- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.521
Maşallah iyi kilosu falan daSağol canım. Benim 3 kilo doğdu. 3300gr di
Demi demi ayy vallahi yakında saniyeleri sayacağım bana hiç sancimla gelmeyecek gibi gelmeye başladı sezeryandan korkuyorum ya sezeryan olmak zorunda kalacak gibi hissediyorumAynen yaa herkes dogurdukca sabirsizlik daha cok oluyo oglum nuye gelmiyorsun diye konusuyorum ama kusuyomu acaba ben gel dedikce gelmiyor :))
Demi demi ayy vallahi yakında saniyeleri sayacağım bana hiç sancimla gelmeyecek gibi gelmeye başladı sezeryandan korkuyorum ya sezeryan olmak zorunda kalacak gibi hissediyorum
:) Eşim e kalsa daha erken deyip duruyor bilmiyor ki ben uyuyamıyorum artık yoruldum sanki biraz kasiklarim ağrıyor şiddeti artsın diye dua ediyorumAyni hisler bendede var neyden korkarsam hep o basima geliyor ama ben normal dogumdanda korkuyorum sadece simdilik kendimi birazda olsa normale hazirladigim için normal diyebiliyorum.bi gece daha basliyor totem yapa yapa bi hal oldum :))
:) Eşim e kalsa daha erken deyip duruyor bilmiyor ki ben uyuyamıyorum artık yoruldum sanki biraz kasiklarim ağrıyor şiddeti artsın diye dua ediyorum
Geçti CNm bunlar hep yalancı ağrılar benim ki önce bu 9 ay çok diyordu sonuna geldik sanıyor tam 22 Ekim dedi mi doğacak sanıyorIyiymis senin esin yine.. bizimki hersaniye agrin hala mi yok niye yok diye surekli psikolojimi bozuyor :) Hadi hayirlisi bakalim bu gece geliyor mu yoksa senin bebis:)
Gozunaydn canm cok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.Kızlar ben doğum yaptım. Kızımda bende iyiyiz şükürler olsun. Herkese teşekkür ederim.
Gözünaydn canm.sağlıkla büyüt bebisini.masallah uzun boylu prensesKızlar bende 2.30 da doğum yaptım 3.450 gram 54 cm kızımız çok şükür şimdi iyiyiz müsait olduğunda detaylı yazarım
Önerim emzirme yastığı al.ilk on gün aldm resmen cile cektim evdeki yastuklarls kirlentlerle.en temel ihtiyaç hepinize tavsiye ederimHastane için kapı süsü ve tülü, bebek çikolatası, magnet, lohusa şerbeti hazırlatıyorum. Başka birşey yapan var mı? Önerileriniz neler? Yatak süsleme yapmayacağım.
Hayırlı olsun canm.bi anne daha kavuştu bebisine.sağlıkla büyüt.Bebeğini kavuşan herkesin gözü aydın olsun, sağlıkla büyüsünler inşaAllah...
Kızlar bende doğum yaptım kavuştum yavruma şükür
Teşekkür ederim darısı size inşaAllah.neden hastanede yıkanmadı? şu kırmızı ilaçtan sürdün mü peki hani şu batikon muydu neydi.
gözünüz aydın bu arada:)
Kesinlikle katılıyorum. Ben koca şeyi götürmeyeyim hastaneye idare ederim nasılsa dedim ama hastanedeki yastıklarla çilemi görünce eşim gidip evden aldı rahatladım. şimdi ise yemek masasında yatakta koltukta heryerde beraberiz. Kollarım serbest kalıyor sayesinde, karnıma da baskı olmuyorÖnerim emzirme yastığı al.ilk on gün aldm resmen cile cektim evdeki yastuklarls kirlentlerle.en temel ihtiyaç hepinize tavsiye ederim
Valla bizimkisi geçen salı 3360 idi bugünde kontrolümüz vardı ama kontrol saatinde dünyaya geldi minigim@emily07 D dilarazeynel kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah son ultrason ile kiloları uyuşuyor mu en çok merak ettiğim konu
onuda bugün gördüm kimyonu suya karıştıp için diye onu da yapayımHer aksam sabak bir cay kasığı kimyon yut ise yarıyor
Canım benim oğlumdan yeni doğduğunda öyleydi gece bir yatar 6 saat uyurdu, ağlayarak acile götürdüm uyanmıyor diye kan aldılar bir şey çıkmadı sonra meme aradı acıkmış doktor da acıksa uyanır yıpratma bebeği dedi. Uyku yemekten daha önemli gelişim için falan diye söyleyince neyse en azından daha az korktum :) merak etme yani hiçbir şey olmaz uyusun bol bol sonra çok ararsın bu gecelerioff çok kısır döngüdeyim uyandırmasam sarılık olcak uyandırınca sinirlenip ağlamaya başlıo hiç susmadan memeyide tutmuo gündüzleri iiyiz geceleri felaket bi düzene girseydikilk çocuk acemilik annemle kv bizde saçma saçma fikirler onu sürelim ağzına yok bunu içirelim yok bırak uyusun biz sizi böylemi büyüttükler beni dahs çok geriolsr gerginliğimde yavruma geçio heralde
gözün aydın canm . Geçmiş olsn :)Kızlar bende 2.30 da doğum yaptım 3.450 gram 54 cm kızımız çok şükür şimdi iyiyiz müsait olduğunda detaylı yazarım
Hangi şehirdesin bilmem de burda o soğuklarda bebekle çıkılmaz maalesef inşallah Kuzucuk hasta olmaz yanlışlıkla olursa bilemem ama Totom yemez Allah art Arda yanlışlıkla hamile kalanlara kolaylık versin çok zor
Ben bebeği hissetmekte zorlanıyorum artık yeri kalmadı galibakorkutuyor velet beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?