2017 EKİM Anne adayları

Banada 10 ekime kadar bekleriz olmazsa sezeryana alırım dedi
İnşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Banada 10 ekime kadar bekleriz olmazsa sezeryana alırım dedi
İnşallah hepimiz kolaylıkla sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Amin canım inşallah. Bende panik başladı bu günlerde. Annem ablamla beni normal doğurmuş. Ona doğum hikayelerini soruyorum. Etrafımda da normal doğuran pek. Yeni nesil hep sezeryan. Annem en büyük destekçim. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı.

Kontrole gittik 36+6 yim bebis 2800 gram 50 cm cikti doktor eksik olctum dedi ama bakalim dogunca ne cikacak:) haftaya son kontrol doguma bile girebilirsin belli olmaz dedi:) ama 7-8-9 ekim gibi aliriz dedi hayirlisiyla
38 buçukta mı alıyor? Normal beklemeyeceksin herhalde? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

38 buçukta mı alıyor? Normal beklemeyeceksin herhalde? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin cok tesekkurler..Sezeryani genelde 38+4 yapiyorlar yada en gec 39+0 planli oldugu icin..normali bekleyemiycem cunku oncesinde sigil problemi olmustu doktor normal dogumu onermedi..

Amin cok tesekkurler..Sezeryani genelde 38+4 yapiyorlar yada en gec 39+0 planli oldugu icin..normali bekleyemiycem cunku oncesinde sigil problemi olmustu doktor normal dogumu onermedi..
Anladım canım. Ben de çok kararsızdım ama son zamanlarda normali düşünmeye başladım. Haftaya çatı muayenesi var. Dr ondan sonra belli olur doğum şeklin henüz birşey diyemem dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağ salim doğsunlar da ille şöyle olsun böyle olsun demiyorum ben de.

Bende kendimi öyle teselli ediyorum
Biz 6 kardeşiz hepimizi normal doğum
O kadar zor olsa annem 6 çocuk yapmazdı heralde

Aynen oyle hayirlisi neyse o olsun normal diye gidip sezeryan olmak zorunda kalan da var onemli olan bebegin sagligi zaten:)

bnm annem acayip canı tatlı bi tip iğneden doktordan fln korkar kardeşimle ben normal doğumuz bebek kucağına geldiği an bütün sancıları unutuyosun yoksa 2. yi yapar mısın hiç diyo

Canim su normal dogumu bi kere daha dusunsen. Yani suan sigil yoksa hic nasil bulasicak ki. O virus zaten vucudumuzda var yani bulasirsa heryerden bulasabilir. Ben boyle biseyin bulasacagini mantiken sacma buluyorum

Bende kendimi öyle teselli ediyorum
Biz 6 kardeşiz hepimizi normal doğum
O kadar zor olsa annem 6 çocuk yapmazdı heralde

Normalin de sezaryeninnde zorluklari mutlaka var. Ben sadece kendisi sezryen olup da normal dogumu öcü gibi gosterenlere sinir oluyorum. Belki bizde sezaryen olcaz belli degil ama ne diye normal yapan sezeryani sezaryen yapan da normali kotuluyo onu hic anlamiyorum.

Canim su normal dogumu bi kere daha dusunsen. Yani suan sigil yoksa hic nasil bulasicak ki. O virus zaten vucudumuzda var yani bulasirsa heryerden bulasabilir. Ben boyle biseyin bulasacagini mantiken sacma buluyorum
Sigil olmasa bile vucutta bu virus kendini gizleyebiliyormus suan baskilanmis durumdadir ama genital bolgedeki sividan gecme ihtimalide varmis bide bu sigillerin turleri farkli elde cikan sigil genital bolgeye bulasmazmis veya genitaldeki baska yere..zaten yuzde yuz cocuga gecer demiyorlar ama bir ihtimal var diyor bende o riske girmeye korkuyorum acikcasi

Selam kızlar
Dün biz de kontrole gittik az daha ameliyata alınıyorduk..nst bakalım dedi doktorum baktı ki bebeğin kalp atışları aşırı yüksek..Serum aldık tekrar nst bakıldı biraz düştü..Eğer devam etseydi hemen bebeği alacaktık dedi..Bebekte taşikardi olabilir diye..Neyse ki bir sorun çıkmadı eve yolladı bugün tekrar çağırdı yine nst..çok şükür normal çıktı..Ekim 10 için gün almıştık ama işte ne yaşayacağımız belli değil...Sağlıkla alalım kucaklarımıza hepimiz inşallah...

Korkuttu liste beni:) igne iplik felan bende aldim banyo havlularini hastane veriyor diye ayrica tasimicam. Ama ketil felan bi degisik olmus:)

Ben bisey olacagini zannetmiyorum ya hic icimde ufacik bile bi suphe yok yani. Yine de sen bilirsin tabi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…