- Emoji Skoru
- 1.810
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.381
İshal için kahve limon yap canım ,baktın olmuyor doktora git bence ,ben çektim çok zordu sancısıCok kotu ishal oldum ve sirtimda acayip bi sanci var ya midem de eksidi cok kotuyumnapcam benn
Sorma korkar olduk hazırlık yapmaya ne almaya kalksan maşallah yorumlar bitmiyor :)
İshal için kahve limon yap canım ,baktın olmuyor doktora git bence ,ben çektim çok zordu sancısı
Geçmiş olsun canm ya git bence baktr ishal iyi değil diyolr .Doktor gel gaita tektiki yapalim dedi ya hic gidesim yok midem berbat hem de nasil yapiliyo acaba bu tetkik kendi mi ornek aliyo ben kendim mi veriyorum ooof of biktim valla
Hayırlısıyla doğuraydık valla ,bi de doğumdan sonra bunlar artar bebek zayıf mı sütün mü yetmiyor yok işte sıcak bunu giydirmişsin yok soğuk böyle ayy bitmeeez :)bi dogursaydik.
Ya bnm iki gundur sabah uyandığımda sancim oluyo sonra geciyo . Niye sabah acaba
Ben üç gün çektim çok zordu gerçekten ,bence git yoksa kurtulamazsın ishalden büyük bi ihtimal reflor verecekDoktor gel gaita tektiki yapalim dedi ya hic gidesim yok midem berbat hem de nasil yapiliyo acaba bu tetkik kendi mi ornek aliyo ben kendim mi veriyorum ooof of biktim valla
Kaka na bakılacak işte sebebini öğrenecekler ishalin bir çok sebebi olabilir ki biz hamilelere hiç iyi değil su kaybediyorsun ister istemezDoktor gel gaita tektiki yapalim dedi ya hic gidesim yok midem berbat hem de nasil yapiliyo acaba bu tetkik kendi mi ornek aliyo ben kendim mi veriyorum ooof of biktim valla
Geçmiş olsun canm ya git bence baktr ishal iyi değil diyolr .
Kaka na bakılacak işte sebebini öğrenecekler ishalin bir çok sebebi olabilir ki biz hamilelere hiç iyi değil su kaybediyorsun ister istemez
Çok geçmiş olsun canım ,biz hamilelere şu ilacı kullan diyemezler zaten ,Allah şifa versin bol bol su içmeyi unutmaEvet dogrudur ben direk onerebilceginiz bisey var mi diye sordum zaten doktora ama o da bugun gel dedi hemeninsallah gecer ya resmen eziyetmis kahve geceden beri 4 5 kasik yedim hic bi ise yaramadi
bende ist dayım ne ararsan her yerde mevcut sokak araları bile eczane dükkan dolu hiç o eksik işine takılmamak lazımBnde alsam Dr Browns alcaktm ama almadm ya bide burası küçük şehir 2 dkda istediğin yere ulasabiliyosn baktn lazm esimi yollarm avmye ebebekten alır gelir hemen :)
bnmde sabah ya da gece uyandığımda kasık ağrım oluo ya tuvaleti tutmaktan ya da sabit yatmaktan sıkışıo die düşünüyorum ama artk yürürken fln bacak aralarım ağrıobi dogursaydik.
Ya bnm iki gundur sabah uyandığımda sancim oluyo sonra geciyo . Niye sabah acaba
iş yerlerinde yapılanda kendin veriosun kulak çubuğu gibi bişeyle doktor kendi almaz ya idrar tahlili verio gibidir ya dediğim gibiDoktor gel gaita tektiki yapalim dedi ya hic gidesim yok midem berbat hem de nasil yapiliyo acaba bu tetkik kendi mi ornek aliyo ben kendim mi veriyorum ooof of biktim valla
canım mikrobik olabilir zehirlenme tarzı olabilir üşütmüş olabilirsin yada stresten olabilir önce ne sebeple olduğunu bilecek ki ona göre tedavi uygulasın ezberden olur mu hiçEvet dogrudur ben direk onerebilceginiz bisey var mi diye sordum zaten doktora ama o da bugun gel dedi hemeninsallah gecer ya resmen eziyetmis kahve geceden beri 4 5 kasik yedim hic bi ise yaramadi
iş yerlerinde yapılanda kendin veriosun kulak çubuğu gibi bişeyle doktor kendi almaz ya idrar tahlili verio gibidir ya dediğim gibi
canım mikrobik olabilir zehirlenme tarzı olabilir üşütmüş olabilirsin yada stresten olabilir önce ne sebeple olduğunu bilecek ki ona göre tedavi uygulasın ezberden olur mu hiç
tıpta iğrenç olur mu hiç canm neler görüyo onlar hepsi insan sağlığı için doktor kendi almaz ztn sen laba numune bırskırsın gerilme ben düğün günümden bş gün önce bi ishal bi bulantı acillik olmuştum çok fenaydım meğer psikolojikmiş serum taktılsr geçtiInsallah kendi almiyodur oyle kulak cubugu gibi biseyle. Ay ne igrenc seyler ya bunun tahlili mi olrmus yasa ki neler goresin
Baksin bakalim da hemen cozum bulsun insallahhh
tıpta iğrenç olur mu hiç canm neler görüyo onlar hepsi insan sağlığı için doktor kendi almaz ztn sen laba numune bırskırsın gerilme ben düğün günümden bş gün önce bi ishal bi bulantı acillik olmuştum çok fenaydım meğer psikolojikmiş serum taktılsr geçti
Izledim canim yapmaua calistim dun ama isye belli bi sure yapmam lazim sanirim. Hurmayida dun basladim yemeye. Ama iste bunlar acilmanin kokay olmasi icin fakat benim acilma var sanci yok :))Bi video paylaştı burda onu izlesene :) çömelme faln yapıyorlar bide hurma yiyomusun?
Gecenncumartesi bende istifra nendeiyle acile gittim dediler bugünler e hamilelerde salgin var herhalde ishal mide bulantisiyla geliyolar serum takiyrz diye.Bana da insallah hemen serum takar da daha etkili olur ilac iki saat etki etsin diye beklemiiim:)
Gebelik sekerinde bebek iri okur diolarda ondan sormustum ayni haftadayiz saniri
Biz sizinle ayni haftadayiz gunu dahil
Daha ben ultrasona firemedim yurtdisindayim da
Gebelik sekerinde irinolyyo cocuk diyolar ondan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?