- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #30.281
Canım beklemek zor gelsede illaki bir sonuç alacağız bir anormallik olmadıkça düşünme sezeryanı dr.son ana kadar beklerim gelmezse önce açılmayı kolaylaştıran yumuşatan bişi vericem o da olmazsa suni sancı dedi bekliyorum..Kızlar benim ümidim kalmadı. Bugün son kez ev için alışverişe çıkacağız eşimle sonra artık yürüyüş yapmayacağım. Bir gelişme yok. Ayın 12sinde sezaryen olacak artık kendimi hazırladım
Canım haftalar önce indi göbeğim her gören bugün yarın dedi demekki onlada ilgili değil..en azından genel bişi değilBi komşumuzla görüştüm dün daha senin doğumuna çok var göbegin hic inmemiş dedibenim göbekte gögüs altından baslıyor top gibi duruyor hala. yarın kontrolum var bakalım doktor ne diyecek komsu haklı mı cıkacak
Iyi düşünelim hakkaten geçmiyor hergün bi sürü kişi soruyor ama teslim olmak lazımBenim de hep içimde kalacakmis gibi geliyor 9 ay geçiyormuş son günler geçmiyor mus meğer 267 gün gecti kaldı 13 sezeryan olmak zorunda kalicakmisim gibi gelmeye başladı
açılmayı kendin hissedemessin ztn doğumun başlangıcını belirten şeylersuyu patlatıyorlar bazen elle? burda belirleyici su gelmesi o zaman öyle mi? yani 1. sırada su, sonra sancı sıklığı ve sonra da açılma galiba.
Ay bugün doğuran yok sanirimhadi gelsin artık bu minnoslar
bence o yapısal bişey benimkide inmemişti ebeye dedim oda bebek suyun içinde yukarda duruo onla alakaı yok dediKızlar dogum yaklaşınca göbek aşağı iner mide kısmı boşalır diyolar öyle oldu mu sizde de? Benimki hala top gibi duruyor
Benim dr da yuruyus yap dedi hergun 40 dk yürüyorum akşamları da pilates topuna oturuyorum zipliyorum amaBanada yürüyüş yap dedi dr hergün yürüyorum, akrabalar plates topunda zıplamayı söyledi denemedim onu da mı yapsaydım acaba
Ama canları ne zaman isterse o zaman gelecekler sanirim bebeklerimiz..Banada yürüyüş yap dedi dr hergün yürüyorum, akrabalar plates topunda zıplamayı söyledi denemedim onu da mı yapsaydım acaba
Göbeğim indi diyordum sanki bugün geri yukarı çıktı benim kız ısrarla gelmiycem diyor sanırımCanım beklemek zor gelsede illaki bir sonuç alacağız bir anormallik olmadıkça düşünme sezeryanı dr.son ana kadar beklerim gelmezse önce açılmayı kolaylaştıran yumuşatan bişi vericem o da olmazsa suni sancı dedi bekliyorum..
Canım haftalar önce indi göbeğim her gören bugün yarın dedi demekki onlada ilgili değil..en azından genel bişi değil
Iyi düşünelim hakkaten geçmiyor hergün bi sürü kişi soruyor ama teslim olmak lazım
Hadi bakalım cuma Dr bana suni sancı verelim falan deyince benim eşimin eli ayağı titremis bide yalnız gidiyorum hastaneye yanimda gelecek kimse yok KV hep hasta ise yariyacak ya annem de uzakta oturuyorGece uzun belki gece gelir bizim minnaklar:))
Hadi bakalım cuma Dr bana suni sancı verelim falan deyince benim eşimin eli ayağı titremis bide yalnız gidiyorum hastaneye yanimda gelecek kimse yok KV hep hasta ise yariyacak ya annem de uzakta oturuyor
Doktorun pek bi ehli keyfmiş. Normal doğurtcak herhalde seni. Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun. Oy ne güzel yarın kavuşuyorsun yavrunaEvet yarin:) doktorumdaki mantik su: biz tutabildigimiz kadar icerde tutalim, olur da erken gelesi olursa zaten gelir...
3 gunde bir tatbikat yaptiriyor bize minnos:) cumartesi aksami sizinti seklinde suyum geldi, aabaha kadar bekledim tekrar etmedi. Sabah doktora kostuk baktilar bu saliya kadar idare eder dediler:) doktorum da macera mi ariyor nedir:) bugun alacakti normalde, sehir disinda bi semineri cikti yarina erteledi o yuzden. Bugun 39+0 olduk:)
Hayirlisiyla yarin guzel haberler paylasirim burda insallah
Valla canım en güzelini yapmışsın bu bana büyük bir ders oldu Allah ikinciyi nasip ederse hayatta soylemicem inan ki telefonları bile açmak istemiyorum direk daha doğurmadın mı yok dogurdum da saklıyorum diyesim geliyor
Dediğin gbi değişik bisi ama parmaklarıyla ölçüyorlar kemiklerin arası ne kadr diye. Zor değil aslında yapan kisiye bağli. Önce yapilmasininda avantajida kararını verirsn ister zorlarsin normali ister sezaryen istiyorum dersn :)bana çatı muayenesi perşembe günü yapılacak ya..:/ elini sokup nasıl anlıyor hiç mantıklı gelmiyor..
Nisan sümüksü oluyo diyolar canm ne yaptn gittin mi hastaneye?Kızlar benden kan gelmis ya camasirimda farkettim ama sümüksü felan degil normal adet kanı bulasmis gibi nisan mi oluyo acaba bu
bana çatı muayenesi perşembe günü yapılacak ya..:/ elini sokup nasıl anlıyor hiç mantıklı gelmiyor..
Saliya kdar dayanir diyen acil doktoru:) neyse bakalim yarin napicazDoktorun pek bi ehli keyfmiş. Normal doğurtcak herhalde seni. Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun. Oy ne güzel yarın kavuşuyorsun yavruna
vallahi zorla doğurtmuşlar:))açılmayı kendin hissedemessin ztn doğumun başlangıcını belirten şeyler
nişan gelmesi nişan gelince o günde doğum olabilir ileri ki zamanlarda da
su gelmesi bu durumda doktora kesin gitmen gerek çünkü bebek enfeksiyınlara açık hale gelio bnm hastaneden doğumdan bi kaç saat önce patladığı halde bebek enfeksiyon kapmasın die antibiyotk iğne yaptılar
bir de tabi ki sancılarrr :)
beni zorla doğurttular resmen
3 cm açılmam varmış haberim yok kurcalaya kurcalaya önce kanama oldu sonra su patladı sancı işi bende ksrışık 7 cm açılmada bile sancım yoktu su patlayıp bebeği rahim ağzına oturtunca sancılsr suni ile başladı
bakalım ne diyecek. sezeryan derse normalde ısrar etmicem. çatıdan ziyade rahim ağzının incelmesine de bakıyorlarmış galiba.Dediğin gbi değişik bisi ama parmaklarıyla ölçüyorlar kemiklerin arası ne kadr diye. Zor değil aslında yapan kisiye bağli. Önce yapilmasininda avantajida kararını verirsn ister zorlarsin normali ister sezaryen istiyorum dersn :)
korkma canım hiç acı veren bişey değil ve çok kısa sürüyor. derin nefes al ve başka bişeye odaklan.Banada cati muayenesini cuma yapacak ama korkuyorum yaa kendimi cok kasiyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?