- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.481
Kaç çıkıyor canım? Proje esti gürledi ama çok şükür hallettik :))
3.73 benimki. Ay evet ya cok korkmustum denemelerim bile berbat geliyordu neyse ki finalde kasmamıslardı
Ooo maaşallah canım. Şimdi sen yüksek onur alacaksın o saman. Sayfada herhangi birşey yazıyor mu onunla ilgili gördün mi? Ben birşey göremedim .
evet doğru karar çocuk gelişimi bölümünü tavsiye ederimeveeeeet arkadaşlar hepimize geçmiş olsun veee elveda ilahiyat
bu sene başka bi bölüme daha mı başlasam napsam
Kayıt bilgisi bölümünde aşağıda canım şöyle bir yer
Eki Görüntüle 2008873
güzel fikir ama onda staj durumu var sanırım o biraz düşündürüyor.ece
evet doğru karar çocuk gelişimi bölümünü tavsiye ederim
Benimkinde yoktu aöfü aradım tekrar tam sisteme yüklenmeler olmadı dediler. Sanırım daha sonra SMS gelecekmiş. Yada o linke tıklayınca neresi açılıyor :))
geçen sene bi arkadaştan yardım almıştım ama aöf konularıyla paralel değildi.ama yine de çok işime yaradı o bilgiler.
onun dışında en önemli etken internetten ders videoları izledim.onun sayesinde geçtim diyebilirim.
arapça için kitapmış yardımcı kitapmış çıkmış soruymuş bunlardan konuyu anlamak mümkün değil neredeyse.kesinlikle videolar diyorum.
ilk sene Arapçaya başladığımda şok olmuştum.aöf kitabını bi açtım bi paragraf ve paragrafa bağlı sorular.bunu okuyup anlayabilecek olsam zaten ne işim var burada dedim.kitabın saçmalığını anlayıp videolara yöneldim ve size de tavsiye ederim.
sanalmedrese diye aratırsanız bulabilirsiniz.kısa video değil okul kitabı üzerinden anlatıyor.konusuna göre bir saat iki saat civarı sürebiliyor.Kisa videolar mi izlediniz yoksa bu okul kitabinin birebir aynisi olan videolar mi yani aöf ün mu sogudum rasmen calissamda anlamiyorum anlayamayacakmis gibiyim
Onur/Yüksek Onur belgeleri gelmiş hatunlar, yarın şansıma Bursa'dayım gitmişken alıcam bende
Marga ilk sayfaya beni de eklesene :))Evet gelmis =) bi ara gidip alayimm
Marga ilk sayfaya beni de eklesene :))
Hayirli olsun kuzusum.Kızlarrr... bende onur belgesi almışım
2018-2019 mu olacak yoksaHayirli olsun kuzusum.
Pc ye gectigimde ekleyecegim.
Konu basliginida guncelleyecegim zaten =)
2017-2018 olacak2018-2019 mu olacak yoksa
2017-2018 olacak
2018-2019 da sayfayi birine devredicemcunku ben mezun olmus olucam insallah