmadan gitmicem insallah hersey yolundadir buyumustur sipam

Ay yavrum sacmalama yahu:) sonuclar ciktiginda zaten sorun varsa yaninda isaret oluyo normal olmasa niye oyle desin:)

Benim sonuclarimda epitel, lokosit ve bakterinin ayri ayri referans araligi vardi. Seninkinde hepsini tek yere yazmislar labaratuvarla alakalidir. Ama evet anlasildigi gibi bol enfeksiyon var:) korkma korkma:)
Şu şaseyi içince bulantı azalırsa çok sevinicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…