2017 EKİM Anne adayları

Zaten bildigim kadariyla 34.haftadan sonra ciger gelistiriciye gerek yokmus.Cigerler gelisimini tamamlamis oluyor diye sanirim.Vaktinde dogatlar insallah hepsi.Istedigin gibi bir dogum olmasini dilerim:) M mutluseker1 [/QUOTE]
Amin, çok Sağ ol canım hepimizin inşallah

Günaydın kızlar. Sanki sabaha kadar çamaşır sıkmışım gibi avuçlarımın içi ağrıyarak uyandım bugün. Aynı şekilde ayaklarımın üstüne de zor bastım. Neden oluyor olabilir, bir fikri olan var mı?

Ona benziyor yani . Allah gönlümüze göre versin hepimizin de bnm kizce kime benzicek ki acaba :) sütün varmi ? Hastanede en çok işine yarayanlar neler hepsini bekliyorum :)
Sütün dün daha iyiydi tuttu emiyordu çocuk bugün yok gibi doğru düzgün bi şey yemedim diye süt de olmuyor haliyle ,hastaneye bol bol bebek kıyafeti koyun bi bakıyon işiyor kusuyor ben yanıma üç takım almıştım düşün yani ,bi de eşini de düşün eşofman almadık ona perişan oldu adam

Kızlar Allah hepinizden razı olsun , ben yürürken çok zorlanıyorum az önce doktorum geldi işte anlattım ve hiiiç uyumadım o yüzden çok da yazamıyom buraya

Anladm canm bnde 3 takım koymustm bi tane daha koyaym o zamn . Eşofman orda kalmicak bnm eşim sanirsam ama koyarm yinede belli olmaz :) Sağol canm bu arada

kızlar benim dizlerim çok ağrıo neden acaba çömelme yapmaya başlayayım dedim yürürken sıkıntı yokta çömelemiyorum resmen dizlerimin bağı çözülüp düşcek gibi oluyorum çok ağrıo kalsiyum eksikliğinden olsa başka kemiklerimde ağrımaz mo

Çömelme hareketlerini bir şeye asılarak yap.doğumu kolaylaştıran pozisyonlardaki gibi. Yükü bacaklarına değil Pelvise vermeye çalış.
Gereksiz dizlerini zorlama, normalde yapmadığımız için hamlarsın ve Doğum günü o harekete dermanın olmaz. Ben bir merdiven çıktım bir hafta diz ve altı ağrısından 5gün ayağa kalkmakta bile zorlandım.

bu hamilelikte hareketsizlik hiç iyi değil ben hamile değilmişim gibi koştura koştura yapıodum her işimi 30. haftada doktor erken doğum riski dikkat et dediğinden beri bırak eğilip kalmayı bi rafa uzanmayı eşimle annem doğru düzgün ayakta kalıp yürümeme bile izin vermedi bende korktum açıkcası çok erkendi 30. hafta ozamandan buzaman hareketsizlik beni daha çok yıprattı sandalyeye tutundum canm ama yok dediğin gibi hamlaşmışım iice

Bebek buhar makinesi aldınız mı? Ben almayı düşünüyorum. Çünkü kaloriferli ev çok kuruyor hava. Biz bile bazen bogazımız kurumuş uyanıyoruz. Marka araştırıyorum. Alan var mı? Varsa ne gibi özelliklere baktınız ve ne marka aldınız?

Canm gözün aydın hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt :))

bengisu022 hayirli olsun canim gozun aydin saglikla buyut :)

Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok mutlu oldum adına

Gözünüz aydın :)
Allah anali babalı büyütsün...

bengisu022 gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah, sağlıkla büyütün bebişi

Allah sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah :)

bengisu022 gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun :)
Zanamm174 hayirlisiyla gir cik insallah iyi haberlerini bekliyoruzz.

@llina nasil oldun varmi bi gelisme?

bengisu022 allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle inşallah sütünde cabucak gelir.
Günaydın kizlarr. Bi saattir karnim çözülmuyo ya taş gibi oldu yine uyuyamiyorum. Dogurmak istiyom artik been

Gözün aydın canım. Güle güle büyüt kuzucugu

bengisu022 Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Zanamm174 Dualarımız seninle. Hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına.

Hayırlı olsun cnmmm.

hayirli olsun canim gozun aydin saglikla buyut

Cok teşekkürler kızlar.zamanı gelince Allah sizlere tattırsn.o kadar güzel bir duygu ki.gebelik boyu çekilen sıkıntılar vurunulan igneler hicbiri gözünüze gelmiyo.sezaryan olacaklar da hic korkmayın ben öncesinden korkuyordum açıkçası bebis 3.5 dk. Da doguyo.onu görünce bütün korku endişe geçiyor.bebek gidince ben biran önce ameliyat bitse de bebegimin yanına gitsem diye sabirszlandm.boşuna kendinizi strese sokmayn rahat olun.

Burada bir karışıklık olmus alintilanan msj benim deil :)

erken doğum derken şimdide günü geçerde doğmazsa telaşı sardı beni canm sende durumlar ne :) benim sıpa daha tam aşağı inmemiş doktora sordum pek sayılmaz yavaş yavaş yol alıo dedi
Benimki gectim inmeyi dogum pozisyonu bile almadi ters duruyo:) bende simdi hurma felan yiyip dogumu erken baslatmayi dusunuyom:) 39+ yi beklemeden :)

Benimki gectim inmeyi dogum pozisyonu bile almadi ters duruyo:) bende simdi hurma felan yiyip dogumu erken baslatmayi dusunuyom:) 39+ yi beklemeden :)
bende 40 ı doldurmadan sağlıkla gelse diyorum ama bebişte zayıf biraz 3000 ölçtü doltor 38+0 da nasip artk bi sağlıkla kolaylıkla kucaklasaydık :)

Ben de hiç toplu rahat edemiyorum sanki sıkıyolar sać derimi ama dedigin gibi bebişler inşallah doğunca topuza geçicez:)
Evet canım bu çok doğru ben bizzat ablamın oglunda yaşadık bu doktora gittik doktor inanmadı askerden muaf Olsun diye mi yaptın dedi birde
Ayy dr.un da yoruma bak.. evet canım Allaha emanetler dikkat edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…