2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Geçen yılki arapça 1 dışında kaldıgım ders olmamış . Napcam ben bu arapça 1 ri :KK70: zaman sınırı var , tek derse 30 dk yapamıyorum ,görmüyorum bile soruları :KK43:.

Bu yılki derslerin hepsini vermişim .

6 dersten geçmiş 2 sizdende şartlı geçmişim ..
Toplam 9 dersim vardı :KK45:
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnn

Ay ölcem mutluluktan
Muhasebe artık ne kadar zor geldiyse herkes dökülmüş sanırım. Çan eğrisi sağolsun 37 ortalamayla BC gelmiş. Diğerleri zaten iyiydi.
Oh kalmadım yaa yeappp
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnn

inkılap ab gelmiş sevindim.
arapça ab gelmiş üzüldüm.80 nasıl ab oluyor ortalama bu kadar yüksek mi ki Arapçada?hepiniz 90-100 mü aldınız naptınız arkadaşlar:KK45:
hepimize geçmiş olsunEn Büyük TÜRKİYE

Evet bebegim 1.sinifim kaldigim iyi oldu cunku o dersin kredisi yuksek alan dersi oldugu icin en azindan calisir yuksek not almaya calsirim

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ye
Kalmadım yaşasın bu notlarla nasıl bana başarılı dedi bunlar :KK70: Huy Meselesi Huy Meselesi bebegim senin ortalaman kaç :p

Ooohhh daha ne istiyorsunnn

3.51 kuzummm

Bir tane kırığım var diye üzülmüştüm sabahleyin dc gelmişti tıp terimleri.
Diğer notlarıma hakaret gibi olmuştu
Ama şimdi aof ortalamarı ekleyince çok sevindim.
DC gelen notuma sevgilerimi saygılarımı yolluyorum kapak olsun bu ortalama ! :KK71:

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ye

3.51 kuzummm

DC gelen notuma sevgilerimi saygılarımı yolluyorum kapak olsun bu ortalama ! :KK71:
Ohhh ohh maşalllah sana bebegim ben simdi heyecanla ata aöfyi bekliyorum. Bunlar böyle geldiyse o sınavlar daha iyi gecti insallah onlar daha iyi gelir :KK70: hırs yaptım çok kıskandım sizi bahar dönemi benimde puanlarımı yukseltmem lazım yoksa kafayı yerim :KK70: senin taktikle caliscam :p

Ohhh ohh maşalllah sana bebegim ben simdi heyecanla ata aöfyi bekliyorum. Bunlar böyle geldiyse o sınavlar daha iyi gecti insallah onlar daha iyi gelir :KK70: hırs yaptım çok kıskandım sizi bahar dönemi benimde puanlarımı yukseltmem lazım yoksa kafayı yerim :KK70: senin taktikle caliscam :p
O zaman geri sayım başlasın

13 güüüüün kaldı bahar dönemi kayıt yenilemeyeee

Diğer okulun sınavları nasıl geçti kuzum

3.51 kuzummm

Bizim bölümde notlar çok düşmüş ordan kurtardım ben de. :) 2.5 ortalama.

Hahahaha başlasın margamm :KK70:

Bende baslayım bahar derslerineee :p

Bebegim bu bölümün sınavlarindan daha güzel geçti insallah daha yüksek alırım :KK70:
Sana bisey soyleyim mi ingilizcenin vizesinden 78 finalinden 22 almışım :KK70: ahahahah nasıl becerdim bu kadar dusuk almayı aklım almıyor :KK70:

Hahahaha başlasın margamm :KK70:

Bende baslayım bahar derslerineee :p

Bebegim bu bölümün sınavlarindan daha güzel geçti insallah daha yüksek alırım :KK70:
Sana bisey soyleyim mi ingilizcenin vizesinden 78 finalinden 22 almışım :KK70: ahahahah nasıl becerdim bu kadar dusuk almayı aklım almıyor :KK70:

Seninle bizim dengesizliğimzi ne olacak anlam veremiyoruz bize :KK70:

Şu derslerimin güzelliğine baaaak
Oyyyyyyyy yerimmmmm ben bu dersleeeeriii
Tıbbı terminolojiden kurtuldum yaaaaaaa çooook şükür
II.YARIYIL (Bahar Dönemi)
Ders Kodu
Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
BİL102U Temel Bilgi Teknolojileri II Zorunlu 3+0 3.0
HUK120U Sağlık Hukuku Zorunlu 3+0 3.0
İKT104U İktisada Giriş II Zorunlu 3+0 5.0
İŞL106U İşletme Fonksiyonları Zorunlu 3+0 5.0
MAT106U Matematik II Zorunlu 3+0 4.0