2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Kızlar çocuk gelişimi bitirip dgs ile 4 yıllık hangi bölümlere geçebiliyoruz.. bide sınavsız geçiş yok mu??

Kızlar çocuk gelişimi bitirip dgs ile 4 yıllık hangi bölümlere geçebiliyoruz.. bide sınavsız geçiş yok mu??
Aöf den işletme,maliye,kamu yönetimi,uluslararası ilişkiler,çeko,iktisat vs gibi bölümler,sanırım sosyoloji ve sosyal hizmetlerde olabilir ondan tam emin değilim, eğer yine çocuk gelişimi gibi bölümleri istersen örgün olması gerek.Sınavsız geçiş yok dikey geçiş sınavına gireceksin tercihle yerleşeceksin.2018 de dgs girebilirsin ama stajınıda bitir yoksa diploma alamazsan sınavı kazansanda kayıt olamazsın dgs yi.

İlla örgün mü olacak?? Okul öncesine geçiş yok mu??

2 .universite de her hangi bi bolum okundugu zaman sinavsiz ikinci universite diye basladigimizdan dgs ile gecis hakkimiz olmuyor mu puanla girmedigimiz icin

Benim kızımda 1 yaşında bütün günüm onla geçiyo nerdeyse. O yüzden bende tereddütteyim yetişir mi diye
Cnm ben ders çalışmaya oğlumun 40ı çıkmışken başladım düşün.. 2aylık flndı.. beşikte sallarken çalıştım.. emirirken çıkmış soruları çözdüm :)) onu uyuyup beşiğe koyduğum an tekrar ders çalıştım ilk sene onur belgesi bile aldım şükür.. bakim bu sene napıcaz :))

Maşallah ya şuan benimki dur durak bilmediğinden hiç vaktim olmuyo. Ama inşallah bi düzen oturtcam kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…