2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Screenshot_2017-01-30-13-13-03.png
kalıcam kalıcam ff almisim egitim bilimlerinden kesin kaldim :KK43:

ff den kalmışsın gerisini geçmişsin.Sanırım çan da düşük olmuş bu sene 68 ab olduğuna göre.1.sınıftın değil mi seneye güz dönemi alırsın ff yi.
Evet bebegim 1.sinifim kaldigim iyi oldu cunku o dersin kredisi yuksek alan dersi oldugu icin en azindan calisir yuksek not almaya calsirim

inkılap ab gelmiş sevindim.
arapça ab gelmiş üzüldüm.80 nasıl ab oluyor ortalama bu kadar yüksek mi ki Arapçada?hepiniz 90-100 mü aldınız naptınız arkadaşlar:KK45:
hepimize geçmiş olsunEn Büyük TÜRKİYE

Ay ölcem mutluluktan
Muhasebe artık ne kadar zor geldiyse herkes dökülmüş sanırım. Çan eğrisi sağolsun 37 ortalamayla BC gelmiş. Diğerleri zaten iyiydi.
Oh kalmadım yaa yeappp

Kızlar benim pazar günki sınavlarım kötü geçmişti.. Çünkü 6 aylık bebeğim var.. gece hiç uyutmamıştı. sınavı bırakıp nerdeyse uyucaktım. Yinede kıyısından kurtardık şükür..

Dönem sonu.png

Google amcaya Anadolu üniversitesi kredi hesaplama yazarsanız orada programlar var, kredi ve harf notuyla hesaplanıyor ortalama ama ne kadar doğru bilemiyorum, oradaki hesaba göre 3,96 çıktı bakalım ne kadar sapcak acıklanan notdan.

Geçen yılki arapça 1 dışında kaldıgım ders olmamış . Napcam ben bu arapça 1 ri :KK70: zaman sınırı var , tek derse 30 dk yapamıyorum ,görmüyorum bile soruları :KK43:.

Bu yılki derslerin hepsini vermişim .

6 dersten geçmiş 2 sizdende şartlı geçmişim ..
Toplam 9 dersim vardı :KK45:

Son düzenleme:
Kızlar benim pazar günki sınavlarım kötü geçmişti.. Çünkü 6 aylık bebeğim var.. gece hiç uyutmamıştı. sınavı bırakıp nerdeyse uyucaktım. Yinede kıyısından kurtardık şükür..
Kızlar aynı sayfaya dönem not ortalamalarıda eklenmiş, sonuç sayfasına hesapladığım gibi 3,96 programda doğru çalışıyor eğer sizinki eklenmemişse henüz o programlada hesaplayabilirsiniz
Bende baktım şimdi eklenmiş :)))

ve bittiiiiiiii ooooh

Kızlar aynı sayfaya dönem not ortalamalarıda eklenmiş, sonuç sayfasına hesapladığım gibi 3,96 programda doğru çalışıyor eğer sizinki eklenmemişse henüz o programlada hesaplayabilirsiniz

Canım baktım 2.84 başarılı diyo.. çok mutluyum. ..

Tebrikler zekzekimmmmmmmmm çok sevindimmmm hadi gözün aydınnn =)

ay vallahi aof beni yormadan ortalamaları eklemiş ya çok mutluyum

sırf hesaplamak için laptopa oturmuştum oturmamla kalkmam bir oldu ohhh

X