2017 EKİM Anne adayları

Öyleymiş doktorda söyledi
Acı bi şekilde tecrübe etmiş oldum
Yavaş yavaş temizliğimi yaparım zaten dışarıda çıkamıyorum :)
Senin herşeyin hazır dimi

Kızlar pazartesi ye kadar hastanedeyim tansiyonum yüzünden ama herşey normal diyor hemşireler boşu boşuna yatiyormusum gibi geliyor

Hayirlisi olsun bu saatten sonra artik normal zaten 37den sonra. Onemli olan saglikli olmasi artik. Simdi kac kiloymuski bebisin acaba. Bizimki gecen gun bakmadi kontrolde kilosuna sadece cati muayenesi yapti

Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Ay hadi hayirlisi canim gelismelerden haberdar et saglikla al kucagina insallah bebislerini.

Kizlar yeni dogdugunda hastahane cikisinda bebegi nasil tasiyacaksiniz puset mi kullanilir. Puset biraz derin gibi duz durmasi icin puset minderi gibi birsey almak mi gerekir kullanislimidir olumlu olumsuz yorumlar okudum Mavikelebek0134 sence kullanisli olurmu

Hayirlisi olsun bu saatten sonra artik normal zaten 37den sonra. Onemli olan saglikli olmasi artik. Simdi kac kiloymuski bebisin acaba. Bizimki gecen gun bakmadi kontrolde kilosuna sadece cati muayenesi yapti
geçen hafta 2800 dü bi hafta geçti 2900 dedi bugün canım sıkıldı aslında nie kilo almadı die doktorda arrk ölçümler zorlaşıo bnm 1 mm farklı ölçmem bile sonucu değiştirio kiloya çok takılma bunlar sadece tahmin dedi canım şuan bile doğsa 2700den aşağı olmaz dedi bakalım hayırlısı artk sen nasılsın var mı sancı fln

Benimde gecen hafta oyleydi cnm bu hafta artik bilemiyorum. Zaten bikac haftaya kadarda senin 3 u bulur gecer bile bencede takilma. Benim yaramaz kizimda bugun uslu hic agri olmadi bugün:)) az once birini okudum dogumnhikayesi 4cm acilmayla 2 hafta beklemiş. Bizimkide beklermi acaba diyorum. Ama o gezmesine ragmen oyle olmus ben sadece bayramda ciktim hemen rahim boyunkisalip acilma oldu. Bilemedim. Yarin dogum oncesi alinacaklar icin disari ciksam mi cikmasammi kararsizim

Kızlar önce kahverengi şimdide giderek kana dönüşen akıntım var, birazdan hastaneye geçiyorum. Duanızı istiyorum. Pazartesiyi beklemeyecek sanırım sıpalar:) sancım yok ama bilmiyorum.
Allah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin.demek ki hayırlı vakti simdiymis.bizleri de haberdar et.

Kızlar birsey sorucam. Bu nst makinesine bağlandığımızda cihazda rakam cikiyor ya. Benim ilk nst de 20 ile 50 arasinda o rakam gitti geldi. Dun ise 145 ile 165 arasiydi. Doktor normal dedi. O rakam baska birsey mi ona diklat edilmiyormu bende hic bilmiyorum. Aciklarmisiniz.

Iki rakam oluyor canim biri ustte biri altta ustteki 145-160 larda olan bebegin kalp atisi.alttaki 20-40 larda olan sancilar canim benimkinde boyleydi

canım 145 li olan rakamlar bebeğin kalp atışı 20 50 dediğinde sende çıkan kasılmaların düzeyi yani ikisi yan yana aynı anda gözüküo aslında belki cihaz farkından biri gözükmüştür sende

Saol haber verdigin icin canim birsey olmaz artik Haftan iyi dogsada kucagina alirsin saglikli bir sekilde insallah

Doğumda o kadar parmaklatmayn be kendinizi :))) açıklık varmı diye ben baktrdim ama zorlanmadm ya çatı muayenesi de ona benziyordur o yüzden korkmuyorum.
Ya peki mecbur parmakliycaz derseler napcaz. :))
Parmaklama isin sakasi tabi Kesin kendini kasmamissindir sen ondan rahat gecmisdir. Zaten kasmadigin surece sorun yok

Canım pusetlerin (anakucağının) o şekilde tasarlanmasının sebebi zaten anne karnındaki şekli verip omuriliğini koruması. Ama şöyle bir durum da var. Bazı ana kucaklarının içinde maliyeti düşürmek adına darbe emici falan hiç bir şey olmuyor ve çok sert ve fazla çukur kalıyor. Çok fazla derin ve sert ise resimdeki gibi bir bel destek minderi alabilirsin. Bak mesela resimdeki anakucağı alt plastiği ve kumaştan ibaret gibi.

Eklentiler

• IMG_1237.PNG
    118,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…