2017 de hamilelik isteyenler birlikte bilgi paylasalim yeni yilda bebislerimizi kucagimiza alalimm

munter

17.11.17-73 kg 22.06.18 -61.8 kg 14. tk♡
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
5.583
8.360
Merhaba kizlar, dort yillik evliyim artik bebis istiyoruz.. Su an ozel gunumdeyim buradan tecrubeli tecrubesiz benim gibi bebis isteyen arkadaslarla fikir alisverisi yapmak destek almak destek vermek ve bu guzel mutlulugu paylasmak istiyorum. :anneadayı:
Birlikten kuvvet dogar :KK60:

Hayit tohumunu iciyorum ama bi bardak suya bi tatli.kasigi.hayit.tohumu.bi arastir sende istersen baya hamile kalan var

Merabaaaa bende 1yillik.evliyim.hiclorunmadik.ama.olmadi bakalim nasip bu ay hayit tohumu bal corek.otu tarcin yiyorum nasip

Hayit tohumunu iciyorum ama bi bardak suya bi tatli.kasigi.hayit.tohumu.bi arastir sende istersen baya hamile kalan var

Merhaba canim hosgeldinnn...
Nereden satin aldin aktarlardan mi bende bir bakayim.:KK76:
Sen doktora gittin mi bir problem mi var yoksa stresten mi ?

Bi sikinti yok bende nedendir bilmiyom valla bu ay ne olcak bakalim duzenli kullandim ama

Olabilir stressiz gecmiyoki vaktim ananem alzermir annemde kaliyorum indan once is iin cok ugrastik vs vs drrken stressiz degildim

Olabilir stressiz gecmiyoki vaktim ananem alzermir annemde kaliyorum indan once is iin cok ugrastik vs vs drrken stressiz degildim

Aynen stressiz olmuyor onemli olan en aza indirebilmek. Ovulasyon testi kullandinmi bu arada yas kac

Selam kızlar bende varım bende pco var yani lh hormonum yüksek ve yumurtam çatlamıyor 9 şudur korunmuyorum geçen ay bir hamilelik yaşadım ve düşükle sonuçlandı bekliyorum hayırlısı ile bakalım inşallah gelir bebişler

Kullandim ama ben hic o cift cizgiyi koyu olarak gormedim:110::oha:ya benim ablam sadece bi gun korunmadik o gece hamile kalmis yani dedim yumurtlama gununemi denk geldi o kadar gunden birisi daha adetim bittigi gun birlikte olduk o geceden hamile kaldim diyo anlamaidm.millet nasil guzel yumurtluyo:kızgın: bi bende yok sanirim

Ben geçen ay hayıt tohumu ve ovulasyon testi ile hamile kaldım bu ay ovulasyon testine devam ediyorum ama hayıt tohumunu bıraktım tekrar başlayacağım bu ay hamile olmazsam önünüz ay soğan kürüne başlayacağım

Selam kızlar bende varım bende pco var yani lh hormonum yüksek ve yumurtam çatlamıyor 9 şudur korunmuyorum geçen ay bir hamilelik yaşadım ve düşükle sonuçlandı bekliyorum hayırlısı ile bakalım inşallah gelir bebişler
selammm canimmm hoss geldinnn. Cok gecmis olsun. Ins. Erken zamanda bebislerimiz olur bebislerimozin sohbetini yaptigimizida goruruzz:KK76: 9 gundur reglin gectimi ne zaman regl olman gerekiyor :KK17:

Kullandim ama ben hic o cift cizgiyi koyu olarak gormedim:110::oha:ya benim ablam sadece bi gun korunmadik o gece hamile kalmis yani dedim yumurtlama gununemi denk geldi o kadar gunden birisi daha adetim bittigi gun birlikte olduk o geceden hamile kaldim diyo anlamaidm.millet nasil guzel yumurtluyo:kızgın: bi bende yok sanirim

Bende onu dusunuyorum insanlar patir patir doguruyor nasip isi biz elimozden geleni yapalimda :anne: hic beklemedigimiz anda olcak ben oyle dusunuyorum :bicak:

Ben geçen ay hayıt tohumu ve ovulasyon testi ile hamile kaldım bu ay ovulasyon testine devam ediyorum ama hayıt tohumunu bıraktım tekrar başlayacağım bu ay hamile olmazsam önünüz ay soğan kürüne başlayacağım

Kac yillik evlisin cnm bir de ne zamandir bebek istiyorsunuz bende alacagim hayit tohumu test falan hele bi bakim olmazsa

Benim ablaminda pko vardi sogan suyundan sonra sifa buldu sanirim ama hayit tohumu yada suyuda cok ii geliyo sanirim gecmis olsun bu arada

Benim ablaminda pko vardi sogan suyundan sonra sifa buldu sanirim ama hayit tohumu yada suyuda cok ii geliyo sanirim gecmis olsun bu arada
Soğan suyundan sonra ne zaman hamile kaldı. Ben 4 aylık evliyim bebek istiyoruz ama 4 aydır yumurtlama gününde 3 kez dahi yapsak da tutmadı. 3 gündür soğanla kanka oldum. İnşallah diyorum bakalım..

X