- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.761
Huy Meselesi kuzum bu bizim e-kampuste ki bütün kitaplarım sekmesindeki kitapları açabiliyor musun ? Biraz bakayım üstten bir okurum tembelliğe alışmadan dedimde, oradan dediler ama açılmıyor benim hata veriyor izin yok diye..
Huy Meselesi kuzum bu bizim e-kampuste ki bütün kitaplarım sekmesindeki kitapları açabiliyor musun ? Biraz bakayım üstten bir okurum tembelliğe alışmadan dedimde, oradan dediler ama açılmıyor benim hata veriyor izin yok diye..
Hangi gönderdiğin yazı acaba 4 yıllıklarda seçiliyor yıllardırda 2 yıllıklarda yok.ve 2.dönem bankada değişmiş galiba ziraat olmuş.Benim gönderdiğim yazıda seçebilir diyor ama eski mi o acaba?
Vize notunun %30 alınacak ve gireceğin tek ders sınavı olan şimdi 3 derse çıkarılan final sayılacak ve %70 alınacak ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyi.bulca cnm benim bu dönemden 1 dersim kesin kalıyor 2 derste olabilir. Simdi ben 3 ders sınavına bu derslerden girince ortalamamı nasıl etkileyecek bu dersler ? Bu donem kaldığım için o dersten ortalamamı bayağı bir etkileyecek 3 ders sınavında yuksek puan alırsam ortalamaya nasıl katkısı olur ?
175. Sayfada . Ne çok bilmediğimiz varmış.Hangi gönderdiğin yazı acaba 4 yıllıklarda seçiliyor yıllardırda 2 yıllıklarda yok.ve 2.dönem bankada değişmiş galiba ziraat olmuş.
önlisansın toplam 4 dönem olmuyor mu 3 dönemi okuyan önlisans 5.dönemden ders alamaz ki yanlış yazılmış bence bu 5.dönem lisansı ilgilendirir.lisansta alınabiliyor ama çok zor oluyor.Eki Görüntüle 1942008Huy Meselesi bunu buldum. Üstten alınabiliyor ama kredi sınırı var. En fazla 15 kredi alinabiliyormus.
son sınıftın galiba değil mi eşin de haklı sistem zorlaşıyor sen de haklısın geçmek hem zor oluyor hem de sınav yerleri uzak oluyor hem de çocuklar var.175. Sayfada . Ne çok bilmediğimiz varmış.
Bu arada eşim ikinci dönem de devam et. Sistem iyice zorlaşıyor ben destek olurum diyor. Malum açık uçlu sorular geldi bizim bölüme. İkinci dönem alttan dersim yok toplam 6 dersim var. Bilemiyorum ne yapsam. ? Havalar ısınıyor malum çocuklar da dışarı isteyecekler, gezmek isteyecekler.
iş görüşmesi ne oldu kendi alanınla ilgili olan.Çok olmaması aslında avantaj..
çok yüksek notlarla değil ama ortalama notlarla geçerim diye düşünüyorum
Yani bu 4 dersten her birinden 20 soru geliyor her zamanki gibi..
Emin olduğum 12 -13 soru yapsam geri kalanı boş bıraksam kolaysa hepsini yapsam..
Yapabilir miyim ki acaba ya
Şimdi yapmaya karar versem bahar döneminde seçmem mi lazım bu dersleri ,nasıl olcak
Yok 3. Sinifim daha. Bir de eşim izin de alamıyor sınav için. Tatil gününe denkgelirse gidebiliyoruz.son sınıftın galiba değil mi eşin de haklı sistem zorlaşıyor sen de haklısın geçmek hem zor oluyor hem de sınav yerleri uzak oluyor hem de çocuklar var.
O zaman zor olur haftasonuda çalışuyorsa yatırdığın parada boşa gidiyor geçen sene kendimden biliyorum parayı yatırdım vize sınavına girdim final sınavından önce hastalandım grip oldum ağır gidemedim ayakta duramıyordum.Yok 3. Sinifim daha. Bir de eşim izin de alamıyor sınav için. Tatil gününe denkgelirse gidebiliyoruz.Bu dönem notları bir gelsin bakalım. Hayırlısı artık
Ooo çok kötü olmuş ya. Senin son sınıf mı?O zaman zor olur haftasonuda çalışuyorsa yatırdığın parada boşa gidiyor geçen sene kendimden biliyorum parayı yatırdım vize sınavına girdim final sınavından önce hastalandım grip oldum ağır gidemedim ayakta duramıyordum.
yok 2.sınıfta kaldım dondurulmuş bir vaziyette :) bakalım seneye olur inşallah bir aksilik çıkmazsa yoksa 3.düm bu sene.Ooo çok kötü olmuş ya. Senin son sınıf mı?
Finallerde harf hesapları vs oldugu için daha uzun oluyor geneldeKızlar sonuclar ne zaman aciklanick bilgisi olan var mı? 1 hafta dediler ama hala Bekliyoruz. .
abla nasılsın?Finallerde harf hesapları vs oldugu için daha uzun oluyor genelde
Kesin kaldıgım derslerim var mikrom .abla nasılsın?
nasıl bekliyosun notları,alttan ders kalır mı?
yarın açıklansın inşallah çok merak ediyorum ya
ay öyleyse çok sevinirim.çünkü iki düşük dersim onlar.hele inkılap.Kesin kaldıgım derslerim var mikrom .
Az evvel bi arkadaş yazdı arapça 3 de 7. Soru iptalmiş .
Ayrıca inkilapdanda 13 ve 14 sorular iptal dedi arkadaş .
Bi bak istersen yeni yazdı benim fece vs yok sizden ve watsapdan arkadaşlardan haber alıyorum .