2017 EKİM Anne adayları

Doğum yapan arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim. Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasib etsin.
İsimleri tek tek etiketleyemedim. 3-4 gün bakamadım buaya maşallah benden gayri herkes dığum yapmış

Sayenizde bi telaşa tutuldum. Yarın kontrol günüm. Bakalım ne olacak. 1 aydır sancı var ama açılma yok

Görüyorum ki burya doğuramadım diyr yazan kim varsa 24 saat içinde doğuruyo

Hadi darısı benimle birlikte diğer hamişere olsun

Kizlar biz kurtardik cok sukur oglumu aldim kucagima carsamba 4150 olcmustu ama 3825 dogdu igleden ogleden sora sanci minnacik.baslamisti 4u 10 gece normal dogdu darisi sizlere

Dua eden herkesten allah razı olsun hepinizi etiketleyemedim bugün öğlen 12de 4 saatlik suni sancıyla 6 dikişle zor bi doğum yaptım ama kurtuldum allah doğum yapmayanları tez zamanda kurtarsın

Gözünüz aydın Rabbim sağlıklı güzel ömürler versin bebişlerinize kızlar. Darısı bizlere olsun bizede dua edin kolay doğumlarımız olsun.

Senin yarın mı? Hakkaten çok geçe bırakmış dr. Günün yaklaşmış. Nerdeyse normal doğurcan.
Evet yarin:) doktorumdaki mantik su: biz tutabildigimiz kadar icerde tutalim, olur da erken gelesi olursa zaten gelir...

3 gunde bir tatbikat yaptiriyor bize minnos:) cumartesi aksami sizinti seklinde suyum geldi, aabaha kadar bekledim tekrar etmedi. Sabah doktora kostuk baktilar bu saliya kadar idare eder dediler:) doktorum da macera mi ariyor nedir:) bugun alacakti normalde, sehir disinda bi semineri cikti yarina erteledi o yuzden. Bugun 39+0 olduk:)

Hayirlisiyla yarin guzel haberler paylasirim burda insallah

Günaydın hatunlar :) bende artık bugün doguracagim demeye başladım ama hafif kaşık ağrıları dışında birseyim yok

Ayy bi bende belirti yok galiba benimki icerde kalmaya cok hevesli kendi capinda hala hareketleri devam ediyor..

Bende 39 haftayim ama bende hicbisey yok sanki icimde kalcakmis gibi artik :) ne nisan ne su ne baska bisey :) ayy burda okudukca galiba ben doguramiycam diyorum

Bende doguramayanlardanim her sancıya acaba mi diye heveslenip sürekli totem yapıp bugün doğuracağım deyip doğurmayan ben :)
Hehehe çok güldüm neyseki bu yanlış totemler konusunda yalnız değilmişim :)

Günaydın hatunlar :) bende artık bugün doguracagim demeye başladım ama hafif kaşık ağrıları dışında birseyim yok
Her kasık ağrısında hayaller hayaller ama dr. Bana bebeğinin pozisyonu itibariyle yaşadığın kasık ağrıları çok normal dedi..

Inş şükürsüzlük değildir ama suratım düştü enerjim azaldı gelmeyecek diye düşünmekten bugün de tık yok demekten töbe töbee

Benimde doğum yarın. Beni heyecan bastı
Heyecanlı bekleyiş.biz sezaryan günü sabah 7 de evden çıkacaktk.güya erkenden uyuyalm demistik esimle ama ikimiz de uyuyamadk heyecandan.dogumdan sonra bi de suni sancı cektim bi baya yoruldu vücudum ona ragmen hastanede de bebegin başında bekledim sadece yarım saat uyudum sanrm.üstelik ablam da yanmda bebeğe bakmasına ragmen uyumadm.gercekten cok güzel bir duygu annelik dünyada paha bicilemeyecek bu dünyanın en güzel duygusu en tatlı sevgisi evlat sevgisi. Bakmaya doyamıyorum bebegime.uyuduğu zaman fotoğraflarına bakyrm gidip gelip yüzünü açıp bakımyrm.Binlerce şükür bu duyguları yasatan Allaha.hele ki benim gibi yıllarca evlat hasreti cekmis biri icin cok cok güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese tattrsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…