- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.501
spinalde baskıyı fln hissediyosun ama acı hissetmiyosun die biliyorum dişçi gibi yani 20liğimi çok zor çekmişlerdi acı yoktu ama o çenemdeki baskıdan gözlerimden istemsiz yaşlar süzülmüştü canm acımadığı halde o basıya dayanmak bile güçlenmişti onun gibi bişey heralde
200gram eksik canm 3500 demişti 3300 doğdu . Vala canımın derdindeydimay çok merak ettim senii hadi sağlıkla bğyüt inşallah :) maşallah sizee ultrason ölçümüyle kilosu tuttu muu
İyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))
Doğum sureci baya uzun sürdü sancim gelmedi açılma o yüzden ilerlemesi vs. suni almadm ebe verdirmedi iyikide verdirmemis :) kendi sancimi bekledim oda sıcak dustan sonra siddetlendi.. buna şükür normal istiyordum çok şükür oldu iyiyz
Gözün aydın canım:)İyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :))
Doğum sureci baya uzun sürdü sancim gelmedi açılma o yüzden ilerlemesi vs. suni almadm ebe verdirmedi iyikide verdirmemis :) kendi sancimi bekledim oda sıcak dustan sonra siddetlendi.. buna şükür normal istiyordum çok şükür oldu iyiyz
Ben kundaklıyorum canım kollar birazcık sıkı ayaklar rahat şekilde ki hazır kundaklar da böyle canım yoksa irkilip duruyor oğlum uyuyamıyorKızlar bu arada kundak değilde bebeği muhakkak sarın elini ayağını gorseniz elini oynatıp sonra korkuyo
Gözünüz aydın canım. Hayırlı bi evlat olsun inşallah güle güle büyüt bebegini
Sağolun kızlar . :)Gözün aydın canım:)
Evet korkuyolr. Bnde sardm bakalm kundak alirm olmadıBen kundaklıyorum canım kollar birazcık sıkı ayaklar rahat şekilde ki hazır kundaklar da böyle canım yoksa irkilip duruyor oğlum uyuyamıyor
İyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))
Moro refleksi cok normal sonra kayboluyo 6 aydan sonra :))Kızlar bu arada kundak değilde bebeği muhakkak sarın elini ayağını gorseniz elini oynatıp sonra korkuyo
Yaa gozun aydin canim guzel bi dogum olmuss. Allah bagislasin darisi basimizaİyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))
yok kuzum sen kendine bebişine bak :)200gram eksik canm 3500 demişti 3300 doğdu . Vala canımın derdindeydimsize haber vermeyi unuttum k.bakmayn . Merak ettirdim sizide . İnslh bir avazda tezden kurtululnn..
anne karnında eli kolu sallanınca rahme çarptığı için güvende hissediyomuş bebekler doğunca da kollarını açtıklarında bi yere değince güvende hissediyolarmış ondan sarıldıklarında rahat uyuyolarmışBen kundaklıyorum canım kollar birazcık sıkı ayaklar rahat şekilde ki hazır kundaklar da böyle canım yoksa irkilip duruyor oğlum uyuyamıyor
Hadi inşallah :)Doguralim beraber gel sen:) 9 ekim de hoooop
Hayırlı olsun. Gözün aydın. Allah istediğin gibi nasip etmiş. Nasıldı doğum?İyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))
200gram eksik canm 3500 demişti 3300 doğdu . Vala canımın derdindeydimsize haber vermeyi unuttum k.bakmayn . Merak ettirdim sizide . İnslh bir avazda tezden kurtululnn..
Yalanci sancilar adet sancisina benziyor canim.Kızlar günaydın. Dün gece otururken belime aniden bir ağrı girdi. Biraz ovdum ama zor geçti. Çok korktum. Daha zamanım var. Beklemiyordum o yüzden. Sonra bir üşüme. Yalancı doğum sancısı böyle mi oluyor? Yaşayanlar bir anlatabilir mi? Endişeyle zor uyudum gece. Annem de şehir dışında. Onu da paniklettim.
sen günleri doldurfukça ileri atıon tarihi olmaz ki böyleHadi inşallah :)
Artık sıra zafrina sen ve bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?