2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Anadolu aöf çocuk gelişimi bölümü 3.23 ortalana ile onur belgesi geliyor emek veren herkese başarılar diliyorum, ayrıca bu belgeler ne işime yarayacaksa artık çok mutlu oluyorum liseli ergenler gibi ...

Kisa videolar mi izlediniz yoksa bu okul kitabinin birebir aynisi olan videolar mi yani aöf ün mu sogudum rasmen calissamda anlamiyorum anlayamayacakmis gibiyim

Kisa videolar mi izlediniz yoksa bu okul kitabinin birebir aynisi olan videolar mi yani aöf ün mu sogudum rasmen calissamda anlamiyorum anlayamayacakmis gibiyim
sanalmedrese diye aratırsanız bulabilirsiniz.kısa video değil okul kitabı üzerinden anlatıyor.konusuna göre bir saat iki saat civarı sürebiliyor.
benim Türkçe dil bilgim iyidir belki bu yüzden de zorlanmamışımdır Arapçasını anlamakta ama hiç bilgisi olmayan için bile o videolar yeter bence.
tam kırk tane konuyu ücretsiz karşılıksız anlatmış Allah razı olsun.hatta çıkmış soruları bile anlatarak çözmüş ben onları izlemedim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…