- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
Teşekkür ederiz:))Hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz:))Hayirli olsun
Afiyetle yesin bebeğiniz hepsini. Ne zaman başlıyorsunuz. bir de listede patates göremedim özellikle mi eklemediniz.Damlikonun tadım listesi hazır
Teşekkür ederiz:)Afiyetle yesin bebeğiniz hepsini. Ne zaman başlıyorsunuz. bir de listede patates göremedim özellikle mi eklemediniz.
bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu ben de ilk patatesle başlamayı düşünüyordum.Teşekkür ederiz:)
21 Şubat 'ta başlayacağız inşallah.
Patates koymama nedenim genelde patates tadimlarinda bebeğin zorlanması. Nişastalı olduğu için boğazlarına, damaklarina çok yapışıyor bebeklerin. O yüzden patatesi öğünlere başlayınca farklı şekilde tattırmak istiyorum.
Patatesle başlamayın bence. Çok fazla ogurur korkarsınız yok yere . Ya sona koyun ya da siz de benim gibi farklı şekilde tadimini yaparsınız. Bir de yumurta belki bilmiyorsanız onu da haşlama yapmayın. O da yapışıyormuş. Omlet yaparsanız iyi olur tadimlardabunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu ben de ilk patatesle başlamayı düşünüyordum.
Evet ogururse korkarim. Suan en cok o geriyor beni oyle bir durumda soguk kanli olabilmek cok onemli. Dediginz gibi yaparim cok tesekkur ederim bilgilendirmeler icin.Patatesle başlamayın bence. Çok fazla ogurur korkarsınız yok yere . Ya sona koyun ya da siz de benim gibi farklı şekilde tadimini yaparsınız. Bir de yumurta belki bilmiyorsanız onu da haşlama yapmayın. O da yapışıyormuş. Omlet yaparsanız iyi olur tadimlarda
Rica ederim siz ne zaman başlıyorsunuz?Evet ogururse korkarim. Suan en cok o geriyor beni oyle bir durumda soguk kanli olabilmek cok onemli. Dediginz gibi yaparim cok tesekkur ederim bilgilendirmeler icin.
Omlet sadece yumurtanin sarisiyla mi olacakPatatesle başlamayın bence. Çok fazla ogurur korkarsınız yok yere . Ya sona koyun ya da siz de benim gibi farklı şekilde tadimini yaparsınız. Bir de yumurta belki bilmiyorsanız onu da haşlama yapmayın. O da yapışıyormuş. Omlet yaparsanız iyi olur tadimlarda
6.aya 3 subatta giriyor. Ama oglum 1 hafta gec dogdu benim. O yuzden 1 hafta once basliyorum:)Rica ederim siz ne zaman başlıyorsunuz?
Evet sadece sarısı ile olacak.Omlet sadece yumurtanin sarisiyla mi olacak
Oki cook tesekkur ederim.Evet sadece sarısı ile olacak.
Herkes erken doğdu diye geç başlar siz tam tersi :)) Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah maceralarınızı bi yerden paylasacaklasniz takip etmek isterim :)6.aya 3 subatta giriyor. Ama oglum 1 hafta gec dogdu benim. O yuzden 1 hafta once basliyorum:)
Hadi hayırlı olsuj canım. Merk ettiğim soğan ve sarımsak kısmı. Nasıl tadacak .Damlikonun tadım listesi hazır
Sarımsağı yoğurtla soğanı da omlet ile tattiracahim inşallah:)Hadi hayırlı olsuj canım. Merk ettiğim soğan ve sarımsak kısmı. Nasıl tadacak .
Hadi bakalım severler inş :)Sarımsağı yoğurtla soğanı da omlet ile tattiracahim inşallah:)
Yani öneriyorlar tabi duzeltilmisi bekleyin diye ama anneye kalmış :) Bebeğin dik duruyorsa hazır gibi hissediyorsan senin ve doktorunun bileceği iş tabi.Hadi bakalım severler inş :)
Ya bu erken doğduğu için o süreyi beklemek zorunlu mu ben dayanamıyorum artık
Mama sandalyesinde dik oturuyor, normal yere koydugumda yanlara doğru yıkılıyorYani öneriyorlar tabi duzeltilmisi bekleyin diye ama anneye kalmış :) Bebeğin dik duruyorsa hazır gibi hissediyorsan senin ve doktorunun bileceği iş tabi.
Destekli oturuyor o zaman o da olurMama sandalyesinde dik oturuyor, normal yere koydugumda yanlara doğru yıkılıyor
Çok fena gaza gekdim şu an 20 günümüz varDestekli oturuyor o zaman o da olur
:)) ay ben yanlış yönlendirmiş olmayayım daÇok fena gaza gekdim şu an 20 günümüz var