-
- Konu Sahibi gibigibiyim
Nuray hanım çok iyiymiş ilaçlara ne kadar ödediniz acaba bi kontrlunzde fiyatını ogrenirmisnz eşim aradgnda 5 bin tl demis raporsuzMalesef içinde değil.. Ben şu anda tedavideyim gaziden bi doktorla
İlaçlara ilk postada 300 TL ödedim şimdilik ama ben raporluyum canım ilaçlar raporsuz ne kadar bilemiyorum.. Benim doktorum Onur Karabacak Muayenehanesine gidiyorum işlemleri de duruma göre gazide HRS de veya Genart da yapıcak fiyat değişikliği yok.. Yani fiyatı bi nevi doktor kendisi belirliyor diyebilirim.. Haftaya p.tesi ilk kontrolüm var ama dediğim gibi muayenehanede bana PGT fiyatı veremezler diye düşünüyorum ama yine de sorarım senin için.. Bunu hastaneye sormak gerekNuray hanım çok iyiymiş ilaçlara ne kadar ödediniz acaba bi kontrlunzde fiyatını ogrenirmisnz eşim aradgnda 5 bin tl demis raporsuz
Çok teskr edrim inş bilgi verirler biz sorduk pek bi bilgi vermediler sizden haber beklyrum sizin içinde hayrlisi ne ise olsun Rabbim dualarınızı boşa cikarmasinİlaçlara ilk postada 300 TL ödedim şimdilik ama ben raporluyum canım ilaçlar raporsuz ne kadar bilemiyorum.. Benim doktorum Onur Karabacak Muayenehanesine gidiyorum işlemleri de duruma göre gazide HRS de veya Genart da yapıcak fiyat değişikliği yok.. Yani fiyatı bi nevi doktor kendisi belirliyor diyebilirim.. Haftaya p.tesi ilk kontrolüm var ama dediğim gibi muayenehanede bana PGT fiyatı veremezler diye düşünüyorum ama yine de sorarım senin için.. Bunu hastaneye sormak gerek
P.tesi gittiğimde mutlaka sorucam.. Allah hepimizin dualarını boşa çıkarmasın inşallahÇok teskr edrim inş bilgi verirler biz sorduk pek bi bilgi vermediler sizden haber beklyrum sizin içinde hayrlisi ne ise olsun Rabbim dualarınızı boşa cikarmasin
Amin inş cnm çok teskr edrimP.tesi gittiğimde mutlaka sorucam.. Allah hepimizin dualarını boşa çıkarmasın inşallah