2017 EKİM Anne adayları

40+1den merhaba hanımlar. Ne güzel sizler süt muhabbeti yapıyorsunuz :) benim Nst de sıfır sancı cıkıyor nerdeyse ve bebek dogum kanalına girmemiş. Doktorum 26 ekime gün verdi o zamana kadar sancım olmazsa suni sancı ile başlatacakmış. Bu 5 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.

Bugun herkes uyuyor mu? :) saka gibi tek haneli rakamlara gectik ama belirtilerde azaldi mi yoksa biz mi alistik anlamadim ne zaman dogacaksa poncigim:)))

Dünki kontrolume hazırlıklı gitmiştim artık doğar herhalde diye ama nerdee o çantaları eve geri taşıttırdı bize minnos bende çok merak ediyorum ne zaman doğacağını

Bugun herkes uyuyor mu? :) saka gibi tek haneli rakamlara gectik ama belirtilerde azaldi mi yoksa biz mi alistik anlamadim ne zaman dogacaksa poncigim:)))

Tabiiiiiki de ben uyanigim :) benim ara ara kasilmalarim olmaya basladi bugun igne batmasi gibi karnimin bi yerinde siddetli bi sanci oluyo karnim tas gibi semsert oluyo bi dk sonra felan geciyo 5 6 kere oldu bugun bakalim ne zaman gelcek

Bizim ki şimdiden seviyor agizinda tutmayı yandım desene bende daha 8. Günümüz gazimiz çok olmaya başladı saatlerce ağladı dun yavrum için çiz etti eşim kızıyor ne yedim diye ay farklı birşey de yemedim bı bardak süt içtim oda yapmaz dediler ne biliyim bidaha icmem

Olsun CNm n'olacak akrebinde iyi yönleri vardır sahiplendiğini sahiplenir ya hep ya hiç dir

Günaydın soğuk süt gaz yapar bol bol rezene için

Uykusuzluktan tükendim
Bugün 15 günlük olduk
Normalde bebekler 3. Aya kadar günde 20 saate yakın uyur
Bizimki gece 1 den beri uyanık resmen direniyor uyumamak için
Napsam olmadı

Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin inşallah bebiş, bende de açılma yok henüz, ama internette yazılanlara bakılırsa 0 açılma ile suni sancı alıp normal doğum yapanlar çokmuş, umarım kendileri gelirler :)

Süt fena gaz yapıyor. İçmek istersen laktozsuz olanlardan içmelisin. Ben süt, yoğurt, çiğ domates, salatalık, bakliyat ve arada kaçamak yapsam da çikolatayı beslenmemden çıkardım mecbur. Bunlar çıkınca ne yiyeceğimi şaşırdım o da ayrı. Bu arada bol yeşillikli kısır iyi süt yapıyormuş.

Uykusuzluktan tükendim
Bugün 15 günlük olduk
Napsam olmadı
Bizimki banyo yapınca üstüne karnını full doyuruyor ve saatlerce uyuyor. Şu sıra ishali var. Yoksa sırf güzel uyusun diye hergün yıkarım

İnşallah öyle olur canım bebeğin dogum kanalına girmiş mi senin?

Dünki kontrolume hazırlıklı gitmiştim artık doğar herhalde diye ama nerdee o çantaları eve geri taşıttırdı bize minnos bende çok merak ediyorum ne zaman doğacağını
Senin takvimde gitmis :)) ya iste zamani var elbet dogacaklar ama herkes bebislerini anlatinca iyica sabirsizlaniyo insan 5 6 kisi mi kaldik ne dogurmayan :))
Tabiiiiiki de ben uyanigim :) benim ara ara kasilmalarim olmaya basladi bugun igne batmasi gibi karnimin bi yerinde siddetli bi sanci oluyo karnim tas gibi semsert oluyo bi dk sonra felan geciyo 5 6 kere oldu bugun bakalim ne zaman gelcek
Bende de oluyo ama eskisi gibi umursamiyorum adet sancisi gibi bi agri bekliyorum bende ama yok gobek asagi indi ama bebegin kafasi yanlarda oluyo ya sag bacagimin orada ya da sol bacagimin hizasinda dogum kanalina girse hersey baslayacak ama sanirim benim bebis anneannesini bekliyo o gelince gelcek :)))

Bende korkumdan artik birsey yiyemez oldum. Benim kziimda cok agliyor ikinci haftamizdayiz.
Helva yiyordum cok guzel sut yapiyordu helva ama oda gaz yapiyor dediler.birakdim.
Sut ve sut urunleeride yapiyor diyorlar.
Ne yicegimi sasirdim.

BiZ 28 günlük olduk ben şu gaz yapar bu gaz yapar diye çoğu şeyi yemedim çok zayıfladım annem her şeyden yavaş yvaş ye dedi artık oğlum da bir aylık oldu ,etrafımdakiler gaz yapan şeyleri çok geç yeme dediler çocuk da alışmazmış

Uykusuzluktan tükendim
Bugün 15 günlük olduk
Napsam olmadı
Biz 28 günlük olduk ben de tükendim eşim sayesinde bugün bir saat sabah uyudum o oğlumuza baktı ,Allah bize yardım etsin çok zor bi süreç

Banyo yaptırıncada uyumuyor kuzum
Deneye deneye bulucam bişe artık

Aynen benimkide galiba anneannesini bekliyo:) benim de annem 25inde gelcek o zamana kadar ben dogurcakmisim gibi hissediyorum ama iki gundur akinti seklim degisti bide karnim kasilinca cok degisik oluyo boyle olmuyodu hic sag gogsumden de durmadan minik minik sut geliyo :)

Bende korkumdan artik birsey yiyemez oldum. Benim kziimda cok agliyor ikinci haftamizdayiz.
Helva yiyordum cok guzel sut yapiyordu helva ama oda gaz yapiyor dediler.birakdim.
Sut ve sut urunleeride yapiyor diyorlar.
Ne yicegimi sasirdim.
Tahin ve pekmez CNm çok güzel süt yapıyor birde incir bunlar gazda yapmaz

Cidden yemek yapayım diyorum bulgur pilavı gaz yapar e ne yiycez biz bakliyat yok bilmiyorum ki bol bol kimyon atarım artık pilava

Aranızda normal doğum yapan var mı rahminin içi açıyor resmen bide dikişlerim normal mi bugün 8. Gün kaç güne iyileşir bir hafta dediler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…