- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.525
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.541
ay bulcam Rabbim ne muradın varsa versin kafama çok takıyordum. çok sevindim.büro bana çok ters bir yerde bir de şehir dışındayım gözümde büyüdü...Hayır kalktı kimlik gösterme zorunlu değil.Kardeşim de almadı bürodan.
Evet bir ozel hastane bulcamBu iş yerinin tutumuna bağlı diploman olmadan kabulda edebilirler etmeyede bilirler.Öğrenci belgesi alırsın o kolay e-devletten de alırsın öğrenci belgeni.Mezun olunca mezuniyet belgesi vermezler diplomanı verirler.İş görüşmesi olacak olan yer hastane gibi bir yer mi?
Hadi hayırlısı bakalım.:)Evet bir ozel hastane bulcam
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin :)
rica ederim.ay bulcam Rabbim ne muradın varsa versin kafama çok takıyordum. çok sevindim.büro bana çok ters bir yerde bir de şehir dışındayım gözümde büyüdü...
Rica ederim.Evet bir ozel hastane bulcam
Cok tesekkur ederim cevap verdigin icin :)
Tek ders sinavlarinin sayisi 3 e cikmisçıkmış sorular sitedeki sorulardan daha zor geldi bana ya keşke bakmasaydım
hiç hazır hissetmiyorum kendimi
birde 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor
ağlamak istiyorum.
en fazla kaç dersten kalabiliyoruz
Balım o 3 ders son yıl mezun olmana 3 ders kaldıysaymış,Tek ders sinavlarinin sayisi 3 e cikmis
Ara sinav notlarin ne durumda canim ?
Bende hemen pazar olsun istiyorum cok daral geldi cunku.. =)Öyle hukukla iletişim korkutuyor beni, iletişim bu sene yazılmış ne örnek soru var ne birşey, geçen senelerin çıkmış sorularına baktım mübarek kazık, hukuk desen unutmuşum çoğunu Allahtan 2 gün daha varda 45 günde öğrenemedisem 2 günde ne yaparım kim bilir.. aşırı stresliyim, ders çalışma isteğim tükendi uyusam uyansam pazar gününe herşey bitmiş olsa
Balım o 3 ders son yıl mezun olmana 3 ders kaldıysaymış,bulca söyledi.. Birde yıllık sistemde 2.00 yi geçince mi ne şartlı geçme birşeyler oluyormuş ama incelemedim, bulca biliyorsa anlatır.
canım benim çok iyi değil ama 60 dan düşük notu yok ama finallerde dibe vurabilirim...Tek ders sinavlarinin sayisi 3 e cikmis
Ara sinav notlarin ne durumda canim ?
"Kayıtlı olduğu bölüm/programlarda tüm dersleri alan ve üç dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrencilerin üç ders sınavına girebileceğini yineleyen.. "Öyle hukukla iletişim korkutuyor beni, iletişim bu sene yazılmış ne örnek soru var ne birşey, geçen senelerin çıkmış sorularına baktım mübarek kazık, hukuk desen unutmuşum çoğunu Allahtan 2 gün daha varda 45 günde öğrenemedisem 2 günde ne yaparım kim bilir.. aşırı stresliyim, ders çalışma isteğim tükendi uyusam uyansam pazar gününe herşey bitmiş olsa
Daha vakit var asıl birazcik halledersin yahu.. =)canım benim çok iyi değil ama 60 dan düşük notu yok ama finallerde dibe vurabilirim...
aynen bende ne olacaksa olsun girip çıkmak istiyorum.Öyle hukukla iletişim korkutuyor beni, iletişim bu sene yazılmış ne örnek soru var ne birşey, geçen senelerin çıkmış sorularına baktım mübarek kazık, hukuk desen unutmuşum çoğunu Allahtan 2 gün daha varda 45 günde öğrenemedisem 2 günde ne yaparım kim bilir.. aşırı stresliyim, ders çalışma isteğim tükendi uyusam uyansam pazar gününe herşey bitmiş olsa
ay canım motivasyon olduDaha vakit var asıl birazcik halledersin yahu.. =)