2017 ANNELERI VE ALIŞVERİŞLERİ

Bebeğinizin cinsiyeti ?

  • kız

    OY: 1 16,7%
  • erkek

    OY: 5 83,3%
  • İkiz ya da çoğul

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Hamile olan anne adayları kıyafet seçimlerinde zorlanabilirler. Ancak tercih edilecek kıyafetler, anne adayının rahat olması ve daha sağllıklı bir gebelik dönemi geçirmesi için oldukça önemlidir. Gebelik kıyafetleri alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Anne adayının karnı gebelik dönemi boyunca büyümeye devam eder. Eskiden bol gelen giysiler, şu an olmuyor olabilir.

Gebelik giysileri, kısa süre giyilen geçici giysilerdir. Bu sebeple ödünç almaktan çekinmemelisiniz. Doğumdan sonra ise hamile kalan bir arkadaşınıza giysilerinizi ödünç verebilirsiniz.

Dikkat edilmesi gerekenler:
Kıyafetleri seçerken naylon ya da sentetik olmayan giysiler tercih etmeye dikkat etmelisiniz. Pamuktan yapılmış giysiler tercih etmeniz vücudunuzu daha sıcak tutarken hava almasını sağlayacaktır.
Şayet bir yaz gebesiyseniz; açık renkli ve kat kat giysiler giymeniz serin kalmanızı kolaylaştıracaktır. Beli sıkmayan dizüstü ve rahat şortlar da giyilebilir.
Hamileler iç çamaşırlarını nasıl tercih etmelidir?
• Hamileliğin ilk üç ayından itibaren göğüsler belirgin şekilde büyümeye başlayacaktır. Bu aşamada meme dokusuna destek sağlayacak ve göğüs ölçünüze tam uyacak sütyenler almalısınız. Bu çamaşırların geniş askılı ve balenli olmasına dikkat etmelisiniz. Şayet göğüsler çok fazla büyümüş ise; uyurken destek sağlaması için özel olarak üretilmiş sütyenlerden tercih etmelisiniz.
• Hamilelik sürecinde memelerin deforme olmasının nedeni; meme dokusuna destek vermemektedir. Bu sebeple meme dokusunun her zaman uygun çamaşırlarla desteklenmesi oldukça önemlidir.
• İç çamaşırı tercihinde ise anne adayları sentetik olmayan, pamuklu ürünleri tercih etmelidir. İç çamaşırları bol olmalıdır, anneyi sıkmamalıdır.
Hamileler nasıl ayakkabılar giymelidir?
Topuklu ayakkabılar anne adayları için oldukça tehlikelidir. Bu sebeple anne adaylarının topuklu ayakkabı giymeleri önerilmez.
• Topuklu ayakkabılar yerine yüksek tabanlı ayakkabılar tercih edilmelidir.
• Hava alan ayakkabılar tercih edilmelidir.
• Tabanı kaymayan, rahat ayakkabılar temin edilmelidir.
 
bil-anne.jpg
 
Hamile kıyafeti bulmak gerçekten zor. Bi çok markada var ama çok yüksek fiyatlar koymuşlar. Ben de lcw den aldım bikaç parça. İnşallah idare eder sonuna kadar.
ben de bol kıyafetler aldım karnım belli olmaya başladı eski kıyafetler olmuyor göğüs bile büyüyünce sütyen de almak zorunda kaldım
 
Hamile kıyafeti bulmak gerçekten zor. Bi çok markada var ama çok yüksek fiyatlar koymuşlar. Ben de lcw den aldım bikaç parça. İnşallah idare eder sonuna kadar.
En mantıklısı lcw zaten canım. Hem çok pahalıda değil. İnternette falan çok pahalı. Elbiselere 200 tl diyorlar. Abartmışlar iyice.
 
Cinsiyetten sonra bakacağım daha hiçbirşey almadım ama lohusa geceliği alacağım 2-3 adet emzirme sütyeni karnım büyümeye başlayınca hamile kıyafeti internette ucuz fiyatlarda var
 
X