2017 EKİM Anne adayları

iyi bakalım az daha sıksın dişini bnmkide okdr hareketli ki çocuk daha içerde duramayacakmış gibi tepiniyo ya işteyken bukdr oynamıodu şimdi evdeyim diye oynıo ya da evdeyim die her hareketini hissediyorum
Benim de akşamları hareketli. Yemekten sonra coşuyo. Aman hareketli olsunlar. Dr hareketli bebek iyidir dedi.

Saglikla al insallah kuzularini kucagina canim. Insallah kolay bir dogum olur. Sezeryandi sanki dimi

Benimki sakindi aslinda ama 3 gundur fln her zamankinden daha hareketli. Belkide sen hareket halinde oldugunnicin cok hissetmiyormussundur
Evet canım sezeryan olacak. Spinal olacakmış.
Bu arada herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için..

Ya ben hic acilma falan var mi bilmiyorum dr um da bisey demedi nasil kontrol ediliyo bilmiyorum kacinca haftadan itibaren bakiyorlarsa acikma olup olmadigina?

Geçmiş olsun canım umarım her şey kontrol altındadır

Kızlar pazartesi 7:30 da inşAllah yatışım olacak.. duanızı bekliyorum :)
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler bakalım kuzucuklar

Günaydınn
Ödem bendede var ne yapsam geçmedide
Ayağımda bile bile lades oldu
Şahane kaldırımlarımız artı topuklu ayakkabı

Ya ben hic acilma falan var mi bilmiyorum dr um da bisey demedi nasil kontrol ediliyo bilmiyorum kacinca haftadan itibaren bakiyorlarsa acikma olup olmadigina?
Kimi doktor son ay surekeli kontrol ediyor cati muayenesiyle alttan bakiyor canim.
Benim doktorum daha bakmadı hic. Bakmasinida istemiyorum kendim soyledim zaten. Bir kez rahatsizlandim evime en yakin hastaneye gittim baktilar canim gitti.
Agri sanci su gelmesi nisan gelmesi vs durumunda bakmalari bence daha dogru olur. Cekilecek dert degil. Hele dogum yapacagimiz zaman ikide bir gelip gidip parmakliyorlar.

Eyvah eyvah iyiki bakmiyormus o zaman bende arada baski oluyor alt bolgeme o mu acilma diyordum simdi anladim :)

Eyvah eyvah iyiki bakmiyormus o zaman bende arada baski oluyor alt bolgeme o mu acilma diyordum simdi anladim :)
Yok canim acilmayi ancak bakarak doktor anlar.
Mutlaka yasiycaz napalim mecbur :))
Baktiklarinda Kendini cok kasmazsan o kadar acimiyo. Ben cok kasiliyorum.

Yok canim acilmayi ancak bakarak doktor anlar.
Mutlaka yasiycaz napalim mecbur :))
Baktiklarinda Kendini cok kasmazsan o kadar acimiyo. Ben cok kasiliyorum.
Evet muhakkak anladim bunu aklimda bulunduracagim ama ister istemez kasar ki insan

dün gecedenberi karnım taş gibi oluo özellikle sağ tarafa toplanıo doğru düzgün uyuyamadm ara ara da vajinaya bi iğne batma hissi gelio bugünün ki nstyi dört gözle bekliyorum saat 10da kontrolüm var bakalım durum neymii

Benimde siddetli adet sancılarım ve vajinaya igne batma oluyor ama nstde 40larda sanci cikiyo.
Nst Sonucunu soylersen sevinirim. Bide kac gunde bir kontole gidiyorsun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…