2017 - azospermi ile mücadele edenler

imadder merve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
166
30
38
arkadaşlar merhaba
güncel olması için yeni bir sayfa açtım . bizim problemimiz azospermi, çıkış çıkışımız var. tedavide 5. ayımız kaan aydos ile devam ediyoruz. bizdeki sıkıntı fsh yüksek testo düşüktü ve testis yetmezliği teşhisi konuldu .
chorimon 5000 iğne hafta 2 kez, klomen günaşırı ve gnc arginmax men kullanıyoruz. hormonlarımız düzene girdi.kaan hoca bizden lim testleri istedi şu an bu aşamadayız.

sizler de teşhisinizden ve tedavinizden bahseder misiniz?

Allah bebeklerimize kavuştursun bizleri sağlıkla hayırlısıyla

Merhaba bizim problemimizde azosperm bizim 4. u denemede tüp bebekle 4 buçuk yaşında bi oğlumuz var ..kardeş dusunuyoruz onun içinde tekrar tedaviye başlayacağız Kaan hocadan randevu alacağım bugün ulasabilirsem..

canım meraba sizin sorununuzdamı azospermi

Evet cnm azosperm Kaan hocada tedavi olmuştuk oglumda mikro tese
yapılmıştı ..şimdi tekrar dusunuyoruz

3 defa mikro tese olmuştu.2 tüp bebek dendik tutmadı 2ciden sonra dondurulmuş embriyoyla bidaha denedik yine tutmamisti 4u mikro teseyle 4 tane sperm bulunmuştu 2 tane A kalite embriyo yerleştirildi 1i tuttu çok sukur şimdi 4 buçuk yaşında ..cebeci tıp fakültesinde tedavi oldum ben bütün denemelerimi ..Kaan hoca ozamanlar oradaydı ..

Mrb kıZlar benim eşimde Azosperm 2 yıllı evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı 1.5 ay önce özel bi kliniğe gittik Azosperm olduğunu öğrendik yıkıldık eşim önceden varikosel ameliyatı olmuş Ve sperm sayısı normale dönmüş şimdi ne oldu hepsi 0 oldu bilmiyorum.dr 1 ay proxeed diye ilaç verdi kullandık 1 ay sonra tekrar gittik gene koca bir 0 sonrasında klomen ve progeny diye ilaç verdi 10 gün dür kullanıyor bu ilaçları kullanıp sonuç alan varmı aranızda kontrole 1 ay sonra gidicez çok endişeliyim lütfen yardımcı olun

Benim eşimden DNA kayıpları var azf a b c %95 tese oldu ama çıkmadı Türkçe İngilizce bütün kaynakları okudum ama imkansız şuan için %20 ye kadar ki kayıpların %30 hastada başarılı olunmuş tabi 3-5 sene sonra ne olur bilinmez

Ca
Canim butun teseleri kaan beymi yapti azo sebebiniz nedir

Evet hepsini Kaan bey yaptı ..biz hep ona güvendik başka kimseye guvenmedik..azosperm sebebi küçükken inmmemis testisten ameliyat olmuş ondan kaynaklı varikosel ameliyatıda oldu eşim..

Evet hepsini Kaan bey yaptı ..biz hep ona güvendik başka kimseye guvenmedik..azosperm sebebi küçükken inmmemis testisten ameliyat olmuş ondan kaynaklı varikosel ameliyatıda oldu eşim..
Darisi bize insallah bizimde 4. Tesemiz olucak bisey olur diye korkuyiruz sizde sorunnoldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…