- 3 Eylül 2013
- 296
- 199
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.781
Sütün dün daha iyiydi tuttu emiyordu çocuk bugün yok gibi doğru düzgün bi şey yemedim diye süt de olmuyor haliyle ,hastaneye bol bol bebek kıyafeti koyun bi bakıyon işiyor kusuyor ben yanıma üç takım almıştım düşün yani ,bi de eşini de düşün eşofman almadık ona perişan oldu adamOna benziyor yani . Allah gönlümüze göre versin hepimizin de bnm kizce kime benzicek ki acaba :) sütün varmi ? Hastanede en çok işine yarayanlar neler hepsini bekliyorum :)
Anladm canm bnde 3 takım koymustm bi tane daha koyaym o zamn . Eşofman orda kalmicak bnm eşim sanirsam ama koyarm yinede belli olmaz :) Sağol canm bu aradaSütün dün daha iyiydi tuttu emiyordu çocuk bugün yok gibi doğru düzgün bi şey yemedim diye süt de olmuyor haliyle ,hastaneye bol bol bebek kıyafeti koyun bi bakıyon işiyor kusuyor ben yanıma üç takım almıştım düşün yani ,bi de eşini de düşün eşofman almadık ona perişan oldu adam
Çömelme hareketlerini bir şeye asılarak yap.doğumu kolaylaştıran pozisyonlardaki gibi. Yükü bacaklarına değil Pelvise vermeye çalış.kızlar benim dizlerim çok ağrıo neden acaba çömelme yapmaya başlayayım dedim yürürken sıkıntı yokta çömelemiyorum resmen dizlerimin bağı çözülüp düşcek gibi oluyorum çok ağrıo kalsiyum eksikliğinden olsa başka kemiklerimde ağrımaz mo
bu hamilelikte hareketsizlik hiç iyi değil ben hamile değilmişim gibi koştura koştura yapıodum her işimi 30. haftada doktor erken doğum riski dikkat et dediğinden beri bırak eğilip kalmayı bi rafa uzanmayı eşimle annem doğru düzgün ayakta kalıp yürümeme bile izin vermedi bende korktum açıkcası çok erkendi 30. hafta ozamandan buzaman hareketsizlik beni daha çok yıprattı sandalyeye tutundum canm ama yok dediğin gibi hamlaşmışım iiceÇömelme hareketlerini bir şeye asılarak yap.doğumu kolaylaştıran pozisyonlardaki gibi. Yükü bacaklarına değil Pelvise vermeye çalış.
Gereksiz dizlerini zorlama, normalde yapmadığımız için hamlarsın ve Doğum günü o harekete dermanın olmaz. Ben bir merdiven çıktım bir hafta diz ve altı ağrısından 5gün ayağa kalkmakta bile zorlandım.
bunları 2 hafta önce fln görmüştüö lcw de ama kalan bedenler vardı tabi birer ikişer taneydi dediğin gibi baya da inceydiBenim aldiklarimda ince aslinda ama, bebekli ev zaten sicak olacagi icin isime gelir diye dusunuyorum:)
Eki Görüntüle 2048584 Eki Görüntüle 2048586
erken doğum derken şimdide günü geçerde doğmazsa telaşı sardı beni canm sende durumlar ne :) benim sıpa daha tam aşağı inmemiş doktora sordum pek sayılmaz yavaş yavaş yol alıo dediBenim aldiklarimda ince aslinda ama, bebekli ev zaten sicak olacagi icin isime gelir diye dusunuyorum:)
Eki Görüntüle 2048584 Eki Görüntüle 2048586
Canm gözün aydın hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt :))
bengisu022 hayirli olsun canim gozun aydin saglikla buyut :)
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok mutlu oldum adına
Gözünüz aydın :)
Allah anali babalı büyütsün...
bengisu022 gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah, sağlıkla büyütün bebişi
Allah sağlıkla ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah :)
bengisu022 gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun :)
Zanamm174 hayirlisiyla gir cik insallah iyi haberlerini bekliyoruzz.
@llina nasil oldun varmi bi gelisme?
bengisu022 allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle inşallah sütünde cabucak gelir.
Günaydın kizlarr. Bi saattir karnim çözülmuyo ya taş gibi oldu yine uyuyamiyorum. Dogurmak istiyom artik been
Gözün aydın canım. Güle güle büyüt kuzucugu
bengisu022 Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.
Zanamm174 Dualarımız seninle. Hayırlısıyla alırsın inşallah bebeğini kucağına.
Hayırlı olsun cnmmm.
Benim bebiş de erkenden doğum kanalına inince çoktaaan yasakladı bende de bi endişe var açıkçası dr.a çömelme vs.gibi hareketler yapayım mı dedim haftaya alttan bakıcam ordaki duruma göre yönlendiririm şimdilik bişi lüzum görmüyorum dedi
Gözünaydın canım ne mutlu sana Allah sağlıklı hayırlı etsin bol faydalı sütü olsun inş :)
hayirli olsun canim gozun aydin saglikla buyut
Burada bir karışıklık olmus alintilanan msj benim deil :)Zanamm174 gözün aydin ve geçmiş olsun vanim saglicakla büyüsün inşallah darisida bizlere
Canim ben 35 sonundan beri hurmaya verdim kendimi erken dogum yapayim normal olsun diye bebek büyük çünkü ama yürüyüşe cok uzun sure dayanamıyorum ne kadar yurumek lazimki acaba dedigimiz gibi olmasi için arastirdinmi. Zorlicam kendimi biraz dahaa
Benimki gectim inmeyi dogum pozisyonu bile almadi ters duruyo:) bende simdi hurma felan yiyip dogumu erken baslatmayi dusunuyom:) 39+ yi beklemeden :)erken doğum derken şimdide günü geçerde doğmazsa telaşı sardı beni canm sende durumlar ne :) benim sıpa daha tam aşağı inmemiş doktora sordum pek sayılmaz yavaş yavaş yol alıo dedi
bende 40 ı doldurmadan sağlıkla gelse diyorum ama bebişte zayıf biraz 3000 ölçtü doltor 38+0 da nasip artk bi sağlıkla kolaylıkla kucaklasaydık :)Benimki gectim inmeyi dogum pozisyonu bile almadi ters duruyo:) bende simdi hurma felan yiyip dogumu erken baslatmayi dusunuyom:) 39+ yi beklemeden :)
Ben de hiç toplu rahat edemiyorum sanki sıkıyolar sać derimi ama dedigin gibi bebişler inşallah doğunca topuza geçicez:)Ayy yavrum benim. Ne acı. Bunun bi de saç kılı yüzünden olanı gördüm. Benim saçlar rapunzel gibi ve dışarda tesettürlü olduğum için evde hep salık bırakırım. Anne topuzu yapıcam Doğum itibariyle.
Ayy dr.un da yoruma bak.. evet canım Allaha emanetler dikkat edelim.Evet canım bu çok doğru ben bizzat ablamın oglunda yaşadık bu doktora gittik doktor inanmadı askerden muaf Olsun diye mi yaptın dedi birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?