• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Selam bende 9 haftalik hamileyim Allah sağlıkla devamını nasip etsin inş.

merhaba kizlar ben 10 haftalık hamileyim inşallah 15 haziranda cinsiyeti öğrenecem :) gerçi benim hamilelik biraz tehlikeli geciyo hamileyken ameliyat olmak zorunda kaldım birsuru ilacım var düşük tehlikem çok fazla hayırlısıyla gelsinler de inşallah napalim idare ederiz biz :)

Merhaba bende 11 haftalik hamileyim 30 mayista ikili tarama testine giricem zaman suan hic gecmio gibi :KK43: bu arada doktorum belki cinsiyetle ilgili biseyler soyleyebiliriz dedi o gün icin sizcede erken degil mi ?

:emir_bebek:Merhaba bende inşallah Aralık annesi olacağım Rabbim in izniyle salı günü ikili tarama ya gittim herşeyi normal dedi cinsiyetini de göremedim bacakları kapalı dedi

:emir_bebek:Merhaba bende inşallah Aralık annesi olacağım Rabbim in izniyle salı günü ikili tarama ya gittim herşeyi normal dedi cinsiyetini de göremedim bacakları kapalı dedi
Ayy cok sevindim :) umarim bende herseyi normal saglikli haberini alirim salı gününü iple cekiyorum. Peki doktorunuz hic cinsiyetle ilgili olasılık vermedi mi?

Ayy cok sevindim :) umarim bende herseyi normal saglikli haberini alirim salı gününü iple cekiyorum. Peki doktorunuz hic cinsiyetle ilgili olasılık vermedi mi?
İnşallah seninki de herşeyi normaldir yok bacakları kapalı dedi olasılık söylemedi

İnşallah seninki de herşeyi normaldir yok bacakları kapalı dedi olasılık söylemedi
Cok tesekkur ederim inşallah. Bana belki cinsiyetiyle ilgili biseyler soyleriz o gun icin dedi 30 mayis icin 11+2 olucam banada erken geldi ama olasılık verecek buyuk ihtimal ama o kadar merak ediyorum ki olasılığa bile razıyım. farkediyo mu farketmiyo tabiki ilk olacak umarim hepimiz saglikla kucagımıza aliriz ama iste merak annelik heyecanı :anneadayı::emir_bebek:

Hepinize hayırlı olsun kızlar.
Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...
Ben henüz bu çarşamba gideceğim sanıeım doktor artık bendende ikili test isteyecektir.
Arada bulantılarım oluyor ve gece 7 den sonra yersem mide rahatsızlığım ve şişkinliğim doruğa ulaşıyor.
Sizde durumlar neler ?
Nelerden şikayetçisiniz.

Hepimiz icin hayırlısı olsun tekrar.
Benimde sık sık tekrarlayip arada dinlendiren mide bulantilarim mevcut ama hic istifra etmedim sadece doktorumun en son verdigi vitamin ilacini icerken zorlanip öğürdüm bir kere ve dedigin gibi Lijin aksamlari bu bulantilarim cogaldi resmen bas agrilari yasatarak olmaya basladi sadece aksamlari yemekten sonra gün ortasinda daha iyiyim hafif atlatmaya basladim son bir kac gundur boyle.
Kizlar bu arada kilo problemi yasayan var mi ben zaten kilolu hamile kaldim boyum 1.63 64 felan kilom 66ydi ogrendigimden bu yana bir ay gecti 2 kilo almisim haplarin etkisi var mi acaba?

Merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim haftaya tarama testim olcak tedirginim inşallah herşey iyi gidiyodur,geçen hafta ultrasona grdım ellerı bacaklarını oynatıyodu hareketliydi:) 5 ay öncede boş gebelik yaşamıştm oyuzden psikolojik olarak hep tedirginim :( inşallah sağlıkla kavuşurz bebeklerımıze..ayrca benım hiç bulantım tiksinmem olmadı iştahım çok iyi ya açıldı iyice :))

Merhaba arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim haftaya tarama testim olcak tedirginim inşallah herşey iyi gidiyodur,geçen hafta ultrasona grdım ellerı bacaklarını oynatıyodu hareketliydi:) 5 ay öncede boş gebelik yaşamıştm oyuzden psikolojik olarak hep tedirginim :KK43: inşallah sağlıkla kavuşurz bebeklerımıze..ayrca benım hiç bulantım tiksinmem olmadı iştahım çok iyi ya açıldı iyice :))
Kötü düsünme bak suana kadar hicbir sorun yok bundan sonrada olmaz Allahin izniyle bide su ikili taramadan hayirli haberleri alsak:halay:
Ya ben en son 8 haftalikken gittim daha hic hareketlitken gormedim yarin insallah o mutlulugu bende yasarim :emir_bebek:

Senın kaç haftalık canım şuan? Ben 10. Haftada hareketlerını gördüm baya çok değişik bi duygu.çok şükür hiç bir sıkıntım yok hamile gbı değilm sanki ne bulantı ne tiksinme ne halsizlik hiçbiri yok ama herkeste olmayabiliyomuş.haftaya bende ikili taramaya gtcem inşallah hayırlı haberlerını alırz hepimiz. Bi kaç gün snra çıkıyo sonuç sanırım off biranönce atlatsaydık

Senın kaç haftalık canım şuan? Ben 10. Haftada hareketlerını gördüm baya çok değişik bi duygu.çok şükür hiç bir sıkıntım yok hamile gbı değilm sanki ne bulantı ne tiksinme ne halsizlik hiçbiri yok ama herkeste olmayabiliyomuş.haftaya bende ikili taramaya gtcem inşallah hayırlı haberlerını alırz hepimiz. Bi kaç gün snra çıkıyo sonuç sanırım off biranönce atlatsaydık
Benim suan 11+2 canım ben 8 haftalikken gittim kalp atislarini duydum 30 una randevum var yarin gidicem 2li tarama testi gerceklesecek insallah hayirli biseyler duyarim herkesde guzel haberler alir insallah:dua:.
Bu arada 5 haftalikken hamileligimi ogrendim kesem ve bebisim gorunuodu 6 haftadan sonra mide bulantilarim basladi suana kadar devam edio ama cok şükür cok kötü degilim dinlendirio ara ara :anneadayı:

Ultrasona yarın girdiğinde mutlaka görürsün bebişin hareketlerını :) haberdar edersin.benımde ayın 5. De gtcem hastaneye zaman geçmyo

Ultrasona yarın girdiğinde mutlaka görürsün bebişin hareketlerını :) haberdar edersin.benımde ayın 5. De gtcem hastaneye zaman geçmyo
Ederim mutlaka insallah iyi haberler alirim ve cinsiyetle ilgili bi olasılıkta verir cok merak ediyorum:emir_bebek:
Zaman inan banada cok zor gecio

13 haftalık hamileyim tarama yapıldı çok şükür normal çıkmış 12 haftalık ken doktor erkek dedi pipisini falan gösterdi:)ama biz daha tatmin olmadık başından beri riskli hamilelik iğnelerle bu güne geldik hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah

13 haftalık hamileyim tarama yapıldı çok şükür normal çıkmış 12 haftalık ken doktor erkek dedi pipisini falan gösterdi:)ama biz daha tatmin olmadık başından beri riskli hamilelik iğnelerle bu güne geldik hayırlısıyla alırız kucağımıza inşallah
Cok sükür canım hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim darısı bizlerin basina hayirli güzel haberler duyariz bizde insallah.
Ben cinsiyetle ilgili tatmin olmamayada raziyim meraktan catliyacam yeterki bisey desin :emir_bebek:

11_14 hafta arasında yapılıyor.ben 12. Haftaya aldm randevuyu

Back
X