- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.521
Aynen canım öyleymiş sarmayınca irkilip duruyorlar rahat uyku çekemiyorlar , ben kundaklayınca dürüm oğlum diye seviyom onu :))anne karnında eli kolu sallanınca rahme çarptığı için güvende hissediyomuş bebekler doğunca da kollarını açtıklarında bi yere değince güvende hissediyolarmış ondan sarıldıklarında rahat uyuyolarmış
Canm doktoruna bırak herseyi.panik yaparsan hemen sakinlestirici vuruyorlar.ben de onceden korkarm diyordum.ama amrliyat esnasında hemsireye mutlu sakin ameliyat fotosu ceker misinz dedim.fotoyu kendi tel. gönderttm.esim görünce cok şaşıracak demistim ama heyecandan adam benim telime bakmamış.ben hastanedeyken ameliyat esnasında hep bebegimi emzirmeyi hayal ettim.gücü bebegimden aldm.dis dolgusu mu bende disciden cok korkarm:)) yasadiktan sonra basit gibi geliyo insallah bende cesaret ederim boyle biseye.benm tek korkum hissetmek ve o ortamda bulunmak.rabbim cesaret verirse bana spinal yaptrirm belki.igne falan umrumda degil korkmuyrm ondan yeter ki panik yapmayaym.
Ben haftaya bugun dinininjninin:) cok heyecanliiiiiiHadi inşallah :)
Artık sıra zafrina sen ve bende
Stresimi azaltıyorumsen günleri doldurfukça ileri atıon tarihi olmaz ki böyle
Kuzum benim 200 leri görmüştüCanım bugun sağlık ocağına gittim çks 170 üzeri diye hastaneye sevk ettiler. Orda da nst 160 180 arası çıktı. Doktor 180 üzeri tehlikeli bi sorun yok diye eve gönderdi. Sonuçları kendi doktoruma gönderdim ama daha cevap alamadım. Sende de böyle bi sorun olmuştu diye hatırlıyorum. Kaç çıkmıştı acaba ve kaçtan sonra risk olarak görmüşlerdi-Mavi
Yetiştirirsin sen fazlasını bile yaparsın :)Ben haftaya bugun dinininjninin:) cok heyecanliiiiii
Hastane suslerini bitirmeye calisiyorum. Yetisir ins:)
Kuzum benim 200 leri görmüştü
Bi bakmışsın190 bi bakmışsın 110 aşırı düzensizdi
Ben de eskiler gibi kundak yapyrm geceleri.yoksa elleri ağzında oluyo üzerindeki tülbenti cekiyo.cesaret edemem elleri serbest uyutmaya.bir de kafasını yana cevirip battaniyenin altindan biseyler koyup başını da çevirmesini engelliyorum.ama gündüz başında bekledigim icin serbest uyurken istediği kadar hareket ediyoAynen canım öyleymiş sarmayınca irkilip duruyorlar rahat uyku çekemiyorlar , ben kundaklayınca dürüm oğlum diye seviyom onu :))
Gözünaydn canm.sağlıkla büyüt bebisini.ilk kucağa alış cok güzel bir duygu degil mi :)ilk aglayışını duyduğumda cok duygulanp ağladım ben.normal yaptığin icin de ayrıca tebrik ediyorum.İyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))
Doğum sureci baya uzun sürdü sancim gelmedi açılma o yüzden ilerlemesi vs. suni almadm ebe verdirmedi iyikide verdirmemis :) kendi sancimi bekledim oda sıcak dustan sonra siddetlendi.. buna şükür normal istiyordum çok şükür oldu iyiyz
Hayırlı olsun gözün aydın Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip.etsin inşallah.İyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))
Doğum sureci baya uzun sürdü sancim gelmedi açılma o yüzden ilerlemesi vs. suni almadm ebe verdirmedi iyikide verdirmemis :) kendi sancimi bekledim oda sıcak dustan sonra siddetlendi.. buna şükür normal istiyordum çok şükür oldu iyiyz
İyi yapıyon canım yoksa irkilip duruyorlar ben gündüz de kundaklıyorum kundağa koşullansın istiyorum kundak uykuyu hatırlatsın :) ama uyanır uyanmaz açıyorum kundağıBen de eskiler gibi kundak yapyrm geceleri.yoksa elleri ağzında oluyo üzerindeki tülbenti cekiyo.cesaret edemem elleri serbest uyutmaya.bir de kafasını yana cevirip battaniyenin altindan biseyler koyup başını da çevirmesini engelliyorum.ama gündüz başında bekledigim icin serbest uyurken istediği kadar hareket ediyo
Hastane suslemesi de bi benyapicam sanirim.Yetiştirirsin sen fazlasını bile yaparsın :)
Gözünüz aydın canım, hayırlı evlat olsun inşallah, sen de maşallah baya iyi görünüyorsun hızlıca döndün sahalara yalnız bırakmadın biziİyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))
Canım bi referans aralığı söylememiştiRisk aralığı olarak kaç demişti doktorun birde bu neden olurmuş ki? Çok huzursuzum sabahtan beri
Hoşgeldin bebek flaması aldımHastane suslemesi de bi benyapicam sanirim.
Sen dusunuyomusun biseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?