- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.181
Canim idrar yolu enfeksiyonum var bir kac gundur kahverengi gibi sari gibi degisik renkli akintilarim oluyor doktorum alakasi yoktur dedi ama bence baglantili antibiyotik kullaniyorum insallah gecerKızlar idrarımı yaptıktan sonra peçeteye çok az kirli kan geldi böyle kırmızı değildi ama kan olduğuda belliydi biraz sulu akıntımda vardı ondan sanırım acile gittik dün idrar testimde enfeksiyon çıkmıstı doktorm onunla ilgili olabilir dedi progestrn verdi vajinal çok korkuyorum birsey olucak die enfeksiyon olup kanaması olan varmı
Geçmis olsun canım sanada benim sarı akıntım vardı zaten hep tek kullanımlık antibiyotik verdi banada gece yatarken içicem 4 saat idrara çıkma dedi ama hiç kanamam olmamıstı sen progestan kullanıomusn yoksa antibiyotkmi sadeceCanim idrar yolu enfeksiyonum var bir kac gundur kahverengi gibi sari gibi degisik renkli akintilarim oluyor doktorum alakasi yoktur dedi ama bence baglantili antibiyotik kullaniyorum insallah gecer
Progestani 4. Haftadan beri kullaniyorum o da yapiyor olabilir mi acaba bu lekeleri:)Geçmis olsun canım sanada benim sarı akıntım vardı zaten hep tek kullanımlık antibiyotik verdi banada gece yatarken içicem 4 saat idrara çıkma dedi ama hiç kanamam olmamıstı sen progestan kullanıomusn yoksa antibiyotkmi sadece
Şişlik bende de çok var yaKizlar herkese iyi pazar aksamlari ben son gunler karnimi cok sis goruyorum ve aciyo sanki daha 2 haftalik 1 kilo aldim yaklasik. Sizdede boyle sislik ve aci varmi
Yan etkilerinde varmı öyle birsey belki yapar doktor ne diyor lekelenmeler içinProgestani 4. Haftadan beri kullaniyorum o da yapiyor olabilir mi acaba bu lekeleri:)
4.haftada benm alttan bakmisti kezeye 5+2de karindan göründü. Cok hissetmiyosun ileri gitmiyo sanirimKizlar bisey danismak istiyorum sizlere. Son adet tarihim 30 ocak. Ovulasyon tarihin 17 subat. Beklenen adet tarihim 3 martti. Bu arada hep duzensiz adet olurum ama ovulasyon gunum kesin ve 14gun sonrasi 3 martta olmam sartti. Kan testim adetten 4 gun once 16.6 11 saat sonra 19.8di. Simdi adetim 3 gun gecikmis oluyor. Yarin dr randevum var. Gebelik testimde koyulasti. Sizce alttan muayene ister mi? Eger isterse kese bebek vs gozukur mu? Bide alttan muayenede o aleti cok ileri mi sokuyor hemen giriste biyerden mi bakiyor? Icim ciz ediyo korkuyorumda acikcasi.
Bana dr hatirlat ultrasonla bakcaz sana demisti gitmedim korktum. Karnimdan gozukse keske yaa cok stres yapiyorm bide ilk defa alttan baktrcam utaniyorumda4
4.haftada benm alttan bakmisti kezeye 5+2de karindan göründü. Cok hissetmiyosun ileri gitmiyo sanirim
Doktorum su an kanama lani gorunmuyor tertemiz rahim diyor muhtemelen lekelenmeler eski kanamalarin tortulari.Yan etkilerinde varmı öyle birsey belki yapar doktor ne diyor lekelenmeler için
O kadar alisiklarki bakmadan yapiyolar nerdeyse ve o alet ince acimiyo gercekten. Bnm o gun kese gorunmesi onemliydi ve bakmak zorundaydi. Zorunda degilse bakmayadabilirBana dr hatirlat ultrasonla bakcaz sana demisti gitmedim korktum. Karnimdan gozukse keske yaa cok stres yapiyorm bide ilk defa alttan baktrcam utaniyorumda
Canim selamKizlar bisey danismak istiyorum sizlere. Son adet tarihim 30 ocak. Ovulasyon tarihin 17 subat. Beklenen adet tarihim 3 martti. Bu arada hep duzensiz adet olurum ama ovulasyon gunum kesin ve 14gun sonrasi 3 martta olmam sartti. Kan testim adetten 4 gun once 16.6 11 saat sonra 19.8di. Simdi adetim 3 gun gecikmis oluyor. Yarin dr randevum var. Gebelik testimde koyulasti. Sizce alttan muayene ister mi? Eger isterse kese bebek vs gozukur mu? Bide alttan muayenede o aleti cok ileri mi sokuyor hemen giriste biyerden mi bakiyor? Icim ciz ediyo korkuyorumda acikcasi.
Druna sordunmu hic sen. Ben yarin sorucam ins. Artik sudan nem kapiyorum. Kaygiliyim sanirim psikoljim bozuldu iyiceŞişlik bende de çok var ya
Mutlaka basla canim folic asit kullanimi cok onemli hamilelik oncesinde ve hamileligin ilk aylarindaKızlar Meraba. Bişey danisicam. Su an 6 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce folik asit kullandım sonra bıraktım hamile kaldığımı öğrendim. bıraktım ya şimdi tekrar basliyayim mi bi sakıncası olur mu
Ben ne yapicagimi bilmedigim icin gidiyorum. Belki banada folik asit progestan fln verir diye. Tiroidim var kontrollerini yapmalarini istiyorm bebisime bsy olmasn diyeCanim selam
Acikcasi ozelde doktorlar sen talep etmedikce gebelik icin alttan bakmiyor genelde. Neden randevunu bu kadar erkene aldin? Ben ilk hamileligimde kan testinde 226 yi gorur gormez kosa kosa hastaneye gitmistim. Doktor su an kese gorunmez ama eahim durumuna bakalim dedi rahimde bir sikinti varmi diye karindan bakti sonra da dedi ki problem gorunmuyor sen simdi git 10 gun sonra tekrar goruselim 10 gun sonra girtigimde keseyi gormustuk. Belki sana da oyle yapar
Keseyi gormeden genelde test yada ilac vermezler. Tiroid icin kullandigin birsey var mi?Ben ne yapicagimi bilmedigim icin gidiyorum. Belki banada folik asit progestan fln verir diye. Tiroidim var kontrollerini yapmalarini istiyorm bebisime bsy olmasn diye
Sormadım kalp atışını duyunca dünya durdu hiçbir şey gelmedi aklıma, bi dahakine sorarım inş benim gastritim var büyük bi ihtimal ondandırDruna sordunmu hic sen. Ben yarin sorucam ins. Artik sudan nem kapiyorum. Kaygiliyim sanirim psikoljim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?