- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.221
Bugun herkes uyuyor mu? :) saka gibi tek haneli rakamlara gectik ama belirtilerde azaldi mi yoksa biz mi alistik anlamadim ne zaman dogacaksa poncigim:)))
Bugun herkes uyuyor mu? :) saka gibi tek haneli rakamlara gectik ama belirtilerde azaldi mi yoksa biz mi alistik anlamadim ne zaman dogacaksa poncigim:)))
Bizim ki şimdiden seviyor agizinda tutmayı yandım desene bende daha 8. Günümüz gazimiz çok olmaya başladı saatlerce ağladı dun yavrum için çiz etti eşim kızıyor ne yedim diye ay farklı birşey de yemedim bı bardak süt içtim oda yapmaz dediler ne biliyim bidaha icmemSeninki normal canım, çenesi yorulup bırakıyordur, zevkine değil. Bizimki 23günlük. O zamanlar benimki 3emmede bir yutkunurdu, şimdi her emme hareketine yutkunuyor. Çenesi güçlendi ilk 10dk da ihtiyacı olanı çekiyor, sonrasında keyfii olarak ağzında tutuyor. Benim meme başım büyük, bebeğim de çeneyi kitliyor, bu yüzden ağzından çıkarmak zor oluyor öylece kalıyorum. Uyku derinleşince ağzından kaçırıyor bazen, ama ağzındaki boşluğu çok geçmeden farkediyor. İki tane emzik denedik ama nafile.
Olsun CNm n'olacak akrebinde iyi yönleri vardır sahiplendiğini sahiplenir ya hep ya hiç dirEvet gerçekten yırtmışsın :)) benim çekeceğim var belli :)
Ay o duyguyu en iyi ben bilirim heralde.. Uyuyabilmek için yanımda emzirirdim. Bende onunla birlikte uyurdum. Başka çare bulamamıştım çünkü. Ama kesinlikle çok tehlikeli.. Beşiğe alışsa en rahatı
Günaydın soğuk süt gaz yapar bol bol rezene içinBizim ki şimdiden seviyor agizinda tutmayı yandım desene bende daha 8. Günümüz gazimiz çok olmaya başladı saatlerce ağladı dun yavrum için çiz etti eşim kızıyor ne yedim diye ay farklı birşey de yemedim bı bardak süt içtim oda yapmaz dediler ne biliyim bidaha icmem
Olsun CNm n'olacak akrebinde iyi yönleri vardır sahiplendiğini sahiplenir ya hep ya hiç dir
Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin inşallah bebiş, bende de açılma yok henüz, ama internette yazılanlara bakılırsa 0 açılma ile suni sancı alıp normal doğum yapanlar çokmuş, umarım kendileri gelirler :)40+1den merhaba hanımlar. Ne güzel sizler süt muhabbeti yapıyorsunuz :) benim Nst de sıfır sancı cıkıyor nerdeyse ve bebek dogum kanalına girmemiş. Doktorum 26 ekime gün verdi o zamana kadar sancım olmazsa suni sancı ile başlatacakmış. Bu 5 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
Süt fena gaz yapıyor. İçmek istersen laktozsuz olanlardan içmelisin. Ben süt, yoğurt, çiğ domates, salatalık, bakliyat ve arada kaçamak yapsam da çikolatayı beslenmemden çıkardım mecbur. Bunlar çıkınca ne yiyeceğimi şaşırdım o da ayrı. Bu arada bol yeşillikli kısır iyi süt yapıyormuş.Bizim ki şimdiden seviyor agizinda tutmayı yandım desene bende daha 8. Günümüz gazimiz çok olmaya başladı saatlerce ağladı dun yavrum için çiz etti eşim kızıyor ne yedim diye ay farklı birşey de yemedim bı bardak süt içtim oda yapmaz dediler ne biliyim bidaha icmem
Olsun CNm n'olacak akrebinde iyi yönleri vardır sahiplendiğini sahiplenir ya hep ya hiç dir
Bizimki banyo yapınca üstüne karnını full doyuruyor ve saatlerce uyuyor. Şu sıra ishali var. Yoksa sırf güzel uyusun diye hergün yıkarımUykusuzluktan tükendim
Bugün 15 günlük olduk
Normalde bebekler 3. Aya kadar günde 20 saate yakın uyur
Bizimki gece 1 den beri uyanık resmen direniyor uyumamak için
Napsam olmadı
Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin inşallah bebiş, bende de açılma yok henüz, ama internette yazılanlara bakılırsa 0 açılma ile suni sancı alıp normal doğum yapanlar çokmuş, umarım kendileri gelirler :)
Senin takvimde gitmis :)) ya iste zamani var elbet dogacaklar ama herkes bebislerini anlatinca iyica sabirsizlaniyo insanDünki kontrolume hazırlıklı gitmiştim artık doğar herhalde diye ama nerdee o çantaları eve geri taşıttırdı bize minnosbende çok merak ediyorum ne zaman doğacağını
Bende de oluyo ama eskisi gibi umursamiyorum adet sancisi gibi bi agri bekliyorum bende ama yok gobek asagi indi ama bebegin kafasi yanlarda oluyo ya sag bacagimin orada ya da sol bacagimin hizasinda dogum kanalina girse hersey baslayacak ama sanirim benim bebis anneannesini bekliyo o gelince gelcek :)))Tabiiiiiki de ben uyanigim :) benim ara ara kasilmalarim olmaya basladi bugun igne batmasi gibi karnimin bi yerinde siddetli bi sanci oluyo karnim tas gibi semsert oluyo bi dk sonra felan geciyo 5 6 kere oldu bugun bakalim ne zaman gelcek
Bende korkumdan artik birsey yiyemez oldum. Benim kziimda cok agliyor ikinci haftamizdayiz.Bizim ki şimdiden seviyor agizinda tutmayı yandım desene bende daha 8. Günümüz gazimiz çok olmaya başladı saatlerce ağladı dun yavrum için çiz etti eşim kızıyor ne yedim diye ay farklı birşey de yemedim bı bardak süt içtim oda yapmaz dediler ne biliyim bidaha icmem
Biz 28 günlük olduk ben de tükendim eşim sayesinde bugün bir saat sabah uyudum o oğlumuza baktı ,Allah bize yardım etsin çok zor bi süreçUykusuzluktan tükendim
Bugün 15 günlük olduk
Normalde bebekler 3. Aya kadar günde 20 saate yakın uyur
Bizimki gece 1 den beri uyanık resmen direniyor uyumamak için
Napsam olmadı
Banyo yaptırıncada uyumuyor kuzumSüt fena gaz yapıyor. İçmek istersen laktozsuz olanlardan içmelisin. Ben süt, yoğurt, çiğ domates, salatalık, bakliyat ve arada kaçamak yapsam da çikolatayı beslenmemden çıkardım mecbur. Bunlar çıkınca ne yiyeceğimi şaşırdım o da ayrı. Bu arada bol yeşillikli kısır iyi süt yapıyormuş.
Bizimki banyo yapınca üstüne karnını full doyuruyor ve saatlerce uyuyor. Şu sıra ishali var. Yoksa sırf güzel uyusun diye hergün yıkarım
Senin takvimde gitmis :)) ya iste zamani var elbet dogacaklar ama herkes bebislerini anlatinca iyica sabirsizlaniyo insan5 6 kisi mi kaldik ne dogurmayan :))
Bende de oluyo ama eskisi gibi umursamiyorum adet sancisi gibi bi agri bekliyorum bende ama yok gobek asagi indi ama bebegin kafasi yanlarda oluyo ya sag bacagimin orada ya da sol bacagimin hizasinda dogum kanalina girse hersey baslayacak ama sanirim benim bebis anneannesini bekliyo o gelince gelcek :)))
Ilık di CNm ne bileyim süt olsun. Diye süt içtimGünaydın soğuk süt gaz yapar bol bol rezene için
Tahin ve pekmez CNm çok güzel süt yapıyor birde incir bunlar gazda yapmazBende korkumdan artik birsey yiyemez oldum. Benim kziimda cok agliyor ikinci haftamizdayiz.
Helva yiyordum cok guzel sut yapiyordu helva ama oda gaz yapiyor dediler.birakdim.
Sut ve sut urunleeride yapiyor diyorlar.
Ne yicegimi sasirdim.
Cidden yemek yapayım diyorum bulgur pilavı gaz yapar e ne yiycez biz bakliyat yok bilmiyorum ki bol bol kimyon atarım artık pilavaSüt fena gaz yapıyor. İçmek istersen laktozsuz olanlardan içmelisin. Ben süt, yoğurt, çiğ domates, salatalık, bakliyat ve arada kaçamak yapsam da çikolatayı beslenmemden çıkardım mecbur. Bunlar çıkınca ne yiyeceğimi şaşırdım o da ayrı. Bu arada bol yeşillikli kısır iyi süt yapıyormuş.
Bizimki banyo yapınca üstüne karnını full doyuruyor ve saatlerce uyuyor. Şu sıra ishali var. Yoksa sırf güzel uyusun diye hergün yıkarım
Bulgur pilavı hic gaz yapmazmis.ama iyi pismeli.en cok süt yapan besin bulgurmus :)Cidden yemek yapayım diyorum bulgur pilavı gaz yapar e ne yiycez biz bakliyat yok bilmiyorum ki bol bol kimyon atarım artık pilava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?