- 4 Ağustos 2015
- 817
- 779
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.061
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Öyleymiş doktorda söylediDeli seni:) gebeligin hele son trimestrnda kaslar dogumu kolaylastirmak icin gevsiyormus, bu da en cok ayak burkulmalari olarak donus yapiyormus. Tam 4 defa spor ayakkabiyla ayak burkunca aradtirdim da ogrendim sendeki iyi cesaret
KaldirimlAra atiyor bir de sucu kofte:) sen once hormonlarina bak:)
Hayirlisi olsun bu saatten sonra artik normal zaten 37den sonra. Onemli olan saglikli olmasi artik. Simdi kac kiloymuski bebisin acaba. Bizimki gecen gun bakmadi kontrolde kilosuna sadece cati muayenesi yaptigeldim canım açılma bakmadı ztn çatı muayenesi yapmıomuş doğum başlangıcında bakıomuş ebeler sanırım rahim ağzı 28mm fln kısalmaya başlamış yavaş yavaş hazır ol artk dedi 40a ulaşamıcaz heralde dedim senin gibi olup ulaşanlarda var ulaşamayanlarda var dedi ama bundan sonra doğsada problem yok 2700den aşağıda doğmaz ztn dedi beklicez artk
Ay hadi hayirlisi canim gelismelerden haberdar et saglikla al kucagina insallah bebislerini.Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Herseyde bir hayir vardir canim tansiyonunun kontrol altinda olmasida iyi birsey bence. Skma canini pozitif düşünKızlar pazartesi ye kadar hastanedeyim tansiyonum yüzünden ama herşey normal diyor hemşireler boşu boşuna yatiyormusum gibi geliyor
geçen hafta 2800 dü bi hafta geçti 2900 dedi bugün canım sıkıldı aslında nie kilo almadı die doktorda arrk ölçümler zorlaşıo bnm 1 mm farklı ölçmem bile sonucu değiştirio kiloya çok takılma bunlar sadece tahmin dedi canım şuan bile doğsa 2700den aşağı olmaz dedi bakalım hayırlısı artk sen nasılsın var mı sancı flnHayirlisi olsun bu saatten sonra artik normal zaten 37den sonra. Onemli olan saglikli olmasi artik. Simdi kac kiloymuski bebisin acaba. Bizimki gecen gun bakmadi kontrolde kilosuna sadece cati muayenesi yapti
Benimde gecen hafta oyleydi cnm bu hafta artik bilemiyorum. Zaten bikac haftaya kadarda senin 3 u bulur gecer bile bencede takilma. Benim yaramaz kizimda bugun uslu hic agri olmadi bugün:)) az once birini okudum dogumnhikayesi 4cm acilmayla 2 hafta beklemiş. Bizimkide beklermi acaba diyorum. Ama o gezmesine ragmen oyle olmus ben sadece bayramda ciktim hemen rahim boyunkisalip acilma oldu. Bilemedim. Yarin dogum oncesi alinacaklar icin disari ciksam mi cikmasammi kararsizimgeçen hafta 2800 dü bi hafta geçti 2900 dedi bugün canım sıkıldı aslında nie kilo almadı die doktorda arrk ölçümler zorlaşıo bnm 1 mm farklı ölçmem bile sonucu değiştirio kiloya çok takılma bunlar sadece tahmin dedi canım şuan bile doğsa 2700den aşağı olmaz dedi bakalım hayırlısı artk sen nasılsın var mı sancı fln
Allah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin.demek ki hayırlı vakti simdiymis.bizleri de haberdar et.Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Tedbir amaçlı turuyorlardr.olsun cok kötü olup hastanede yatmqktansa boşuna yatmak daha iyidir:))olumlu tarafından bak.şükür ki iyisinKızlar pazartesi ye kadar hastanedeyim tansiyonum yüzünden ama herşey normal diyor hemşireler boşu boşuna yatiyormusum gibi geliyor
Ayyy hadi, inşallah sağ salim gelsin kuzucuklar :))Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Iki rakam oluyor canim biri ustte biri altta ustteki 145-160 larda olan bebegin kalp atisi.alttaki 20-40 larda olan sancilar canim benimkinde boyleydiKızlar birsey sorucam. Bu nst makinesine bağlandığımızda cihazda rakam cikiyor ya. Benim ilk nst de 20 ile 50 arasinda o rakam gitti geldi. Dun ise 145 ile 165 arasiydi. Doktor normal dedi. O rakam baska birsey mi ona diklat edilmiyormu bende hic bilmiyorum. Aciklarmisiniz.
canım 145 li olan rakamlar bebeğin kalp atışı 20 50 dediğinde sende çıkan kasılmaların düzeyi yani ikisi yan yana aynı anda gözüküo aslında belki cihaz farkından biri gözükmüştür sendeKızlar birsey sorucam. Bu nst makinesine bağlandığımızda cihazda rakam cikiyor ya. Benim ilk nst de 20 ile 50 arasinda o rakam gitti geldi. Dun ise 145 ile 165 arasiydi. Doktor normal dedi. O rakam baska birsey mi ona diklat edilmiyormu bende hic bilmiyorum. Aciklarmisiniz.
Saol haber verdigin icin canim birsey olmaz artik Haftan iyi dogsada kucagina alirsin saglikli bir sekilde insallahnst de bişey çıkmadı ama o gece ki sertlik iğne batması da geçmişti ztn doktor rahim ağzı kısalmaya başlamış artk doğumu beklicez dedi heralde 40ı göremezmişim haftada 1 kontrole devam kanama su sık sancı olursa doğum başlıo demektir gelirsin dedi
Ya peki mecbur parmakliycaz derseler napcaz. :))Doğumda o kadar parmaklatmayn be kendinizi :))) açıklık varmı diye ben baktrdim ama zorlanmadm ya çatı muayenesi de ona benziyordur o yüzden korkmuyorum.
Güzel haberlerini bekliyorum, sağlıkla gelsinler.Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Canım pusetlerin (anakucağının) o şekilde tasarlanmasının sebebi zaten anne karnındaki şekli verip omuriliğini koruması. Ama şöyle bir durum da var. Bazı ana kucaklarının içinde maliyeti düşürmek adına darbe emici falan hiç bir şey olmuyor ve çok sert ve fazla çukur kalıyor. Çok fazla derin ve sert ise resimdeki gibi bir bel destek minderi alabilirsin. Bak mesela resimdeki anakucağı alt plastiği ve kumaştan ibaret gibi.Kizlar yeni dogdugunda hastahane cikisinda bebegi nasil tasiyacaksiniz puset mi kullanilir. Puset biraz derin gibi duz durmasi icin puset minderi gibi birsey almak mi gerekir kullanislimidir olumlu olumsuz yorumlar okudumMavikelebek0134 sence kullanisli olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?