• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

B
kızlar ben normal doğurdum bebek çıkınca o sancılar biticrk zannetmiştim meğer öyle diilmiş plesanta çıktı dikiş tamamlandı fln diyene kdr karnıma ara ara baskı şeklinde masaj yaptılar yapmayın onu nrdrn yapıosunuz çok ağrıo dediğimde uterusun toparlanması lazım dediler
Banada yapmisti icerdeki kanin bosalmasi icin sanirim

Gozunaydin cnm. Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Erken baslamissiniz gaz problemine. Seninde dogum benimki gibi olmus desene
sende dr mi yırtık oluştu bende kanama çok olunva herşey çok hızlı olmak zorunda kalfı o kordonu kesmeyin yok plesantayı bilmrm napın fln olamadı :) bugün biraz daha ii ben hastanede üşüdüm sanırım gazım ona geçti rezene humanastill tea fln içiyorum bebiş şimdi daha rahat emzirince gazını bazen kendi çıkartıo bazen pıtpıtlar yardımıyla ama sonrasında güzel uyuyo bi düzen oturtucaz inşallah

sende dr mi yırtık oluştu bende kanama çok olunva herşey çok hızlı olmak zorunda kalfı o kordonu kesmeyin yok plesantayı bilmrm napın fln olamadı :) bugün biraz daha ii ben hastanede üşüdüm sanırım gazım ona geçti rezene humanastill tea fln içiyorum bebiş şimdi daha rahat emzirince gazını bazen kendi çıkartıo bazen pıtpıtlar yardımıyla ama sonrasında güzel uyuyo bi düzen oturtucaz inşallah
Benimde yirtik olustu ve ictede kezo atmislar. Senin gibi 2 saatlik yuksek sancilarim oldu ve suyu patlattilar acilma hizlansin diye. Ben acaba suyum erken cikip bittigi icinmi bebek gelirken yitilma oldu bebek kayip gelmedigi icin mi ki diyorum

Kızlar bana dua edin dün gece suyum geldi sancım yok 4 cm açılma var bekliyorum hala dua edin bu gece doğurayım
Dualarımız seninle canım son durum ne kaçırmış olabilirim

pagan angel pagan angel benimde 35+0da nst de hic sanci cikmamisti. 3 gun once yani 36+0da kasilmalarim basladi. Yani şöyle kasilma geldigi an rahimden asagi baski oluyor kalbim ağzımda çarpiyor gibi olup nefesimi döndüremiyorum ve o an tüm karnım kaskatı kesiliyor. Bu genelde 25-30sn sürüyor. Bak asagidaki gibi cikti nst.

Dr bunlar yalanci sanci zaten gercek sanci olsa su an dogurmus olurdun dedi. Hatta boyle olduguna sevinmelisin vucudun kendini doguma hazirliyor bu normal dogum icin bi adım böyle böyle açılmalarin olacak dedi. 38 ya da 39da cati muayenesi yapicakmis.

Ayy bilmiyorum dr.um cok rahatmis gibi geliyo ya da ben fazlasıyla paniğim. Eşim dr.umuzu cok seviyorum çok relax sadece olani soyluyo falan diyo ama bana nedense fazla fazla rahat geliyo.
Eki Görüntüle 2052966
Benim de dediğim gibi sancılarım yok henüz, senin yer yer görülmüş yine. hayırlısı olsun bakalım bekleyeceğiz artıkın :)

Dr.um normal doguma engel bişey yok diyor. Ben iğne hibor3500 kullaniyorum canim bunun etkisi 8 saat dedi. Coraspinide kendi dr.uma biraktim dedim ama şöyle biliyosun hikayemi tedavi oldugum dr 3 yildir beni biliyor gecmisimi biliyor şu andaki dr.uma 14.haftada rutin gebe gibi basladim o yuzden onun icin siradan bi gebeyim. Tedavi gordugum dr.a guvendigim icin 37de birakicam canim. Insallah 38i beklerde hapin etkisi kaybolur diyorum. Hayirlisi bakalim canim.
Ben de 37+0 itibariyle hibor 5000i bıraktım, gebeliğin başından beri kullanınca insan bir garip oluyor. Doğumdan sonra 2 hafta daha kullanacakmışım

pagan angel pagan angel S Sosyoloogg bizim günlerimiz yakın bizim bebişler ne zaman gelecekler bakalım sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız❤
Ben de daha tıkırtı yok daha çoook varmış gibi görünüyor:KK48:

Kizlar biz kurtardik cok sukur oglumu aldim kucagima carsamba 4150 olcmustu ama 3825 dogdu igleden ogleden sora sanci minnacik.baslamisti 4u 10 gece normal dogdu darisi sizlere:anne:
Güle güle büyütün canım hayırlı evlat olsun inşallah

Resmen herkes gazdan memeden bahseder olmus biz hala sık idrara cikiyorum ay saga sola dönemiyorum ay oram buram agriyo triplerindeyiz :):):) sezeryanla dogum yapanlar sezeryan gercekten anlatildigi gibi öcü mü ya su güzel yüregimize bi su serpin daaa su önyargılarımdan kurtulmak istiyorum artık :dua:
Ben sezeryan oldum canım ilk bir hafta zor sonrasında yavaş yavaş iyileşiyon

Korse de kullanyrm baya indi.ama cok kötü sarkan minik bir göbek var o da gider ins
İnslh canm. Bn inan doğumdan sonra rdoğum sancisindan daha çok zorlandımm. Rahim toparlanirken aynı kasılmalar oluyo zaten agrida oluyo dikişin agriyo o gün çok zor geçti akşama kadr sonra duzeldm :)

Benimde yirtik olustu ve ictede kezo atmislar. Senin gibi 2 saatlik yuksek sancilarim oldu ve suyu patlattilar acilma hizlansin diye. Ben acaba suyum erken cikip bittigi icinmi bebek gelirken yitilma oldu bebek kayip gelmedigi icin mi ki diyorum
bnm bebeğin kafası oturunca au tıkandı galiba canım doğumda da suyla geldi ama o şiddtli su gitmişti tabi

Tek sana özgü değil CNm yorulduk artık kavuşmak istiyoruz bebislerimize tansiyon yüksek deyip yatırıyorlar normal deyip çıkarıyorlar durmadan hayırlısı ile kavusalim sağ saglim de bunlar unutulur

Insallah canim yaa valla hayirlisi ile alsaydik son gunler kaldi

Hanımlar ara ara vajinamda baskı hissediyorum normal doğum yapanlar normal mi bu doğumun habercisi olabilir mi

Bugun sanki adetten onceki gibi bir his var ben de boyle agri sanci deil de dolgunluk baski gibi bisey ufaktan korkmaya basladim:D

Ben onu hep hissediyorum ama ortada dogum felan yok :)
:) Bende de hep vardı aslında ama malum az zaman kalınca yine de sorayım dedim

Dua eden herkesten allah razı olsun hepinizi etiketleyemedim bugün öğlen 12de 4 saatlik suni sancıyla 6 dikişle zor bi doğum yaptım ama kurtuldum allah doğum yapmayanları tez zamanda kurtarsın
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Back