- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.021
Benim de akşamları hareketli. Yemekten sonra coşuyo. Aman hareketli olsunlar. Dr hareketli bebek iyidir dedi.iyi bakalım az daha sıksın dişini bnmkide okdr hareketli ki çocuk daha içerde duramayacakmış gibi tepiniyo ya işteyken bukdr oynamıodu şimdi evdeyim diye oynıo ya da evdeyim die her hareketini hissediyorum
Evet canım sezeryan olacak. Spinal olacakmış.Saglikla al insallah kuzularini kucagina canim. Insallah kolay bir dogum olur. Sezeryandi sanki dimi
Benimki sakindi aslinda ama 3 gundur fln her zamankinden daha hareketli. Belkide sen hareket halinde oldugunnicin cok hissetmiyormussundur
Referans aralığı 0 la 300 arasiydi cnm ama Dr ne diyorsa doğrudur çok şükür şimdilik birseyimiz yokBenimde 407 çıktı canım doktor sınır dedi
Geçmiş olsun canım umarım her şey kontrol altındadırKızlar Dr yatış yaptı idrar sonucu ve tansiyon kontrol edilip ona göre çıkış verilecekmis kötü çıkarsa ya doğum yaptırılicakmis yada doğuma kadar yaticakmisim hastane de herşeyin hayırlısını versin rabbim
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler bakalım kuzucuklarKızlar pazartesi 7:30 da inşAllah yatışım olacak.. duanızı bekliyorum :)
Sağol cnm bnm Rabbime binlerce şükür olsun ki şimdilik herşey yolunda inşallah sabah hayırlısıyla taburcu olurumGeçmiş olsun canım umarım her şey kontrol altındadır
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler bakalım kuzucuklar
Valla bende bilmiyorum artık kan sulandırıcı sordum ne kadar kullancam diye doğum dan sonra da devam etcen dedi artık ne olur bilmemReferans aralığı 0 la 300 arasiydi cnm ama Dr ne diyorsa doğrudur çok şükür şimdilik birseyimiz yok
Olsun cnm kullanırsın doğumdan sonra kaç ay daha kullanicanValla bende bilmiyorum artık kan sulandırıcı sordum ne kadar kullancam diye doğum dan sonra da devam etcen dedi artık ne olur bilmem
Günaydın-Mavi nasıl oldun canım?
@Mavikelebek0134 Hayırlı neyse o olsun, şuan tek önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak doktorun fazla ısrarcı normal doğum konusunda sanki.
asksizmevsim idrar sonucun ne oldu?
GünaydınnCem yilmazin dedigi gibiyim:) bak,heryanim sis:)
Odemle bogusuyorum cok fazla. Hatta ellerimde uyusma var odemden dolayi kasik bile tutamiyorum siteye de girmiyorum pek ondan.Dahadacokvar nasi bu kadar sistimbilmiyorum
Sen ayagininasilcikarttin gecmisolsun
Onun için kesin bir şey demedi zaman ilerledikçe konuşuruz bunları dedi bakalim hayırlısı artık haftada gel dediOlsun cnm kullanırsın doğumdan sonra kaç ay daha kullanican
Kimi doktor son ay surekeli kontrol ediyor cati muayenesiyle alttan bakiyor canim.Ya ben hic acilma falan var mi bilmiyorum dr um da bisey demedi nasil kontrol ediliyo bilmiyorum kacinca haftadan itibaren bakiyorlarsa acikma olup olmadigina?
Eyvah eyvah iyiki bakmiyormus o zaman bende arada baski oluyor alt bolgeme o mu acilma diyordum simdi anladim :)Kimi doktor son ay surekeli kontrol ediyor cati muayenesiyle alttan bakiyor canim.
Benim doktorum daha bakmadı hic. Bakmasinida istemiyorum kendim soyledim zaten. Bir kez rahatsizlandim evime en yakin hastaneye gittim baktilar canim gitti.
Agri sanci su gelmesi nisan gelmesi vs durumunda bakmalari bence daha dogru olur. Cekilecek dert degil. Hele dogum yapacagimiz zaman ikide bir gelip gidip parmakliyorlar.
Yok canim acilmayi ancak bakarak doktor anlar.Eyvah eyvah iyiki bakmiyormus o zaman bende arada baski oluyor alt bolgeme o mu acilma diyordum simdi anladim :)
Evet muhakkakYok canim acilmayi ancak bakarak doktor anlar.
Mutlaka yasiycaz napalim mecbur :))
Baktiklarinda Kendini cok kasmazsan o kadar acimiyo. Ben cok kasiliyorum.
Evet insan ister istemez kasiliyor. Elinden geldigince rahat kendini serbest bırakmaya calis.Evet muhakkakanladim bunu aklimda bulunduracagim ama ister istemez kasar ki insan
Benimde siddetli adet sancılarım ve vajinaya igne batma oluyor ama nstde 40larda sanci cikiyo.dün gecedenberi karnım taş gibi oluo özellikle sağ tarafa toplanıo doğru düzgün uyuyamadm ara ara da vajinaya bi iğne batma hissi gelio bugünün ki nstyi dört gözle bekliyorum saat 10da kontrolüm var bakalım durum neymii
İyi cnm herşey bebisler için başka birşey olsa hergun iğne vurulmaz kimseOnun için kesin bir şey demedi zaman ilerledikçe konuşuruz bunları dedi bakalim hayırlısı artık haftada gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?