2017 EKİM Anne adayları

Güzel haberlerle gelirsin inşallah, yarın ben de gideceğim. Nefes kesilmesi oluyor bende genelde konuşurken, susuyor ya da susturuluyorum

o spinalde beldeen vuruyolr igneyi dimi acimadi mi bide hic bisey hissetmdnz mi keserlerken bebiyi alirlarken falan.benmde mecburi sezeryan ama kararszm ve korkuyrm.hissedersem alet seslerini fuyup panik yaparsam
Ben uyanktm sezaryan sırasında hic korkmana gerek yok.yarm saat sürüyor zaten.dişçideki işlem gibi düşün.biseyler yapıldığını hissediyorsun ama ağrı yok.çok sarsılyrsn islemler esnasında.sanki sedyeyi salliyolar deprem oluyo düsecen hissi oluyo o kadar.ben bebeğe narkoz gitmesin duye uyanktm.hic pisman da degilim.odaya çıktığımda kendimde oldugum icin bebekle ilgilenebildim.bir de ilk sezaryanda tam uyutulmustum.onda kendibe gelme uyanmak cok zor oluyo.saatlerce sersem oluyorsun.bir de boğazda sanrm narkozdan öksurme hissi oluyo.bütün ağrılar bir yana o o öksürük hir yana

o spinalde beldeen vuruyolr igneyi dimi acimadi mi bide hic bisey hissetmdnz mi keserlerken bebiyi alirlarken falan.benmde mecburi sezeryan ama kararszm ve korkuyrm.hissedersem alet seslerini fuyup panik yaparsam
Bir de yapılan ignenin ağrısı cok hafif.kan alnrken hissedilen iğne agrisiyls aynı.

İyi geceler arkadaşlar :) bu sabah 6:25 de normal doğumla aldm kızımı kucağıma darısı sizlerin başına sanırm ekimin ilk bebeği olduk :)))

Doğum sureci baya uzun sürdü sancim gelmedi açılma o yüzden ilerlemesi vs. suni almadm ebe verdirmedi iyikide verdirmemis :) kendi sancimi bekledim oda sıcak dustan sonra siddetlendi.. buna şükür normal istiyordum çok şükür oldu iyiyz

Normaldir canım banada olurdu bebeğin artık büyüdüğü için göğüs kafesine baskı yapıyor
Derin nefes al yavaşça ver bide eğilip kalkarken daha çok olur
Konusurken nefesimi ayarlayamiyorum ozellikle hani bi nefes calismasi mi yapmali?
Güzel haberlerle gelirsin inşallah, yarın ben de gideceğim. Nefes kesilmesi oluyor bende genelde konuşurken, susuyor ya da susturuluyorum
Amin canim insallah sende guzel haberlerle donersin :) ayni durum yaa konusurken nefes ayarini yapamiyorum hep bi soluk soluga kosmusumda oyle konusuyo gibi

Gozun aydin canim yaa seni merak ediyorduk sesin cikmayinca boyle guzel haber bekliyoduk oda geldi cok sukur :) peki bebisin nasil emzirebiliyor musun ne kadarlik dogdu? Neye ihtiyac oluyor var mi paylasmak istedigin? :))

Ne kadar iyi bir ebeye denk gelmişsin çok şanslısın canım, çok sevindim senin adına. Hangi şehirdeydin merak ettim, ben de o ebeye gidebilseydim keşke

Gozun aydin canim yaa seni merak ediyorduk sesin cikmayinca boyle guzel haber bekliyoduk oda geldi cok sukur :) peki bebisin nasil emzirebiliyor musun ne kadarlik dogdu? Neye ihtiyac oluyor var mi paylasmak istedigin? :))
Kızlar doktorun ölçümün den 200gram eksikti sadece boy 50 cm kilo 3300 haftasına Gore tam :) . Komposto yaptırın muhakkak çok işinizi görecek . Bide lutfen enerji depolayin bn griptim doğumdan önce gecsn diye bir suru şey yaptm sükur baya atlatmıştım ama kırıklık vardı hala üzerimde. Halsizdim doğumda uzaynca doğumdan sonra ayağa bile kalkamadm artk oyle ki tukenmisim.

Neyse , suyumun geldiğinde actm bisi yemeden gittim hastaneye heran sezeryan olur diye yemek yemek su içmek yasak o şekilde tam 24 saat durdum tukendim artk yedirdiler biraz. Sonra 4 saat daha durabildm ama dayanamadım artk hastaneden çıktım sancim var ama yetersiz 15dk bir ve şiddeti azdı doğumu ilerletmiyodu . Sonra eve gittim duş aldım duş alıp az uzaninca sancı siddetlendi sıcak su çok ise yarıyor inanın sancı odası çok soguktu çok usumusm :/ 10dk bir şiddetli bi sancı gelmeye baslaynca hastaneye gittik ondan sonrası hızlı gelişti sancı esnasında NEFES EGZERSİZLERİ isime çok yaradı .. stresten uzak durun bu arada guzl sancilarm vardı yanımda olan br kadının doğumu acayip zor oldu 2 doktor 5 ebe birlikte girdiler doğuma onun etkisiyle sancim kesilmisti . Lütfen korkmayın sizde sonra uçar sancilar :)

Ne kadar iyi bir ebeye denk gelmişsin çok şanslısın canım, çok sevindim senin adına. Hangi şehirdeydin merak ettim, ben de o ebeye gidebilseydim keşke
K.marastaym canm devlet hastanesinde doğum yaptm inan ebe cok önemli iyiki kendi doktorum değilde o kadın yaptırmış çatıda az darlık varmis ve keçe vajina bebek gelmesi zor olur dedi dakikalarca vazelinle ovdu canm yandı ama doğum anı guzl ilerledi o sayede onu yapmasaydi kesin çok dikisim olurdu 5 dikişle yirttim :) bide doğumun guzl ilerlemesini istiyorsanız ne diyolarsa onu yapmaya çalışın ikin nefes al kafani ileri çek vs. Yapman gereken herşeyi söylüyolr zaten Allah ım tez zamanda kurtarsın sizide :)

Amin canım. Ben de şanlıurfadayım arada bir antep var sadece ama gelemem ki, hep özel hastanelerin garanticiliğinde kendimizi mahfettik. İlk bebeğimde devlete gitseydim dediğim çok oluyor. Sağlıkla büyüt inşallah

Doğdu mu bebişin?

Canım bn özele gittim doğum başladığında ebeden kafa bisi almadı tek girickmis doğuma zor doğum olacak gbi olursa doktoru ariyoms son sancı zamanlarında öyle diyo . Çıktık bizde devlete geldk geri cevirmediler gene ki bisi olsa doktor geliyo doğumhane bölümünde iki doktor ameliyathane ekibi hazır bekliyo surekli bi dolu ebe var hepsi günde kaç tane doğuma giriyo . . Her sehirin hastanesi bir dgil ama bizim şehirde normal istiyorsan devlete gidecekmissin :))

Çok güzel bir doğum olmuş, maşallah, darısı bize.

spinalde baskıyı fln hissediyosun ama acı hissetmiyosun die biliyorum dişçi gibi yani 20liğimi çok zor çekmişlerdi acı yoktu ama o çenemdeki baskıdan gözlerimden istemsiz yaşlar süzülmüştü canm acımadığı halde o basıya dayanmak bile güçlenmişti onun gibi bişey heralde

ay çok merak ettim senii hadi sağlıkla bğyüt inşallah :) maşallah sizee ultrason ölçümüyle kilosu tuttu muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…