- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.461
Geceleri uyku yok. gündüzleri vakit yok. nolacak ya. hem kendim hem ev perişan halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zararlı değil ama gözün üstünde olsunbebeklerin başındayken yüzüstü yatıran var mı bnmki bugün kucağımda uyuyo yatağa koyunca geri kalkıo yüzüstü yatırdım büyük yastığa vücudu gelcek şekşlde poposu bacakları yerde karnına iyi mi geldi nedir uyuyo şimdi zararlı bişeymş
Aa ama bakman lazm dikisler acilmismi iltihab belirtisi varmı kontrol etmelisinAy canım hiç bakmadım valla ben korkarım diye :)
çikolata ver dedi senin kayınpeder epey hızlı .. inan bnde oyleydim doğru bildiğimi kabul ettirene kadr konusurdm baktm sadece kendime zarar veriyorm çok zor oluyo ama önce içime atmaya susmaya çalıştım zamanla alismisim suan ne içime atıyorum nede cevap veriyorm. Geçen bnm görümce de kizimin karnına gaz masajı yaparken dediki 'napiyosun ovma öyle bağırsakları birbirine karışır düğümlenir ölür çocuk dedi bn sok gözlerim ayrıldı sonra bi kahkaha aldı bni.. şimdi her masaj yapmamda eşimle esprisini yapıyoruz gülüyoruz. Sizde öyle yapın takmayin en iyisiAy ben yapamıyorum onu ya sinirleniyorum hemen kendimi ifade etmeye dogru buldugum şeyi acıklamaya kalkıyorum sonra sohbet saçma sapan yerlere gidiyor :) geçen gun kayınpederim bi kavanoz nutella getirmiş bebiş yesin diye espri yapıyo zannettim 2 gun sonra tekrar geldiginde cocuga veriyon mu diye sordu biz eşimle şok geçirdik. Hic cikolata verilir mi baba diye sordu eşim o da verilir tabi pekmezde verilir emzigine batırın verin diyo iki saat verilmeyecegini savundum o an icin tamam dedi ama anladıgını hic sanmıyorum. korkuyorum cocugumu bes dk yanlarında yalnız bırakmaya
Bizim kızda öyle uyuyo canm ama takip edebileceğim zamanlar öyle uyutabiliyorum yastığa yüzünü dönerdee havasız kalır korkusuyla . Niye zararı olsun ki bnce yoktur :)bebeklerin başındayken yüzüstü yatıran var mı bnmki bugün kucağımda uyuyo yatağa koyunca geri kalkıo yüzüstü yatırdım büyük yastığa vücudu gelcek şekşlde poposu bacakları yerde karnına iyi mi geldi nedir uyuyo şimdi zararlı bişeymş
Rica ederim.ay çok saol internette bakmıştm nasıl yerleştiricem bu çocupu die bulamamıştm bi türlü saol bide bende lansinoh elektirikli pompa var bebeğim gece 1 göğüsümü emip uyuyo bende diğer göğsümü sağıyorum parçaları sıcak suda friendly deterjanla yıkıyorum sonra kaynar suda bekletiyorum doğru mu temizliyorum nasl temizlemeliyim
Bana 1aylık kontrolde Dr arada yüzüstü yatır ve senin kontrolünde olsun dedi. Bir de yüzüstü egzersizleri gösterdi. Ayy şuan yüzüstü yatmayı özlediğimi farkettim.bebeklerin başındayken yüzüstü yatıran var mı bnmki bugün kucağımda uyuyo yatağa koyunca geri kalkıo yüzüstü yatırdım büyük yastığa vücudu gelcek şekşlde poposu bacakları yerde karnına iyi mi geldi nedir uyuyo şimdi zararlı bişeymş
Dün akşam benim kız da beş dakka uyuyup uyandı cnm gazı bitmeyince oluyo tipislamaya devamyine uyandı mutfak yalan oldu
Niye zararlıymis ben yatırıyorum arada yanindaykenbebeklerin başındayken yüzüstü yatıran var mı bnmki bugün kucağımda uyuyo yatağa koyunca geri kalkıo yüzüstü yatırdım büyük yastığa vücudu gelcek şekşlde poposu bacakları yerde karnına iyi mi geldi nedir uyuyo şimdi zararlı bişeymş
Bende yatiriyorum öyle sırtına masaj yaparken uyuyor rahat bir şekilde ama yanından ayrılmıyor allah korusun yanlız birakma öylebebeklerin başındayken yüzüstü yatıran var mı bnmki bugün kucağımda uyuyo yatağa koyunca geri kalkıo yüzüstü yatırdım büyük yastığa vücudu gelcek şekşlde poposu bacakları yerde karnına iyi mi geldi nedir uyuyo şimdi zararlı bişeymş
saat 17de uyudu ohh :)Dün akşam benim kız da beş dakka uyuyup uyandı cnm gazı bitmeyince oluyo tipislamaya devam
Bizimki 50günlük. Son 4gündür bişeyler söylediğimde gülümsüyor. Anlat bende dinleyeyim der gibi bakıyor. Özellikle Banyo sırasında gözünü hiç çekmiyor. Önceleri yoktu. Zamanla sizinkinde de olacaktır. Zaten gelişim takibinde 2.ayın sonuna doğru deniliyorKızlar bebeklerinizin gelişimi nasıl. Sizi görmeye ve tanımaya başladı mı. Sizi Görünce gülümsuyor mu. Tepkileri neler. Biz 44 gunluk olduk. Gulumsemeye başladık ama gözlerle takip yok henüz. Erken mi acaba
Sana biogai mi yapıyormuş???
Resim koydum canım. Bu sabah çıktık. Üzerindeki tulum pamuklu ne kalın ne ince. Onunda içinde çıtçıtlı atlet ayaklı alt üst takım ve çorap var. +panduf. Battaniye önce ikiye katlı ayaklarının altındaki minderin altına sıkıştırıyorum. Böylece pandufu da kaybetmiyoruz :) Otomobile binince belli sıcaklıktan sonra üstünü açıyorum. -ki zaten emniyet bağlantısını da battaniye altından yapıyorum. İnerken kapatıyorum. Son şeklini çekemedim. Huysuzlandı. Son şekli resmin solundaki müslin battaniyeyi de anakucağının tentesinin üstüne atıyorum. Tozdan rüzgardan koruyor.
Bende dayanamayıp açıklamaya çalışıyorum ama yok canım boşa yürek tüketmiş olunuyor. Geçen kv inek sütü ver dedi senin sütün yetmiyor dedi. Şaka mı dedim. Baktım anlamıyor sustum suratımı astım ozaman anladı hadsizliğini. (Ki haftada bir bikaç saat ancak bir aradayız ama teşhise bak. Çok şükür sadece anne sütüyle sağlıklı bebeğim) Kendi kızının bebeği 2aylıktı daha ve çilek yedirdi. Annesi yoktu ben izah etmeye çalıştım bebeklerde 1yaş öncesi çilek alerji yapar diye ama “bişey olmaz ben 3tane büyüttüm “ dedi. Eşime dedim sizi Allah korumuş. Bebeğin o anlık tepkileri hoşuna gidiyor. Sırf bu yüzden. O zaman anladım bebeğimi asla yalnız bırakmamalıyım diye. Çilek bulamasa çay verir kendi çay kaşığıyla. Seninki kayınpeder erkek neticede bilmez hadi, benim kayın valide.
Geceleri uyku yok. gündüzleri vakit yok. nolacak ya. hem kendim hem ev perişan halde
yaa hamileyken diodum doğurunca yüzüstü yatıcam diye şimdide göğüslerden süt akıcak die yatamıomRica ederim.
Evet bende öyle siteril ediyorum.
Bana 1aylık kontrolde Dr arada yüzüstü yatır ve senin kontrolünde olsun dedi. Bir de yüzüstü egzersizleri gösterdi. Ayy şuan yüzüstü yatmayı özlediğimi farkettim.
bişey mi yazmaya çalışmıştm :)Niye zararlıymis ben yatırıyorum arada yanindayken
aynen canım haklısın:) uyuyor şu anda nasıl özledim onu uyansa da öpsem:)Canım bende aynı durumdayım dip bucak temizlik yapmak istiyorum ama ne zaman var ne de enerjim. Napalım bebekler iyi olsun sağlıklı olsunda varsın ev dağınık olsun :)