- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.701
akşama kadar orada kalıyoruz maddi olarak da külfet akşama kadar acıkıyor-susuyor-tuvalet sorunu bir ara tuvalet sorunu çektim cafenin bozulmuş-okulun içinede belirli saatte alıyorlar sınav saatine yakın çevrede başka yerde yok haftasonu olunca okulun içine girer girmez tuvalete zor attım kendimi.Aynen benim de 4 okul farklı yerdeydi.. özel mesaj atacaktım kapalı sanırım. Öğleden sonraki sınavları mecbur AVM lerde bekliyorum. Eve gidersem geri gelmek için yetisemem. Özel araç var onla bile ucu ucuna yetisiyoruz.
Sıvı birşey içmeye korkuyorum. :)akşama kadar orada kalıyoruz maddi olarak da külfet akşama kadar acıkıyor-susuyor-tuvalet sorunu bir ara tuvalet sorunu çektim cafenin bozulmuş-okulun içinede belirli saatte alıyorlar sınav saatine yakın çevrede başka yerde yok haftasonu olunca okulun içine girer girmez tuvalete zor attım kendimi.
Bir bu eksikti artık bir çok kişi kaydını dondurur git gitgide zorlaştı.SINAV Yönetmeliği değişmiş arkadaşlar çok canım sıkıldı.
Sınav Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle artık açıköğretim sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında açık uçlu, kısa cevaplı, doğru-yanlış, eşleştirme gibi farklı tip sorular sorulacak.
Yaklaşık 1,5 milyon öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nde devrim niteliğinde bir uygulamaya geçildi.
18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle açıköğretim sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında açık uçlu, kısa cevaplı, doğru-yanlış, eşleştirme gibi farklı tip soruların da sorulmasının önü açılmış oldu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, yaklaşık bir yıl süren yoğun bir çalışmanın sonunda, 2016/2017 öğretim yılı bahar döneminden itibaren açıköğretimsistemindeki bazı derslerin ara sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında kısa cevaplı ve açık uçlu sorular da kullanılmaya başlanacağını söyledi. Rektör Gündoğan, 'Açıköğretim Fakültesi'nin 4 programında 4 ders kapsamında ilk uygulama başlayacak. Bu programlar Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji, Felsefe ve Tarih programları olacak. Türk Dili ve Edebiyatı programında Çağdaş Türk Romanı, Sosyoloji Programında Türk Sosyologları, Felsefe Programında Çağdaş Felsefe ve Tarih Programında Hukuk Tarihi derslerinin ara sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında 2 kısa cevaplı ve 1 açık uçlu soru yer alacaktır' dedi.
Sıvı birşey içmeye korkuyorum. :)
SINAV Yönetmeliği değişmiş arkadaşlar çok canım sıkıldı.
Sınav Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle artık açıköğretim sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında açık uçlu, kısa cevaplı, doğru-yanlış, eşleştirme gibi farklı tip sorular sorulacak.
Yaklaşık 1,5 milyon öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nde devrim niteliğinde bir uygulamaya geçildi.
18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle açıköğretim sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında açık uçlu, kısa cevaplı, doğru-yanlış, eşleştirme gibi farklı tip soruların da sorulmasının önü açılmış oldu.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, yaklaşık bir yıl süren yoğun bir çalışmanın sonunda, 2016/2017 öğretim yılı bahar döneminden itibaren açıköğretimsistemindeki bazı derslerin ara sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında kısa cevaplı ve açık uçlu sorular da kullanılmaya başlanacağını söyledi. Rektör Gündoğan, 'Açıköğretim Fakültesi'nin 4 programında 4 ders kapsamında ilk uygulama başlayacak. Bu programlar Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji, Felsefe ve Tarih programları olacak. Türk Dili ve Edebiyatı programında Çağdaş Türk Romanı, Sosyoloji Programında Türk Sosyologları, Felsefe Programında Çağdaş Felsefe ve Tarih Programında Hukuk Tarihi derslerinin ara sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında 2 kısa cevaplı ve 1 açık uçlu soru yer alacaktır' dedi.[/QUOTE
Sizin bölümde de uygulanacakmış .
sorma bulcam ya şuan ki haliyle bile zorlaştı zaten bir de bu sistem dondursam mı diye düşünüyorum şimdi şansa bak eskiden çıkmış soruları çözüp sınavdan geçiliyormuş şimdi yandık ki ne yandıkBir bu eksikti artık bir çok kişi kaydını dondurur git gitgide zorlaştı.
ileride gelir belki diğer bölümlerede.gerçi her bölümde değil sanırım ama can sıkıcı bir haber bu ya
Ayy ben nerelere gidem.SINAV Yönetmeliği değişmiş arkadaşlar çok canım sıkıldı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, yaklaşık bir yıl süren yoğun bir çalışmanın sonunda, 2016/2017 öğretim yılı bahar döneminden itibaren açıköğretimsistemindeki bazı derslerin ara sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında kısa cevaplı ve açık uçlu sorular da kullanılmaya başlanacağını söyledi. Rektör Gündoğan, 'Açıköğretim Fakültesi'nin 4 programında 4 ders kapsamında ilk uygulama başlayacak. Bu programlar Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji, Felsefe ve Tarih programları olacak. Türk Dili ve Edebiyatı programında Çağdaş Türk Romanı, Sosyoloji Programında Türk Sosyologları, Felsefe Programında Çağdaş Felsefe ve Tarih Programında Hukuk Tarihi derslerinin ara sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında 2 kısa cevaplı ve 1 açık uçlu soru yer alacaktır' dedi.
yalnız uygulama gelmiş ki bahar döneminden geçerli diyor ya yazıda.2016-2017 bahar dönemi.bulca bu yazılı uygulama gelmeden önce ikinci döneme üstten bütün dersleri alıp bitirsem mı ne yapsam? Sonrasında bi tek yarım donemim kalir.
Bu uygulama şaka olsun ya litfen.....
yalnız uygulama gelmiş ki bahar döneminden geçerli diyor ya yazıda.2016-2017 bahar dönemi.
böyle dahada zor olacak zaten çıkmış sorular belirli bölümlerde çıkıyordu artık oda olmaz
Yanlislar goturmese zaten uça uça geçeriz de. Baya kobay olduk iyi mi?
E tabi yeni sorular olacak mecbur. Amaan donsun bakalım biraz dışardan gözlem yapayım. Neler olacak görelim bakalım. Bu bölümler kapanabilir bile.böyle dahada zor olacak zaten çıkmış sorular belirli bölümlerde çıkıyordu artık oda olmaz artık.
Bu gidişle öğrenci kalmayacak aöf de.O zaman sınav sürelerini uzatsınlar bence.ÖSYM ne yaparsa peşinden gidiyoruz mübarek.. doğru-yanlis neyse boşluk doldurma, klasik soru nedir..
Yani soru sayısı da artsın bari soru başına düşen puan ve stres azalsın..Bu gidişle öğrenci kalmayacak aöf de.O zaman sınav sürelerini uzatsınlar bence.