- 10 Şubat 2017
- 705
- 1.969
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.681
Çok güzel çook teşekkür ederimKayıt için eskişehire gitmene gerek yok bulunduğun ilden yapıyorsun.
Aöf den işletme,maliye,kamu yönetimi,uluslararası ilişkiler,çeko,iktisat vs gibi bölümler,sanırım sosyoloji ve sosyal hizmetlerde olabilir ondan tam emin değilim, eğer yine çocuk gelişimi gibi bölümleri istersen örgün olması gerek.Sınavsız geçiş yok dikey geçiş sınavına gireceksin tercihle yerleşeceksin.2018 de dgs girebilirsin ama stajınıda bitir yoksa diploma alamazsan sınavı kazansanda kayıt olamazsın dgs yi.Kızlar çocuk gelişimi bitirip dgs ile 4 yıllık hangi bölümlere geçebiliyoruz.. bide sınavsız geçiş yok mu??
İlla örgün mü olacak?? Okul öncesine geçiş yok mu??Aöf den işletme,maliye,kamu yönetimi,uluslararası ilişkiler,çeko,iktisat vs gibi bölümler,sanırım sosyoloji ve sosyal hizmetlerde olabilir ondan tam emin değilim, eğer yine çocuk gelişimi gibi bölümleri istersen örgün olması gerek.Sınavsız geçiş yok dikey geçiş sınavına gireceksin tercihle yerleşeceksin.2018 de dgs girebilirsin ama stajınıda bitir yoksa diploma alamazsan sınavı kazansanda kayıt olamazsın dgs yi.
1.ve 2.sınıf derslerini alırsın 45 krediye kadar alınır 1.sınıftan 2 ders olduğu için krediniz yeter.
Okul öncesine geçiş yaparsın ama örgün olur aöf de 4 yıllık çocuk gelişimi yok.İlla örgün mü olacak?? Okul öncesine geçiş yok mu??
Saol cnm ama anadolu aöfte 4 yıllık okul öncesi var.. o olmaz mı??Okul öncesine geçiş yaparsın ama örgün olur aöf de 4 yıllık çocuk gelişimi yok.
O bölüm yıllar önce kapatıldı yok artık.Saol cnm ama anadolu aöfte 4 yıllık okul öncesi var.. o olmaz mı??
Aa ben kayıt yaparken vardı sanki :/O bölüm yıllar önce kapatıldı yok artık.
Hayır yoktu :) nette dolaşan bazı bilgiler güncel değil en doğru listeyi üniversitenin sitesinden görürsün zaten onların sitesinde de yok.Aa ben kayıt yaparken vardı sanki :/
Saol cnm benim... sende olmasan ♡♡♡Hayır yoktu :) nette dolaşan bazı bilgiler güncel değil en doğru listeyi üniversitenin sitesinden görürsün zaten onların sitesinde de yok.
Aynen yaa yetişmicekDers çalışmak istiyorum
Yetisir yetisir merak etme. Hem daha sinava cok varAynen yaa yetişmicek
Ama benim 2 çocuğum varYetisir yetisir merak etme. Hem daha sinava cok var
Benim kızımda 1 yaşında bütün günüm onla geçiyo nerdeyse. O yüzden bende tereddütteyim yetişir mi diyeAma benim 2 çocuğum var
Cnm ben ders çalışmaya oğlumun 40ı çıkmışken başladım düşün.. 2aylık flndı.. beşikte sallarken çalıştım.. emirirken çıkmış soruları çözdüm :)) onu uyuyup beşiğe koyduğum an tekrar ders çalıştım ilk sene onur belgesi bile aldım şükür.. bakim bu sene napıcaz :))Benim kızımda 1 yaşında bütün günüm onla geçiyo nerdeyse. O yüzden bende tereddütteyim yetişir mi diye
Maşallah ya şuan benimki dur durak bilmediğinden hiç vaktim olmuyo. Ama inşallah bi düzen oturtcam kendimeCnm ben ders çalışmaya oğlumun 40ı çıkmışken başladım düşün.. 2aylık flndı.. beşikte sallarken çalıştım.. emirirken çıkmış soruları çözdüm :)) onu uyuyup beşiğe koyduğum an tekrar ders çalıştım ilk sene onur belgesi bile aldım şükür.. bakim bu sene napıcaz :))