2017 EKİM Anne adayları

Kızlar benden kan gelmis ya camasirimda farkettim ama sümüksü felan degil normal adet kanı bulasmis gibi nisan mi oluyo acaba bu

Canım beklemek zor gelsede illaki bir sonuç alacağız bir anormallik olmadıkça düşünme sezeryanı dr.son ana kadar beklerim gelmezse önce açılmayı kolaylaştıran yumuşatan bişi vericem o da olmazsa suni sancı dedi bekliyorum..

Canım haftalar önce indi göbeğim her gören bugün yarın dedi demekki onlada ilgili değil..en azından genel bişi değil
Benim de hep içimde kalacakmis gibi geliyor 9 ay geçiyormuş son günler geçmiyor mus meğer 267 gün gecti kaldı 13 sezeryan olmak zorunda kalicakmisim gibi gelmeye başladı
Iyi düşünelim hakkaten geçmiyor hergün bi sürü kişi soruyor ama teslim olmak lazım

suyu patlatıyorlar bazen elle? burda belirleyici su gelmesi o zaman öyle mi? yani 1. sırada su, sonra sancı sıklığı ve sonra da açılma galiba.
açılmayı kendin hissedemessin ztn doğumun başlangıcını belirten şeyler
nişan gelmesi nişan gelince o günde doğum olabilir ileri ki zamanlarda da
su gelmesi bu durumda doktora kesin gitmen gerek çünkü bebek enfeksiyınlara açık hale gelio bnm hastaneden doğumdan bi kaç saat önce patladığı halde bebek enfeksiyon kapmasın die antibiyotk iğne yaptılar
bir de tabi ki sancılarrr :)
beni zorla doğurttular resmen
3 cm açılmam varmış haberim yok kurcalaya kurcalaya önce kanama oldu sonra su patladı sancı işi bende ksrışık 7 cm açılmada bile sancım yoktu su patlayıp bebeği rahim ağzına oturtunca sancılsr suni ile başladı

Göbeğim indi diyordum sanki bugün geri yukarı çıktı benim kız ısrarla gelmiycem diyor sanırım

Gece uzun belki gece gelir bizim minnaklar:))
Hadi bakalım cuma Dr bana suni sancı verelim falan deyince benim eşimin eli ayağı titremis bide yalnız gidiyorum hastaneye yanimda gelecek kimse yok KV hep hasta ise yariyacak ya annem de uzakta oturuyor

Hadi bakalım cuma Dr bana suni sancı verelim falan deyince benim eşimin eli ayağı titremis bide yalnız gidiyorum hastaneye yanimda gelecek kimse yok KV hep hasta ise yariyacak ya annem de uzakta oturuyor

Benim annem ve kayinvalidemde uzakta dogum yaptiktan sonra gelebilecekler bende doguma yanliz gitcem sadece esim olacak yanimda bence daha guzel degil mi oyle olmasi yaninda birisi olunca daha cok panik yaparsin :) icini rahat tut Allahin izniyle kolay bi sekilde doğumu yapariz insallah bu cumada benim kontrolum var bakalim nolcak

Doktorun pek bi ehli keyfmiş. Normal doğurtcak herhalde seni. Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun. Oy ne güzel yarın kavuşuyorsun yavruna

Ay benim ilk doğumum geldi aklıma 41 haftalık doğum yapınca. Milletin sualinden usanmıştım resmen. Senin gibi ağzım yanmıştı. Ve bu ikinci doğumun olacak kısmetse. Eşim dahil kimse 40 hafta olduğumu bilmiyor. Rahatça takılıyrum kasımın başında dedim herkese. Beni sıkıştıran kimse yok ama diye diye kasıma sarkacak bu doğum. Ondan korkuyorum

bana çatı muayenesi perşembe günü yapılacak ya..:/ elini sokup nasıl anlıyor hiç mantıklı gelmiyor..
Dediğin gbi değişik bisi ama parmaklarıyla ölçüyorlar kemiklerin arası ne kadr diye. Zor değil aslında yapan kisiye bağli. Önce yapilmasininda avantajida kararını verirsn ister zorlarsin normali ister sezaryen istiyorum dersn :)

vallahi zorla doğurtmuşlar:))

bakalım ne diyecek. sezeryan derse normalde ısrar etmicem. çatıdan ziyade rahim ağzının incelmesine de bakıyorlarmış galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…