2017 Ankara Anneleri Buraya :)

PembeBasak

:)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
191
141
Merhaba, Ankara'da yaşayan anneler.. :)

Ben Mart ayında anne oluyorum nasipse. Kızım olacak.
Kendimi anneliğe hazırlamaya başladım.
Sizlerde süreç nasıl geçiyor?
Gelin tanışalım bilgi paylaşımı yapalım..Ankara anneleri toplanalım bizim de grubumuz olsun :KK70::KK70:

merhaba bende Ankarada yaşıyorum,bizim henüz cinsiyetimiz belli degil :) az kalmış sizin yolu yarılamıssınız bizim daha cok var :) saglıkla gelsin bebişlerimiz :)

Bende çukurambarda tolga ecemiş var ona gidiyorum 17 ocakta 12 haftalık olacakmışız işte cinsiyet tarama burun kemiği filan bakacakmış tahlillerimi numunede yaptırıyorum takipte tolga bey bakalım memnunum doktorumdan kilo konusunda hassas biraz ben 60 la başladım 6+3 te 1 kilo aldım diye normalde herkes verir filan dedi yediğim ağır yemek yok zaten ekmek kahvaltı dışında yoktur ama çok meyve yiyorum o yapmış olabilir çok şükür o kötürüm hallerim geçti 2. Gebeliğim ilkim kız 11 yaşında buda ella lı çocuk :KK48: cinsiyetini çok merak ediyorum her iki gebeliğimde de çok şükür hiç çıkarmadım normalde de istifra edemem zaten her ikisi de aşerme olarak farksız gibi kızımda çok daha rahattım bunda 10 haftaya kadar halsizlik tiksinmeler filan olmuştu bakalım cimcime mi paşa mı :KK11:

Bende çukurambarda tolga ecemiş var ona gidiyorum 17 ocakta 12 haftalık olacakmışız işte cinsiyet tarama burun kemiği filan bakacakmış tahlillerimi numunede yaptırıyorum takipte tolga bey bakalım memnunum doktorumdan kilo konusunda hassas biraz ben 60 la başladım 6+3 te 1 kilo aldım diye normalde herkes verir filan dedi yediğim ağır yemek yok zaten ekmek kahvaltı dışında yoktur ama çok meyve yiyorum o yapmış olabilir çok şükür o kötürüm hallerim geçti 2. Gebeliğim ilkim kız 11 yaşında buda ella lı çocuk :KK48: cinsiyetini çok merak ediyorum her iki gebeliğimde de çok şükür hiç çıkarmadım normalde de istifra edemem zaten her ikisi de aşerme olarak farksız gibi kızımda çok daha rahattım bunda 10 haftaya kadar halsizlik tiksinmeler filan olmuştu bakalım cimcime mi paşa mı :KK11:
saglıklı olsunlar yeter ki annesi inş gönlüne göre olur cinsiyeti Allah bagışlasın iki yavrunuda :) tolga ecemiş ismini duydum sanki yabancı gelmedi numune hastanesindedemi çalışıyor doktorun ?

Amin cümlemizin canımm .. liv hospitallle çalışıyor livde de özelde de muayene ücreti aynı numunede tahlilleerim sadece bide ona para vermek istemedim

Ben de varım 13 ocakta alacağım inşallah oğlumu hayırlısıyla kucağıma.Dr.um Fatma reside önalan.cukurambarda muayenehaneside gidiyorum.çok memnunum.sezeryan olacagi icin memorial'i önerdi.normal olsaydi koru demişti.

Amin cümlemizin canımm .. liv hospitallle çalışıyor livde de özelde de muayene ücreti aynı numunede tahlilleerim sadece bide ona para vermek istemedim
anladım canım cok mantıklı doktora ayrı laboratuvara ayrı olunca baya tuzlu oluyor,dogum ücretleri cok ucmuş genel olarak :KK43:

Daha alışveriş için çok erken değil mi gerçi bnmkine ablası ilk kıyafetini aldı GS den bi tulum :emir_bebek: cinsiyetini öğrenirsem yavaştan başlarım diyorum bu hafta önümüzdeki hafta ev taşıcaz daha :işsiz:

X