2017 EKİM Anne adayları

Gunaydin canim hadi hayirlisi olsun hakkinda guzel haberlerini bekliyoruz .. Dualarimiz seninle

Güzel haberlerle dönersin inşallah canım. Hakkında hayırlısı olsun. Yeterki sağlıkla olsun da her şey. Doğum şekli mühim değil..

Bilmiyorum özellikle bebek 40 i çıkana kadar kimseyi istemiyorum ben ama işte sakınan göze çöp batar derler

Bizimde 40 çıkana kadar herkes gelmiş olur herhalde
Sünnet ettirip 40 kuranı okutayım diyorum ama beklemez kimse biliyorum
Kayınvaldem şehir dışıda. Doğurduğumu duyar duymaz koşar gelir. Sizce doğru olan bu mu? Ben evde sürekli dolaşan yatılı birini istemiyorum ya. Ablam yengelerim 5 dk uzağımda. Çok da birine ihtiyacım yok ki..
Yanlış mı düşünüyorum?

Bende senin gibi dusunuyorum ve cok sukur kayinvalidemlerde bu dusuncemin arkasinda suanlik yada bana oyle geliyor dogum yaptigim gun haber vercem sehir disindalar anca gelirler zaten cok fazla kalmayiz gideriz istediginiz zaman geliriz dediler .. Esim yanimda olsun yeter yaa .. Kv yemegi temizligi kim ugrascak esin olsa kahvalti yapsan bile yeterli olur

Yok canım bizimki gelmişken suyunu çıkarmadan gitmez.. Kayınpederi de çağırır gider ayak o da 3-5 gün kalır..
Onlar gelince benim evden kaçasım geliyo. Kendilerine yemek dayanmıyo zaten. Bırak bana bakılmasını.
10 gündür temizlikle uğraşıyorum. Gelip mahfedip giderler kesin
Seninkiler anlayışlıymış Allahtan şansın var. Benim son günlerim olduğunu bilse şuan koşar gelir..

canım ben de aldım 85 kiloyum. hayırlısı olsun hakkında
117 ile hamile kaldım şuan 139 kiloyum yani yanımda inceciksin şekerim

Gunaydin canim hadi hayirlisi olsun hakkinda guzel haberlerini bekliyoruz .. Dualarimiz seninle
İnşallah CNm stres yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor

Güzel haberlerle dönersin inşallah canım. Hakkında hayırlısı olsun. Yeterki sağlıkla olsun da her şey. Doğum şekli mühim değil..
Öyle tabi ki cnm ben ve bebek iyi olsun da yeter ki
Haklısın CNm düşüncesiz insan bı başka yerinde olsam yatarım onlar gidene kadar emir ver dur ev hiç temizlenmedi de evi temizlet ay sinir oluyorum böyle insanlara yeni doğum yapmış kadının yanında haftalarca kalmak kalması gereken tek kişi bence ya annen ya kardeşin olmali

Bu d9ktor bana da uyandir diyor 2 saatte bir yemeliymis

Bence de normal kilosu benim ki 8 gün önce 2800 dü CNm bence beklenebilir bana da yatış veriyor lar yatıyom tansiyon normal deyip çıkarıyorlar o yüzden inanmıyorum tansiyona artık
Son zamanlarda kilo aliyor sanirim bebek. Tansiyonum dun şükür normal cikti canım sıkı takipte olacagiz dedi dr.
Hastanede degilim gece ciktim bugun gun icersinde gitcem ama. Bebek gecen hafta bugun 3290 gramdi suan bilmiyorum
Kilosu iyi sagligiyla hayirli zamanda gönlünden geçen doğum şekliyle kucagina alirsin canım inşallah.
Sağol canım desteğin için. Bugun dr gidicem bi ilaç vericem dedi enginari da sorarim dr.uma. Ama aklinda bulunsun maydanoz gebelikte tehlikeli tüketme.
Haklisin canim elimiz kolumuz bagli güven duymaliyiz ki dogumumuzda emin ellerde olsun. Dun dr.um aradi safra asitleri yuksek cikmis 38i gecirmek tehlikeli dedi. Bugun detaylari gorusmeye gidicez. Normal dogum icin ugrasicam yarin cati muayenesi yapicam dedi. Acikcasi 38 haftada sanci acilma falan olmadan nasil normal dogum olacak anlamadim. Aksam randevum var stres yaptim canim.

Cok şükür bu gebeliginde geç baslamıs ve bebegini saglikla kucagina almissin. Benimde 36+3te basladi. Benim ALT 7-35 arasi olmasi gerekirken 40 cikti, safra asitlerimde 0-10 olmasi gerekirken 15 cikti. Degerler bana cok yuksek gelmedi aslinda ama dr.um 38i gecirmek tehlikeli dedi. Mesela dun gece neredeyse hic kasinma olmadi. Sende de oylemiydi bi gece sabaha kadar kasinip diger gun kasinmadigin oluyor muydu canim?

Nasıl bir emzirme yastığı aldın? Resmini gönderir misin? Bana da fikir olsun. Alayım bugün.

Evet bazen geç döllenme olabiliyor. Benim öyle mesela. Çünkü ben yumurta takibi yaptırıyordum. Yumurta büyütme ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Sat'ı değiştirdi dr. Ultrason muayenelerinde hep onun belirlediği yeni SAT'ı söylüyorum. Ama dün yine 1 gün geri çıktı. Haftayı neye göre belirliyor bu cihazlar? SAT'a göre mi, gelişim ölçülerine göre mi anlamadım.

Nasıl bir emzirme yastığı aldın? Resmini gönderir misin? Bana da fikir olsun. Alayım bugün.
Kardesim yapti yigeni icin :) bu sekilde birde anne yani yaptilar ben onuda goturcem hastaneye insallah :)

Eklentiler

• CYMERA_20171011_083831.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 55
Gelisime gore diye biliyorum o yuzden ileride veya geride diyorlar

Ne kadar abartiyosunuz senin annense o da esinin annesi sonucta. Boyle durumlarda keske kadin kadina biraz moral vermeyi deneseniz. Gelse ay geldi beni yordu, gelmese ay oyle bi kaynanam var ki dogumuma bile gelmedi olur. Hepimiz yetiskin insanlariz davranislarimizda kendi fikrimizi ve isteklerimizi karsimizdakine de yansitabilcek kapasitedeyiz. Kaynanalar herkesin gözünde öcü gibi olmus moralinizi bozmak yerine yasadiginiz anin tadini cikarin. Bu gunler her zaman yasanmiyo kalcaklari tas catlasin 10 15 gun o da abartilcak bisey degil bence. Ayaginizi uzatip keyfinize bakabilirsiniz, soylenenler olcak soyle yapalim soyle bakalim şunu yedirelim bunu yedirelim vsvs. orasi kacinilmaz cunku karsinizda da sizi yetistirip bu gunlere getiren tecrubeli insanlar var. Abartmaya gerek yok...

ay ne kadar da benden birisin:))) bende dgum yapacağım tarihi söylemedim. zaten kendi evimde bile değilim annemdeyim ama koşup gelecekler 2 odalı evde nereye kacacam bakalım((

Gelisim olculerine gore belirliyo canim. Kafa cevresi 35 haftalik karin cevresi 36 haftalik vs oldugu zaman ortalama.35+3 felan diyo mesela

Arkadaşlar bebeği memeucunu ememeyen var mı bizim bebiş 2900 kg doğdu benim göğüs ucumda yassı tutamıyor bi türlü bnde dün silikon göğüs ucu aldım onunla rahat emiyor ama içime sinmiyor nasıl bıraktıracam daha sonra bilmiyorm

Valla hamile kalma günü, yumurtlama günü baz alınıyorsa sıkıntı. Çünkü adet başında değil, adet sonunda hamile kaldığımı düşünüyorum ben.
Ultrasona göre bakıp karar veriyorlarsa ona bir şey diyemem tabi
Fakat normal şartlarda beklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Neden beklemem dedi dr.un?

40 haftayı geçince çok tutmuyoruz biz dedi. Sıkıntı gördüğü için değil. Suyu fln yetmez korkusu sanırım. Bir de özeller sezeryanı çok seviyo nedense güven vermiyor pek

ay ne kadar da benden birisin:))) bende dgum yapacağım tarihi söylemedim. zaten kendi evimde bile değilim annemdeyim ama koşup gelecekler 2 odalı evde nereye kacacam bakalım((

Onlar kalıcak yer bulur sen merak etme.. 2.hamileliğim olduğu için ilkinden tecrübe edindim ve tarih söylemedim. Doğumu bari rahatça stressiz yapayım

Valla ayak uzatıp keyif yapılsa başımız üstüne. Doğum yapıp geldim 2.gün ev süpürdüm. Neymiş normal dığummuş ya ayağa kalkabilmişim ne güzel.
Misafirim gelir oturur baş köşeye yine bana kalır çayı fln yada gelen benim tarafımdan kişilerse hiç umursamaz.. Gelen yapsın misali..
Lohusa lohusa çekilir dert değil. Uzak ol tatlı ol en iyisi..
Gidipgelmek neyse ama Aynı evde yaşamak bana göre değil..
3 öğün yemek, akşam çay faslı, meyve faslı..
Sürekli mutfak mesaisi.. Tv karşısında ayak uzatıp bebek emzirmek yerine yatak odasına kapanıp zaman geçirmeye çalışmak çok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…