- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.741
İnşallah. :)Bizim bölüme gelmeden hemen mezun olurum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah. :)Bizim bölüme gelmeden hemen mezun olurum inşallah
Teşekkür ederim canım benim, yani bu durumda hepsini alamamış oluyorumEki Görüntüle 1942008 Huy Meselesi bunu buldum. Üstten alınabiliyor ama kredi sınırı var. En fazla 15 kredi alinabiliyormus.
Rica ederim. Evet krediye göre en fazla 4 ders alabilirsin.Teşekkür ederim canım benim, yani bu durumda hepsini alamamış oluyorum
Çok olmaması aslında avantaj..Rica ederim. Evet krediye göre en fazla 4 ders alabilirsin.
Boşuna alma bence 4 ders alsanda seneye yine 3 ders kalıcak mecbur + güz dönemi derslerin var yani yine 2 yılda mezun olmuş olacaksın değişen birşey yokÇok olmaması aslında avantaj..
çok yüksek notlarla değil ama ortalama notlarla geçerim diye düşünüyorum
Yani bu 4 dersten her birinden 20 soru geliyor her zamanki gibi..
Emin olduğum 12 -13 soru yapsam geri kalanı boş bıraksam kolaysa hepsini yapsam..
Yapabilir miyim ki acaba ya
Şimdi yapmaya karar versem bahar döneminde seçmem mi lazım bu dersleri ,nasıl olcak
Ama soyle bir durum var seneye isim yogun olabilir suan vaktim varken alsam mi diyorum senede kalan dersleri vermesi kolay olur diye dusunuyorum ama karar veremedim suan benBoşuna alma bence 4 ders alsanda seneye yine 3 ders kalıcak mecbur + güz dönemi derslerin var yani yine 2 yılda mezun olmuş olacaksın değişen birşey yok
2. dönem matematik 2 ağırlıklı geleceği için mat 2 temelin yoksa zorlanırsın ama yapabilirsin aslında..
Nette mat 2 ders konu anlatım videoları dinlesen öğrenirsin aslında
Matematik derdim yok çok şükür oda olaydı okul bitmezdi
Zaten tıp terimlerinden çekiyorum
Gerçekten öyle şimdiki sisteminden bi haberler mezun olanlar..
Aof çıkışlı bir ablayla konuştum ben çıkmış soruları yapıp ezberleyip giriyordum diyor..
Zoruma gitti vallahi, biz de burada çalışıyoruz harıl harıl..
Finalimdeki gözetmenle çıkarken 2 çift muhabbet ettik
adam harıl harıl soru çözüyordun örgün niye düşünmüyorsun dedi b
örgün istatistik kazanıp yerleştim ve sonra okulu bıraktım istatistik beni üniversite hayatından soğuttu dedim hahaha
Ya bak valla bi de curious için düşünmüştüm aynı şeyi. Çoluklu çocuklu da değiller demiştim . Tabii en iyisini sen bilirsin canım ama insan bazen düşünemiyor bazı şeyleri. Yani ilerde belki keşke örgün okusaydım diyebilirsin , mesela benim keşke daha önce aöf okusaydım, demem gibi . Ben de ünide anatomi dersi almıştım ama bana çok zevkli gelmişti. Çok severim öyle şeyleri.
Matematik için iyi dedin video izlemek lazım ama benim sıkıntım zamanımın olmayışı ha zamanım olsa da çalışsam yüzde yüz yaparım demiyorum ama şimdiki olduğum yerden daha iyi yerde olacağım kesin olurdu en azından. Ben de genelde en son çıkanlardan oluyorum kontrol ediyorum mutlaka bakıyorum anlamadığım sorulara sınav sonu dönüş yapıyorum eğer cevabını bilmiyorsam şıklardan ilerlemeye çalışıyorum mesela . Yani kendimce taktik geliştirmeye çalışıyorum .en azından çocuklarım biraz erken yatsalar ben yine ders çalışırım ama maalesef. Bak şu an bir yandan küçüğümü ayağımda sallıyorum benim uykum geldi onun gelmedi :/ e diğerleri de uyumadı . Napiyim ben şimdi nasıl ders çalışayım .
Senin icin cok zor oluyordur haklisin =(
Biraz calissan inanki yaparsin hafta sonu esin cocuklarla ilgilense bir iki saat baksan
Cozumlu sorulari incele kuzum
Murat yayinlarinin cozumlu sorularina calissan soru kaliplarini ogrensen en azindan benzerleri geliyor rakamlari degistirip soruyorlar
Yaparsin
Rahat gecersin
Evet bahar dönemi ders ekleme seçimleri başlayınca seciyorsun. Parasını da ona göre yatiriyorsun. Bu sene vaktin varsa yapabilirsin diye düşünüyorum. İşe girmeyi düşünüyorsun. Belki çok yoğun çalışacaksın seneye belli olmaz. En azından 3 ders alsan bu dönem 11 ders seneye 5 ders kalir. Bu çalışmayla yaparsın ama iyi tart düşün. Gerçi şimdiden kitapları indirmissin. Şimdi başlarsan baya vaktin var çalışmak için. Bence seneye olan dersleri indir bir bak kolay mı zor mu ona gore bir karar verirsin. Hayırlısı olsun ..Çok olmaması aslında avantaj..
çok yüksek notlarla değil ama ortalama notlarla geçerim diye düşünüyorum
Yani bu 4 dersten her birinden 20 soru geliyor her zamanki gibi..
Emin olduğum 12 -13 soru yapsam geri kalanı boş bıraksam kolaysa hepsini yapsam..
Yapabilir miyim ki acaba ya
Şimdi yapmaya karar versem bahar döneminde seçmem mi lazım bu dersleri ,nasıl olcak
Hayır üsten ders alma hakkın yok.Bulcam, bir şey sorabilir miyim
Ben birinci sınıfım okuduğum bölüm 2 senelik..
Üstten ders alma hakkım var mı ..
Bütün dersleri çalışıp verip bitiresim var sabrım kalmadı..
2 seneye yenilik üzerine yenilik gelmeden benim mezun olmam lazım
Yok üsten ders alma hakkı yok 2 yıllık olduğu için. üst sınıftan ders alma olayı zaten 2.sınıfta başlar.4 yıllıkları kapsıyor.Evet tabiki onların da ödenecek. Şimdi baktım muaf dersin yoksa toplam 16 dersin var. Ama bazıları seneye güz dönemi derslerinin devami. Türk dili 2 gibi.
yok canım para yüklemene gerek yok atm gidersin öğrenci kartın elindeyse onu atm takarsın yatırırsın.internettente yatırırsın kartın yoksa kartsız olarak da yaparsın.bulca cım bir sorum daha var :)
Kayıt yenileme yapacağız ya hani..
Bize verilen ögrenci kimlik kartalarımıza para yükleyip o şekilde ödeme mi yapacağız yoksa ilk kayıttaki gibi atm ye gidip elden mi vereceğiz..
Bahar dönemi kitaplarını indireyim dedim bir dersimin kitabı yok sistemde
Bu sene yok ama diğer senelerde gelebilir bence şuan ilk uygulama olarak bu derslerde.Ben birşey anlamadım. Bizim bölümlerde Yok mu , yanı bahsedilen 4 bölümde mi var ? Yoksa ... hepimizde mi ? bulca
BÜRODAN alacaksın ama gelmesi 1 ayıda bulabilir yani hemen gelmez.arkadaşlar sizce final sınavları tahmini hangi gün açıklanacak çatlıcam meraktan ya notlarımı hesapladım büyük ihtimalle yüksek onur belgesi alarak kapatıyorum bu dönemi :) bu belgelerimizi biz ne zaman alıcaz bilgisi olan var mı?
daha önce üniversite okudun ise ingilizce-turk dili-inkilap tarihi ve teknoloji dersinden muaf olursun belge vermen gerekti sanırım öyle hatırlıyorum.Hiç muaf dersim yok 8 ders hep
Benim gönderdiğim yazıda seçebilir diyor ama eski mi o acaba?Yok üsten ders alma hakkı yok 2 yıllık olduğu için. üst sınıftan ders alma olayı zaten 2.sınıfta başlar.4 yıllıkları kapsıyor.