2017 EKİM Anne adayları

Evet canım normalde öyle olması gerekiyordu acı duyulmamalıydı ama ben ne yazıkki duydum ameliyathaneden çıkarken hüngür hüngür ağladım acıdan dolayı
Ve o kesik acısını da hemen hissettim ağrı kesiciyi hemen yapmadılar heralde... o kesik acısı da ayrı beter hele ilk yataktan kalkarken off Allah'ım herkese kolay doğum nasip etsin ne diyeyim zor valla

ay çok merak ettim senii hadi sağlıkla bğyüt inşallah :) maşallah sizee ultrason ölçümüyle kilosu tuttu muu
200gram eksik canm 3500 demişti 3300 doğdu . Vala canımın derdindeydim size haber vermeyi unuttum k.bakmayn . Merak ettirdim sizide . İnslh bir avazda tezden kurtululnn..

Gözünüz aydın canım. Hayırlı bi evlat olsun inşallah güle güle büyüt bebegini

Gözün aydın canım:)

Kızlar bu arada kundak değilde bebeği muhakkak sarın elini ayağını gorseniz elini oynatıp sonra korkuyo
Ben kundaklıyorum canım kollar birazcık sıkı ayaklar rahat şekilde ki hazır kundaklar da böyle canım yoksa irkilip duruyor oğlum uyuyamıyor

Arkadaslar vajinanin onunde kemikli yerde cekilme
Gibi bisey hissediyorum
Bebek asagi inmismidir 38 arti sifirim bugun.

Gözünüz aydın canım. Ne mutlu sana atlattın :) darısı bize olsun inşallahh..
Güle güle sağlıkla büyüt bebişini. Bol sütün ve deliksiz gece uykuların olsun inşallah Bizlere de dua et emi

Yaa gozun aydin canim guzel bi dogum olmuss. Allah bagislasin darisi basimiza

Ben kundaklıyorum canım kollar birazcık sıkı ayaklar rahat şekilde ki hazır kundaklar da böyle canım yoksa irkilip duruyor oğlum uyuyamıyor
anne karnında eli kolu sallanınca rahme çarptığı için güvende hissediyomuş bebekler doğunca da kollarını açtıklarında bi yere değince güvende hissediyolarmış ondan sarıldıklarında rahat uyuyolarmış

Hayırlı olsun. Gözün aydın. Allah istediğin gibi nasip etmiş. Nasıldı doğum?

200gram eksik canm 3500 demişti 3300 doğdu . Vala canımın derdindeydim size haber vermeyi unuttum k.bakmayn . Merak ettirdim sizide . İnslh bir avazda tezden kurtululnn..

Canım hayırlı olsun bebisin bol sutun az gaziniz olur insallah. En guzel surec başladi artik senin icin darisi bizim basimiza

Kızlar günaydın. Dün gece otururken belime aniden bir ağrı girdi. Biraz ovdum ama zor geçti. Çok korktum. Daha zamanım var. Beklemiyordum o yüzden. Sonra bir üşüme. Yalancı doğum sancısı böyle mi oluyor? Yaşayanlar bir anlatabilir mi? Endişeyle zor uyudum gece. Annem de şehir dışında. Onu da paniklettim.

Yalanci sancilar adet sancisina benziyor canim.
Karnin alt kisminda olusan sancilar yalanci sanciymis. Gercek dogum sancisi belden baslarmis.
Ben yalanci sancilar cekiyorum ama bel agrisi cekmedim hic.
Tabi gercek dogum sancisinin en onemli belirtisi duzenli olmasi.
Usutmus falanda olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…