- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.841
ff den kalmışsın gerisini geçmişsin.Sanırım çan da düşük olmuş bu sene 68 ab olduğuna göre.1.sınıftın değil mi seneye güz dönemi alırsın ff yi.Eki Görüntüle 1946102 kalıcam kalıcam ff almisim egitim bilimlerinden kesin kaldim
4 yanlış 1 doğruyu goturmeseydi zaten gayet iyi notlarla gecilirdi. Yine de lutfetmisler.Kızlar alıntı yapamadim k.bakmayın. aöf nun face de sayfası var orda duyruldu.baraj 30 a çekilmiş.
Evet bebegim 1.sinifim kaldigim iyi oldu cunku o dersin kredisi yuksek alan dersi oldugu icin en azindan calisir yuksek not almaya calsirimff den kalmışsın gerisini geçmişsin.Sanırım çan da düşük olmuş bu sene 68 ab olduğuna göre.1.sınıftın değil mi seneye güz dönemi alırsın ff yi.
@Bexy ab var mesela 68 küsür demek ki arapçada notlar yüselmiş :)inkılap ab gelmiş sevindim.
arapça ab gelmiş üzüldüm.80 nasıl ab oluyor ortalama bu kadar yüksek mi ki Arapçada?hepiniz 90-100 mü aldınız naptınız arkadaşlar
hepimize geçmiş olsun
Yaaaa evet berbat sonuçlar :)))) 8 ders kolay mı 2 sinden geçmişim üzülmüyorum çünkü çalışmadım@venezia26 sanırım sende okuyordun aöf
only_princess sen de okuyordun galiba eger okuyor iseniz topik burası
Canım baktım 2.84 başarılı diyo.. çok mutluyum. ..Kızlar aynı sayfaya dönem not ortalamalarıda eklenmiş, sonuç sayfasına hesapladığım gibi 3,96 programda doğru çalışıyor eğer sizinki eklenmemişse henüz o programlada hesaplayabilirsiniz
Kızlar benim pazar günki sınavlarım kötü geçmişti.. Çünkü 6 aylık bebeğim var.. gece hiç uyutmamıştı. sınavı bırakıp nerdeyse uyucaktım. Yinede kıyısından kurtardık şükür..
Bende baktım şimdi eklenmiş :)))Kızlar aynı sayfaya dönem not ortalamalarıda eklenmiş, sonuç sayfasına hesapladığım gibi 3,96 programda doğru çalışıyor eğer sizinki eklenmemişse henüz o programlada hesaplayabilirsiniz
Kızlar aynı sayfaya dönem not ortalamalarıda eklenmiş, sonuç sayfasına hesapladığım gibi 3,96 programda doğru çalışıyor eğer sizinki eklenmemişse henüz o programlada hesaplayabilirsiniz
Canım baktım 2.84 başarılı diyo.. çok mutluyum. ..