- 3 Eylül 2013
- 296
- 199
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.821
Dün kızıma yaptığım abla oluyorum eğlencesinden bir kare...sarılı konsept:)))gelen tüm misafirlerimizle anlaşarak sarı giydik çok keyifli resimler çıktı ortaya...Yorulduk ama değdi...kızımın heyecanını paylaştık...
Kolay gelsin de nasıl eğilip kalkıyorsun ben çok zorlanıyorum
Bende aynı durumdayımbu reflü nasıl geçicek kızlar yaaabazen sinirden ağlayasım gelio tetikleyecek bişey yemiyorum gaviscon içtim bana mısın demio bu gidişle boğazım oldr tahriş olcak ki onla uğraşmaya başlıcam diye de korkuyorum durup durup akşamları vuruo tabi yattığım için midir nedir 2 yastık yok yok olmuo progesteron kasları gevşettiği için mide kapakçığı da gevşiyomuş bnm vücuttaki progesteron yetmiyomuş gibi bide 2 ay fitil olarak kullandım bebe aşağıya inse belki midem rahatlar o da yok bu saatte boğazımın yanmasıyla uyandım Allah başka dert vermesin tabi bir an önce sağlıkla kavuşsaydık yavrularımza
var mı reflüye çözüm bulan
Maşallah sana benim beynim uyuşuk yani konuşma karar verme iş yapma yetilerini kaybettim resmen ot gibiyim..
Haklısın da işte Toplasan 1 haftada 5 saat uyumamışımdır. Yanlış karar vermeden bi bitseydi artık.
dur bende yiyim yoğurt soğuktanda boğazım ağrıdı sanki 2 gündür havalar serin bu seferde hasta doğum doğum önğ die korkuyorumBende aynı durumdayım
Yağlı tuzlu acı yemiyorum
Bol su içiyorum
Kafam yüksekte yatıyorum
Yinede geliyor
Bu gavıscon hiçbir işe yaramıyor
Ben hala hastanedeyim
Hemşire bana bol yoğurt ye soğuk ayran iç dedi
Biraz rahatlatıyor sanki
kız sen yine mi burdasınCok zor bi durum Allah yardim etsin ben de sadece geceleri uyuyamiyorum gunduzleri uyuyorum gunduzleri uyumasam bile geceleri uyuyamiorum nedense geceleri bi enerjik oluyorum cocuklugumdan beri hep boyle. Uykusuzluk cok kotu insallah sen de misil misil uykuya dalarsin en kisa zamanda :/
bu reflü nasıl geçicek kızlar yaaabazen sinirden ağlayasım gelio tetikleyecek bişey yemiyorum gaviscon içtim bana mısın demio bu gidişle boğazım oldr tahriş olcak ki onla uğraşmaya başlıcam diye de korkuyorum durup durup akşamları vuruo tabi yattığım için midir nedir 2 yastık yok yok olmuo progesteron kasları gevşettiği için mide kapakçığı da gevşiyomuş bnm vücuttaki progesteron yetmiyomuş gibi bide 2 ay fitil olarak kullandım bebe aşağıya inse belki midem rahatlar o da yok bu saatte boğazımın yanmasıyla uyandım Allah başka dert vermesin tabi bir an önce sağlıkla kavuşsaydık yavrularımza
Bende aynı durumdayım
Yağlı tuzlu acı yemiyorum
Bol su içiyorum
Kafam yüksekte yatıyorum
Yinede geliyor
Bu gavıscon hiçbir işe yaramıyor
Ben hala hastanedeyim
Hemşire bana bol yoğurt ye soğuk ayran iç dedi
Biraz rahatlatıyor sanki
Sancımda açılmamda yok hiçdur bende yiyim yoğurt soğuktanda boğazım ağrıdı sanki 2 gündür havalar serin bu seferde hasta doğum doğum önğ die korkuyorum
bebek nasl kalp atışları düzensiz mi hala normal doğumu mu bekliyosunuz hiç sancın açılman var mı
Banada hemşire söylediYogurdu ilk kez duydum yogurt da benim midem yaninca yedigimde daha kotu yapiyo
kız sen yine mi burdasınbebek doğunca keşke uyusaymışım dicez ama bende ayaktayım yine
gavisconda bitmek üzere ztn bi içimlik var bide rennie yimi denesem offlamak istemiyorum ağzımdan küçük bi of çıksa kazara sen bu bebeği 2 yıl bekledin isyan etme diyorum kendime ama bazen çok yanıoGaviscon ise yaramiyo rennie icmeni tavsiye ederim tabi daha once icmediysen. Gaviscon beni daha kotu yapiyo. Bide soguk süt az az yudum yudum ictigimde o da iyi geliyo ama rennie bende baya ise yariyo
Banada hemşire söyledi
Anlık yasa psikolojikmi bilmiyorum ama beni rahatlatıyor
Gavıscon işe yaramıyor
Rennıe tabletde biraz rahatlatıyor yanımda olsa onu kullanırdım
bnm cmt son çekilen nstmde bebek hareketi çok az çıktı çeken ebe aklımı bulandırdı doktor bi tur daha ister büyük ihtimal die normalde hiç durmazdı bnm sıpa doktorda 2 kez hareket vae tekrarlamaya gerek yok dedi taktım mı naptım sanki 2 gündür daha az hareket ediyo gibi gelio stres yapmıyım diyorum ama elimde diil hayırlısıyla doğsalardı bi :) bnm 34. haftada 60 70lerde sancım vardı iğneler ilaçlar şimdi 38 bitti sancı 0 sen doğuma kdr hastanede mi kalacaksnSancımda açılmamda yok hiç
Normal doğumu bekleyeceğiz dedi doktor
Bugün ki nst biraz daha iyiydi
gavisconda bitmek üzere ztn bi içimlik var bide rennie yimi denesem offlamak istemiyorum ağzımdan küçük bi of çıksa kazara sen bu bebeği 2 yıl bekledin isyan etme diyorum kendime ama bazen çok yanıo
son haftalara gelince o baskı gelsin die bekliceksn ben şimdi sancı çıksa nst de ya da evde hissetmeye başlasam die bekliyorum ama çok nadir günde bi kaç kez anca oluoEvet ben de ayni oyleyim bazen yeter artik diyorum oyle dedigim gece bebegimi ruyamda goruyorum. Ruyamdayken bile onun benim oldugunu bilmek oyle huzur verici bambaska biseyki tarifi yok ya. Sonra pisman oluyorum benim de tek dayanamadigm bu mide yanmasi ve arasira gelen vajinaya baski
Sanırım yatırmaya devam edecekbnm cmt son çekilen nstmde bebek hareketi çok az çıktı çeken ebe aklımı bulandırdı doktor bi tur daha ister büyük ihtimal die normalde hiç durmazdı bnm sıpa doktorda 2 kez hareket vae tekrarlamaya gerek yok dedi taktım mı naptım sanki 2 gündür daha az hareket ediyo gibi gelio stres yapmıyım diyorum ama elimde diil hayırlısıyla doğsalardı bi :) bnm 34. haftada 60 70lerde sancım vardı iğneler ilaçlar şimdi 38 bitti sancı 0 sen doğuma kdr hastanede mi kalacaksn
son haftalara gelince o baskı gelsin die bekliceksn ben şimdi sancı çıksa nst de ya da evde hissetmeye başlasam die bekliyorum ama çok nadir günde bi kaç kez anca oluo
İnsin artık daha ne geziyo yukarıdabu reflü nasıl geçicek kızlar yaaabazen sinirden ağlayasım gelio tetikleyecek bişey yemiyorum gaviscon içtim bana mısın demio bu gidişle boğazım oldr tahriş olcak ki onla uğraşmaya başlıcam diye de korkuyorum durup durup akşamları vuruo tabi yattığım için midir nedir 2 yastık yok yok olmuo progesteron kasları gevşettiği için mide kapakçığı da gevşiyomuş bnm vücuttaki progesteron yetmiyomuş gibi bide 2 ay fitil olarak kullandım bebe aşağıya inse belki midem rahatlar o da yok bu saatte boğazımın yanmasıyla uyandım Allah başka dert vermesin tabi bir an önce sağlıkla kavuşsaydık yavrularımza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?