Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim güzel sonuçlar almayi nasip etsin....benimde 5aralikta transferim oldu ayniyiz sizinleMerhaba arkadaşlar benim 5 Aralıkta transferim yapıldı heyecanla sonucu bekliyorum
Benimle aynı günlerde olanlar yazarsa birbirimize destek olabiliriz
İnşaAllah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Sizin az kalmış hadi hayırlısı İnsaaAllah bebisiniz sizinledirBenimde 1 Aralık'ta transferim oldu Salı günü sonuç alacağım bugün 7.günüm :) ilk günler çok iştahlılık hali yaşadım bel agrım hiç gitmedi kasık agrısı ve göğüs hassasiyetim azaldı ama dolgunluluk devam ediyor.Bugün ilk kez baş dönmesi göz kararması yaşadım ondan mı bilmiyorum İnşallah hepimize Rabbim Mucizelerimizi gönderir
Hayırlı olsun insaAllah pozitif sonuç olurBenim de transferim salı günü yapılacak kısmetse. Pozitif gören var mı aramızda
Evet aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun pozitif sonuç olsun insaAllah7 aralıkta yani dün benim transferim yapıldı. Hayırlısı bakalım
Jel kullaniyorsan ondandır o beyaz tortucuklar...herşeyi inceler olduk acaba bir belirtimidir diye en zoruda bu günlerin geçmesi heraldeselam kızlar bende 5 aralıkta transfer oldum bende de bi belirti yok
sadece idrarim inanilmaz koyuydu bu sabah içinde beyaz tortucuklar var
kullandigim fitilden mı bilemiyorum gerçi herşeyi hamilelige yoruyorum
Jel kullaniyorsan ondandır o beyaz tortucuklar...herşeyi inceler olduk acaba bir belirtimidir diye en zoruda bu günlerin geçmesi heralde
Bnm de 5 aralık. Hiç bi his yok. Çok nadir adet sancısı gibi bi şey. Ama gaz inanılmaz var.
Bakalim artk hayırlısı Allahtanaynen bende ayni durumu yaşıyorum şuan da gaz ve boyle bi sızı gibi bişey
en başta hayırlısı canım evet :)Bakalim artk hayırlısı Allahtan