Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cok sevindim :) umarim bende herseyi normal saglikli haberini alirim salı gününü iple cekiyorum. Peki doktorunuz hic cinsiyetle ilgili olasılık vermedi mi?Merhaba bende inşallah Aralık annesi olacağım Rabbim in izniyle salı günü ikili tarama ya gittim herşeyi normal dedi cinsiyetini de göremedim bacakları kapalı dedi
İnşallah seninki de herşeyi normaldir yok bacakları kapalı dedi olasılık söylemediAyy cok sevindim :) umarim bende herseyi normal saglikli haberini alirim salı gününü iple cekiyorum. Peki doktorunuz hic cinsiyetle ilgili olasılık vermedi mi?
Cok tesekkur ederim inşallah. Bana belki cinsiyetiyle ilgili biseyler soyleriz o gun icin dedi 30 mayis icin 11+2 olucam banada erken geldi ama olasılık verecek buyuk ihtimal ama o kadar merak ediyorum ki olasılığa bile razıyım. farkediyo mu farketmiyo tabiki ilk olacak umarim hepimiz saglikla kucagımıza aliriz ama iste merak annelik heyecanıİnşallah seninki de herşeyi normaldir yok bacakları kapalı dedi olasılık söylemedi
Kötü düsünme bak suana kadar hicbir sorun yok bundan sonrada olmaz Allahin izniyle bide su ikili taramadan hayirli haberleri alsakMerhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim haftaya tarama testim olcak tedirginim inşallah herşey iyi gidiyodur,geçen hafta ultrasona grdım ellerı bacaklarını oynatıyodu hareketliydi:) 5 ay öncede boş gebelik yaşamıştm oyuzden psikolojik olarak hep tedirginiminşallah sağlıkla kavuşurz bebeklerımıze..ayrca benım hiç bulantım tiksinmem olmadı iştahım çok iyi ya açıldı iyice :))
Benim suan 11+2 canım ben 8 haftalikken gittim kalp atislarini duydum 30 una randevum var yarin gidicem 2li tarama testi gerceklesecek insallah hayirli biseyler duyarim herkesde guzel haberler alir insallahSenın kaç haftalık canım şuan? Ben 10. Haftada hareketlerını gördüm baya çok değişik bi duygu.çok şükür hiç bir sıkıntım yok hamile gbı değilm sanki ne bulantı ne tiksinme ne halsizlik hiçbiri yok ama herkeste olmayabiliyomuş.haftaya bende ikili taramaya gtcem inşallah hayırlı haberlerını alırz hepimiz. Bi kaç gün snra çıkıyo sonuç sanırım off biranönce atlatsaydık
Ederim mutlaka insallah iyi haberler alirim ve cinsiyetle ilgili bi olasılıkta verir cok merak ediyorumUltrasona yarın girdiğinde mutlaka görürsün bebişin hareketlerını :) haberdar edersin.benımde ayın 5. De gtcem hastaneye zaman geçmyo
Cok sükür canım hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim darısı bizlerin basina hayirli güzel haberler duyariz bizde insallah.13 haftalık hamileyim tarama yapıldı çok şükür normal çıkmış 12 haftalık ken doktor erkek dedi pipisini falan gösterdi:)ama biz daha tatmin olmadık başından beri riskli hamilelik iğnelerle bu güne geldik hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah