- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #32.281
öyle mi? yaş olqnı süt yapıyor demişlerdi. annem bize hamileyken yaşını yermiş sütü dolup taşarmışKuru hurma yaş kabız yapiyomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle mi? yaş olqnı süt yapıyor demişlerdi. annem bize hamileyken yaşını yermiş sütü dolup taşarmışKuru hurma yaş kabız yapiyomus
Bende yiyordum ama internetde kabız yaptığını okudum o yüzden kurusu daha iyiöyle mi? yaş olqnı süt yapıyor demişlerdi. annem bize hamileyken yaşını yermiş sütü dolup taşarmış
öyle mi? yaş olqnı süt yapıyor demişlerdi. annem bize hamileyken yaşını yermiş sütü dolup taşarmış
allah allah :)Bana da oyle diyolar icini temizler diyolar bide ne demekse artıkın :)
biz sab simplex kullanıyoruz ama başka denemediğim için karşılaştırma yapamıyorumKızlar bana açilen en etkili gaz damlası söyler misiniz
Kızlar bana açilen en etkili gaz damlası söyler misiniz
Zinco,omx,metsil bunlari kullandim hicbirinin faydasini gormedimmKızlar bana açilen en etkili gaz damlası söyler misiniz
Biogaia yı dene canımZinco,omx,metsil bunlari kullandim hicbirinin faydasini gormedimm
Nurse havays ve sab simlexi oneriyorlar ama bunlarinda etkisi olmayan cok kisi varmis. Biogaia nasil etkilimi canim.Biogaia yı dene canım
Biz çok faydasını gördük canım aynen her bebeğe farklı bir damla yarıyorNurse havays ve sab simlexi oneriyorlar ama bunlarinda etkisi olmayan cok kisi varmis. Biogaia nasil etkilimi canim.
Bide bebekden bebege degisiyor ya. Bana hic faydasi olmayan baskasinin bebegine yariyor.
Hastanede 15-20 günde düşer dediler ama benimki 30.gün düştü 2 gün içinde hepsi düştüNormal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz kaç günde düştü? Bugun 19. Günüm ve hala düşmedi
Benim 15. Gunum 3 kere cikti sanirim 1 tane kaldi oyle hissediyorum yarin kontrolum var dr gitcem. Her tuvaletten sonra sac kurutmasi ile kuruttum o bolgeyiNormal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz kaç günde düştü? Bugun 19. Günüm ve hala düşmedi
Ben de karnabahar yefigimin ertedi günü bebis ciglik cigliga ağladı saatlerce.bulgur iyi pistigi sürece gaz yapmaz süt yapar.istedigin kadar yiyebilirsin.yumusak olmalı amaYediğim zamanlarda pek bir fark olmadı. Bilmeden karnıbahar yemiştim mesela, o gün kriz yaşadık. Bazı yiyecekler için gaz yapıp yapmayacağını deneyin deniliyor. Belki bulgur bizde yapmamıştır. Ben yemekleri akşamdan iki günlük yapıyorum. Tabi sarma gibi detay isteyen yemekler değil
Benm dıştakiler 7. Gün içtekiler 21. Gün düştü canım 6 tane vardı toplamNormal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz kaç günde düştü? Bugun 19. Günüm ve hala düşmedi
Vallahi benim ki düştü ama kaçıncı gün bilmem :)Hastanede 15-20 günde düşer dediler ama benimki 30.gün düştü 2 gün içinde hepsi düştü
Hastanede 15-20 günde düşer dediler ama benimki 30.gün düştü 2 gün içinde hepsi düştü
Benm dıştakiler 7. Gün içtekiler 21. Gün düştü canım 6 tane vardı toplam