- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.821
oRTALAMAN yüksek olura güz dönemi belge alırsın.Onur ve yüksek onur belgesi bunlardan birini.8 dersim var
5 tanesi AA
2 tanedi AB
Ve tip terimleri zorlandigim dersin finalinden felaket kotu not almisim
DC gelmis, bulcaya sordum 2. Donem ortalama yuksek olursa geciyormusum bu derstende..
Oh iyi bari 2. Donem derslerim kolay..
En azindan latince ezberlemiycem ooohh
Senin nasil kuzummm
Saglik kurumlari isletmeciligi KuzumMasallah canim.
Bolum.tibbi sekreterlik mi ?
oRTALAMAN yüksek olura güz dönemi belge alırsın.Onur ve yüksek onur belgesi bunlardan birini.
Bulcam benim simdi bu tip terimleri boyle gelmeseydi belge alir miydimoRTALAMAN yüksek olura güz dönemi belge alırsın.Onur ve yüksek onur belgesi bunlardan birini.
yine alırsın ff olanlar alamıyor eğer bir değişiklik yoksa ama belge geç geliyor büroya 1 ayı bulur.Bulcam benim simdi bu tip terimleri boyle gelmeseydi belge alir miydim
Diger notlarima hakaret ettim resmen
Kendimi sinirleniyorum
30 mı çekmişler çan eğrisini nerede yazıyor.Benimde ba dan düşük not yok ama mat ff vize 20 ydi..bende bırakmistim dersi.keşke calissaydim. Geçme notu 35den 30 düşmüş.
Eger oylese benim notum 30 dan yuksek ki yine mi kosullu geciyorum30 mı çekmişler çan eğrisini nerede yazıyor.
evet eğer öyleyse kıl payı dc gelmiş küsürattan dolayı .Eger oylese benim notum 30 dan yuksek ki yine mi kosullu geciyorum
Kafam karisti
bc ve ba geçer demek evet 2 nin üzerindedir.kızlar benim de iki dersim bc diğerleri ba geldi
bc kaça denk geliyor bilemiyorum ikinin üzerindedir genel ortalamam değil mi
çan eğrisine dahil olabilmek için 35 olan not 30 çekilmiş eskiden 25 ti 35 yaptılar şimdide 30 çekmişler.Ortalama 30 mu olmuş??
1 ayı bulur gidip bürodan alırsınız.kızlar ben şimdi yüksek onur belgemi ne zaman alırım dönem ortalaması belli olmamış ama sadece 1 tane ab notum var diğerleri hepsi aa geldi. Çok mutluyum şuan. :)
Geçer harf notların yüksek kötü değil yani ff den kaldın ama.Notlarim bunlar; BA, BB, BB, BC, BC, BC, FF
Şu FF olan dersin finali 25 aslında o kadar düşük beklemiyordum. Neden öyle oldu anlayamadim? Notlarim çok iyi de değil ama sanırım bizim bölüm yerlerde.
bulca bu notlarla ortalamam 2 yı geçer mi arkadaşım?
Evet ya aslında ondan en az 40 bekliyordum. Niye öyle oldu anlamadım? Geçen yılın dersi bir de. Neyse artık. Bunlara şükür. :)Geçer harf notların yüksek kötü değil yani ff den kaldın ama.