- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.701
Ahh cnm sen benim çocukları görsen.. 2 dk durmuyorlar.. işte fedakarlık lazım.. gece 12 de onu uyutup 1 e 2 ye kadar çalışmak lazım..Maşallah ya şuan benimki dur durak bilmediğinden hiç vaktim olmuyo. Ama inşallah bi düzen oturtcam kendime
Aynen benimde tek vaktim 10 12 arası işte gece. Bide ben diyet yapıyorum açlığumın tavan yaptığı saatler o saatler biraz kafam basmıyoAhh cnm sen benim çocukları görsen.. 2 dk durmuyorlar.. işte fedakarlık lazım.. gece 12 de onu uyutup 1 e 2 ye kadar çalışmak lazım..
Kız bende diyet yapıyorum.. o saatlerde yarım sütle üstü su nescafe yap yanına bi kuru incir.. açlığı bastırıyor :))Aynen benimde tek vaktim 10 12 arası işte gece. Bide ben diyet yapıyorum açlığumın tavan yaptığı saatler o saatler biraz kafam basmıyo
İyi fikir ya bak bu teşekkür ederimKız bende diyet yapıyorum.. o saatlerde yarım sütle üstü su nescafe yap yanına bi kuru incir.. açlığı bastırıyor :))
Kuzum bir sey soracagim..O bölüm yıllar önce kapatıldı yok artık.
Evet sistem de çıkacak.Kuzum bir sey soracagim..
Kayit yenileme ve ders ekle islem tarihi geldi cok sukur..
Ikinci sinifa gectim.
Simdi ben sadece sisteme girip kayit yenileme yapacagim demi ? Alttan dersim yok. Sistemde kayit yenileme yaptiktan sonra mi ne kadar yatiracagim cikacak mi karsima ?
Ben de yaptım internetten yatırdım 275 civarı 35 tl senlik değil.onu senden istemez.Kızlar ben kayıt yenilememi yaptım.. bütün dersleri ekledim . 275 tl diyo.. bide katkı payı 35 tl diyo onu pek anlamadım.. şimdi ziraat bankasına para yatırma kaldı.. sonrasında hesabım aktifleşmiş diye bakıcam.. kitaplarımı da aldım mı tamamdırHuy Meselesi
Aynen yaa yetişmicek
Bugün yarın alırım inş kitapları.. yoksa indiririm tablete kitaplarıCanım internetten calısmaya basla sen yetişmeyeceğini düşünüyorsan.
Tamam cnm saol :))Ben de yaptım internetten yatırdım 275 civarı 35 tl senlik değil.onu senden istemez.
45 kadar alırsın.alttan dersim 2.sınıfın derslerini aldım 45 kadarda ekledim hatta sonra bazı dersleri çıkardım 26-27 arası aldım harç yükseliyordu biraz hem de sözellere ağırlık verdim.Kaçıncı sınıfsın ve kaçı istiyorsun.Ya üstten ders alamıyorum.
30 kredilik ders sectiriyor sadece. Deneyen var mı? Sizde cıkıyor mu?
45 kadar alırsın.alttan dersim 2.sınıfın derslerini aldım 45 kadarda ekledim hatta sonra bazı dersleri çıkardım 26-27 arası aldım harç yükseliyordu biraz hem de sözellere ağırlık verdim.Kaçıncı sınıfsın ve kaçı istiyorsun.
Hayır şart değil ben de başka kart ile yatırdım.kızlar internetten ödeme yapmaya çalışıyorum ama ziraat bankası kartım yok. Akbank ve Garanti ile denedim ama olmuyo sürekli hata veriyor sadece ziraat ile mi ödeme yapılıyor netten? Yapabilen var mı, nerede yanlış yapıyorum?
bulca nasıl yapıcam anlatır mısın lütfen kafayı yicem ya uğraşıyorum sabahtan beriHayır şart değil ben de başka kart ile yatırdım.