2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Haklısın peki sen aynı anda 3-4 derse mi başlıyorsun yoksa bir dersi tamamen bitirip diğerine mi geçiyorsun
İnanır mısın bende onu sorcaktım ya her dersin ilk ünitesini bitirmekle başladım aslında dün psikoloji bugün sosyal hizmete giriş.. ama acaba 4 ünite bitirip öyle mi geçseydim diğer derse ?? Bubu bize tecrübeli olanlar cevaplasın bence ??

Bencede ona göre başlarım hem bende

Çıkmış soruları çözün ama çok fazla güvenmeyin sistem değiştiği için eskisi gibi çıkmıyor artık.

Öyle mi peki siz nasıl bir düzen oturttunuz
Benim şuan dondurulmuş vaziyette ama açıkken yardımcı kaynaktan çalışmıştım konu anlatımlı vs lider yayınları murat yayınları okulun verdiği kitabın sadece konu özetlerine bakmıştım ve konu sonlarında ki testlere okulun verdiği kitaplar çok uzun gelmişti.

Aynen gereksiz çok ayrıntı var e birebir ders görmediğimden nereler daha önemli tam kestiremiyorum olmaz sa bende özet Videolar izler kitabı okurum yoksa hiçbir ders yetişmez ilk 4 ünite birde hepsinden

Aynen gereksiz çok ayrıntı var e birebir ders görmediğimden nereler daha önemli tam kestiremiyorum olmaz sa bende özet Videolar izler kitabı okurum yoksa hiçbir ders yetişmez ilk 4 ünite birde hepsinden
Birde aöf nün kendi sitesinde portalı var oraya da bakabilirsiniz.

Kızlar benim 2 sene.. ben şimdi sadece para yatırsam kayıt yenilemiş oluyor muyum yoksa netten kayıt yapacak mıyım?? Bide kayıtları kaçırıcam diye çok korkuyorum...

Kızlar benim 2 sene.. ben şimdi sadece para yatırsam kayıt yenilemiş oluyor muyum yoksa netten kayıt yapacak mıyım?? Bide kayıtları kaçırıcam diye çok korkuyorum...
Netten ders kayıdı yapacaksın ekle sil işlemi gibi ve ekranda ne kadar ödeyeceğini görürsün para yatırdın mı kayıtın tamamdır büroya gitmene gerek yok kitap alacaksan gidersin staj işini ne yaptın.

Oğlumun okulu ile görüşim dedim en başta.. en azından beraber gider geliriz :)) sen bu sene napıcan peki??

Tabi etiketlerim.

Merhaba Beni bir konu da aydınlatabilir misin ?
Ben 4 yıllık okuyorum. 1.sınıftım
iki dönem de gno 2yı geçemedim.
1. dönem sadece 2 dersim kaldı.CC den düşük dersim yok.
2. Çoğu kaldı
Sormak istediğim 2.sınıfın derslerini alamaz mıyım ? Çünkü 1. dönem 2 dersim olcak sadece kredi sayısı az oluyor anlamadım nasıl olacak ?

İyi akşamlar arkadaşlar ben ön lisans sosyal hizmetler mezunuyum ve dgs ye girdim bu sene tercih dönemimiz başladı bende eskişehir anadolu aöf tercih etmek istiyorum ama İstanbuldayım diyelim ki tuttu kayıt için yada sınav için eskişehir e mi gitmek gerekli yoksa ıstanbul da merkezleri var mı bilen varsa eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim internette şöyle bir bilgiye rastladım ama doğruluğunu burda da teyit etmek ve kayıt için de aynı şey geçerli mi diye sormak istiyorum teşekkürler şimdiden ne cahilim ama

Eklentiler

• Screenshot_20170919-210142.png
    103 KB · Görüntüleme: 52
1.ve 2.sınıf derslerini alırsın 45 krediye kadar alınır 1.sınıftan 2 ders olduğu için krediniz yeter.

Kayıt için eskişehire gitmene gerek yok bulunduğun ilden yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…